Pluspunten
Super snelle levering.
VerbeterpuntenHad zwart besteld maar kreeg marine blauw. Maar ben ook super blij met de marine blauwe jas. Weer wat anders!
Hoi Cas, Wat vervelend dat je de verkeerde kleur opgestuurd hebt gekregen! Dit hadden wij uiteraard kosteloos voor je in orde kunnen maken. Mocht er ooit nog eens een fout worden gemaakt bij jouw bestelling, neem dan vooral even contact op! Gelukkig ben je met de blauwe jas ook blij, in ieder geval veel plezier ermee :) Groetjes, Susanne.
Verbeterpuntennee
Hoi Umran, Bedankt voor jouw beoordeling! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering. Retour/ruilen zonder problemen
Bedankt voor de positieve beoordeling, Jeanny! Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super snelle levering mooi verpakt !
VerbeterpuntenRetourzending heb nog steeds me geld niet terug misschien kan dat wat sneller !
Hoi Marian, Bedankt voor de positieve beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Wat de terugbetaling betreft; dit is net voor het weekend (op 24-03-2017) terugbetaald. Echter worden er in het weekend geen betalingen verwerkt, daarom kan het dit keer iets langer duren. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Mooi spul en snelle levering .niks op aan te merken. Perfect
Bedankt voor de leuke complimenten, Jaimy! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Hoi Lena, Fijn dat je tevreden bent met onze service en bedankt voor de positieve beoordeling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Heel professioneel. Vandaag besteld morgen in huis Keurig verpakt met kassabon
Bedankt voor alle complimenten! Heel leuk om te lezen :) Fijn weekend, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenGoed naar het adres kijken waar het naar toe moet tis namelijk bij mij fout gegaan
Hoi Anna, Bedankt voor de feedback! In principe checken wij alle adressen op fouten die door de klant zijn gemaakt bij het plaatsen van de bestelling. Helaas hebben wij dit bij jou over het hoofd gezien. Wij zullen dit in het vervolg zeker weer beter controleren. Fijn weekend! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Heel snel geleverd...maten zijn kloppend
Hoi Monique, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en levering! Hopelijk zien wij je nog eens terug. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle correcte levering, product was zoals verwacht prima
Hoi Carola, Goed om te lezen dat je blij bent met jouw bestelling, heel veel plezier ermee! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hoi Marjolein, Fijn om te horen dat jouw bestelling snel was geleverd! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle service,altijd leverbaar.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop! Bedankt voor jouw beoordeling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en topproducten.
Hoi Shanna, Fijn om te horen dat je er blij mee bent! Groetjes Sabrina
Pluspunten
nette verpakking. alles past altijd goed in de dozen. duidelijke emails als je bestelling hebt geplaats, bevestiging etc.
Verbeterpuntenop dit moment geen verbeterpunten.
Bedankt voor alle complimenten, Latoya! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
prima website en snelle levering via de onlinestore
Hoi Edwin, Bedankt voor de complimenten en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Keurige vlotte aflevering..... Goede communicatie.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Hopelijk zien we jou nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle en correcte levering en afhandeling
Bedankt voor de complimenten, Marielle! Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, veel keuzes
Hoi Cornelia, Bedankt voor de positieve beoordeling en complimenten! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Altijd leuke kleding en snelle levertijd.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Bedankt voor de complimenten en positieve beoordeling, Kyra! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super behandeld.
Hoi Barbara, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
op tijd geleverd
Verbeterpunten-
Hoi Esther, Goed om te horen dat je het pakketje op tijd hebt gekregen en bedankt voor de positieve beoordeling. Groetjes Sabrina
Verbeterpunten0
Hoi Yasmina, Bedankt voor de positieve beoordeling, hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering na een dag al en goed verpakt. Vandaag weer 2 bestellingen gedaan.
Hoi Cynthia, Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze webshop! Bedankt voor jouw bestellingen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Kwalitatief !
Verbeterpuntenzo doorgaan :D
Bedankt voor de positieve beoordeling, Samet! Hopelijk zien wij je snel nog eens terug in onze (web) shop. Groetjes Sabrina