Pluspunten
Goeie en snelle service, mooie producten!
Hoi Ashley, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Veel keuze, veel merken, goede service.
Bedankt voor de complimenten, Veerle! Leuk om te horen :) Groetjes, Susanne.
Hoi Diana, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze (web) winkel! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goede en snelle service
Hoi Anita, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Bedankt voor de positieve beoordeling, Emre! Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling en zien wij jou nog een terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Goedemiddag, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Goedemiddag, Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Nette en goede levering
Hoi Kasper, Super om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze (web)winkel. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenVerpakking mag beter!
Hoi Anneke, Bedankt voor jouw compliment en verbeterpunt! Waarschijnlijk heb je jouw bestelling ontvangen in een witte verzendzak. Ik ben het met je eens dat deze verpakking beter mag. Alle bestellingen boven de €100,- worden verzonden in een mooie "Herman box", bestellingen onder de €100,- of sale artikelen nog niet. Wij zullen zeker kijken of wij dit in de toekomst kunnen verbeteren. :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Fast order, fast delivery
Thank you, Sandra! :)
Pluspunten
Alles prima. Ik moest 1 broek terugzenden, is ook goed gegaan. Binnen paar dagen geld terug.
Hoi Yvonne, Super om te horen dat alles snel en goed is verlopen. Bedankt voor jouw beoordeling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en mooie schoenen en kleding.
Bedankt voor de complimenten, Bernadette! Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenNvt
Goedemorgen, Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
heel snel geleverd top kan niks verkeerd zeggen
Wat goed om te horen, Hussein! Hopelijk kunnen wij jou vaker helpen met onze service en heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Goedemorgen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Hoi Lars, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Netjes en snel
Bedankt voor jouw positieve beoordeling, Emma! Hopelijk zien wij jou nog een terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Ik had mijn bestelling de volgende dag al binnen.
Hoi Ineke, Super dat jouw bestelling zo snel al geleverd was! Hopelijk kunnen wij je vaker helpen met onze snelle levering :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende prijs.
VerbeterpuntenNiets aan te merken
Hoi Mark, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
1 keer iets besteld netjes en op tijd geleverd niks op aan te merken.
Hi Geerline, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
correcte afhandeling
Hoi Rens, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Heel simpel bestellen , goeie en orginele kwaliteit, trainingspak zit perfect
Hi Ilyass, Heel erg bedankt voor alle complimenten! Hopelijk heb je nog veel plezier van het pak. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle en nette bezorging! Niks op aan te merken.
VerbeterpuntenNvt
Bedankt voor de positieve beoordeling, Tessa! Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze shop. Groetjes Sabrina