Pluspunten
snelle levering, fijne webshop koop zeker vaker hier
Verbeterpuntenmeer specifieke maatinformatie ipv een standaard matentabel, verder uitstekend!
Hi Julien, Bedankt voor jouw positieve beoordeling en leuke complimenten. Ook zullen wij zeker met jouw tip aan de slag gaan wat betreft de maatinformatie. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snellere levering
Hi Rosanne, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Goedemiddag, Bedankt voor jouw beoordeling! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Vriendelijke werknemers zowel in de winkel als aan de telefoon. Heel klantvriendelijk.
VerbeterpuntenHeb geen verbeter punten voor dit bedrijf.
Hi Kavita, Fijn om te horen dat je in beide gevallen goed bent geholpen. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Hi Steffi, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Hi Ria, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze winkel of online in onze shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Online bestelling gedaan en nadat de rits van een schoen stuk ging hebben ze contact gezocht met de fabrikant en het keurig opgelost
Hi Bianca, Fijn om te horen dat wij dit voor jou hebben kunnen oplossen. Hopelijk heb je nog veel plezier van de schoenen! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goede website Snelle afhandeling Mooie spullen
VerbeterpuntenHogere kortingen/Prijsconcurerend (Michael Kors winkel Den Haag had hogere korting)
Hoi Paulowna, Bedankt voor de beoordeling! Wij doen altijd ons best om de prijzen van andere winkels in de gaten te houden maar blijkbaar lukt dit niet altijd. Je kunt altijd even mailen naar [email protected] als je ergens anders een artikel goedkoper ziet, dan kijk ik wat ik voor je kan betekenen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenMogelykheid tot afterpay, desnoods voor vaste klanten.
Hoi Levy, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering! We zullen kijken wat we wellicht in de toekomst kunnen doen aan de mogelijkheid om achteraf te betalen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie prijzen en snelle levering!
Hi Kim, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Hi Silvia, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering en de prijzen natuurlijk
VerbeterpuntenMeer merken ?
Hoi Tourla, Goed om te lezen dat je tevreden bent! Wellicht voegen wij in de toekomst meer merken toe aan ons assortiment. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Ik vond de service top
Goed om te horen dat je blij bent met onze service Melanie! Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Hoi Nicole, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt en een top collectie schoenen
Wat een leuke complimenten Deborah! Hopelijk zien wij jou nog een terug in onze winkel of online in onze shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goede service! Snelle bezorging.
VerbeterpuntenZe hadden de verkeerde tas opgestuurd, maar dit is erna super afgehandeld
Hi Rilana, Nogmaals excuses voor dit ongemak! Fijn om te horen dat je hierbij goed bent geholpen en hopelijk heb je nog veel plezier van de tas. Groetjes Sabrina
Hi Romano, Goed om te lezen dat je tevreden bent! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Goedemorgen, Bedankt voor jouw positieve beoordeling. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Ruim assortiment mooie spullen, fijne aanbiedingen en snelle levertijd. Aanrader!
Bedankt voor alle complimenten Debbie! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Top service. En een behulpzame dame aan de telefoon! Echt super. Aanrader!
Hi Ingrid, Fijn om te horen dat je goed bent geholpen via de telefoon en dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Alles word netjes en snel geleverd!
Hoi Caroline, Bedankt voor de complimenten! Fijne jaarwisseling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Een keurige website die goed en duidelijk is in gebruik En een snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Hoi René, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website en levering! Hopelijk kunnen wij je in de toekomst vaker helpen :) Fijne jaarwisseling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering goede kwaliteit aardige personeel
Hoi Linda, Bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Fijne jaarwisseling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel als je belt met vragen!
Hoi Mirella, Bedankt voor de complimenten! :) Groetjes, Susanne.