Pluspunten
Snelle levering keurig verzonden
Djeml, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze winkel of online in de webshop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Ging alleml heel snel zeker omdatvik vlak voor de kerst besteld had. Top
VerbeterpuntenNiks alles ging top
Fijn om te horen dat alles snel is geleverd Brenna. Hopelijk heb je nog veel plezier van de bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Schoenen waren in prima staat
VerbeterpuntenEen melding/mailtje sturen als er een vertraging optreedt
Hi Süheyl, Bedankt voor jouw beoordeling! Wij zullen deze melding doorgeven aan PostNL aangezien zij over de levering gaan maar bedankt voor de tip. Groetjes Sabrina
Hoi Dian, Bedankt voor jouw beoordeling. Hopelijk zien wij jou nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super vriendelijk en snelle reactie en snel bezorgd ;)
Hi Naima, Heel erg bedankt voor jouw beoordeling en alle complimenten! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snel mailcontact met de klantenservice en zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Hi Robbie, Goed om te horen dat je tevreden bent, hopelijk zien wij je nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snel en makkelijk
VerbeterpuntenGeen
Goedemiddag, Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Sabrina
Pluspunten
snel geleverd. juiste tas gekregen. Mooi in de verpakking afgeleverd. Echt top!!!!! Tevreden klant.
Verbeterpuntengeen
Wat fijn om te horen Lydia! Hopelijk heb je nog veel plezier van de tas en zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering goede service
Goed om te horen dat je tevreden bent Mario! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goede service . Snelle levering.
Hi Silvia, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en snelle levering. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle en goede levering
Verbeterpunten-
Hoi Femmie, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snel, betrouwbaar
VerbeterpuntenGeen
Hi Gerard, Goed om te lezen dat je een positieve beoordeling hebt geschreven. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze shop! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen verbeteringen
Goedemiddag, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Mijn lievelingsmerken in 1 site
VerbeterpuntenAfterpay introduceren. Wanneer ik twijfel over een product, bestel ik hem liever op een site waar afterpay of klarna aangeboden wordt.
Hoi Khadija, Bedankt voor jouw beoordeling. Voorlopig werken wij nog niet met AfterPay maar wie weet in de toekomst;) Groetjes Sabrina
Pluspunten
VerbeterpuntenSchoenen ontvangen waarbij de lijm loslaat bij de zool. Ik heb deze schoenen ongeveer een week en heb ook meteen een mailtje gestuurd. Helaas nog niks gehoord wat ik erg jammer vind. Ik hoop nog op reactie.
Hoi Madelon, Wat vervelend dat jouw schoenen al zo snel kapot gaan! Dit mag niet gebeuren en wij zullen hier dan ook zeker een passende oplossing voor bieden. Echter, ik kan geen e-mail van jou vinden. Zou je misschien een foto van de klacht en de aankoopbon willen mailen naar [email protected]? Op dit moment gaan wij sluiten i.v.m. kerstavond dus wij zullen hier dinsdag direct op reageren. Alvast bedankt! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hele snelle reactie
Hoi Pety, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Fijne feestdagen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Prima product en snelle levering
Bedankt voor jouw goede beoordeling! :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat je niet later nog iets erbij kunt bestellen wat samen geleverd word, nadat wij een bestelling hadden geplaatst en betaald zag mijn zoon nog iets wat we erbij wilde , hij belde maar het moest apart besteld worden kost wel weer 3,95
Hoi Cindy, Bedankt voor de feedback, goed dat je dit even laat weten. Wij hanteren hier namelijk de regel dat als een klant besluit een tweede bestelling te plaatsen en het eerdere artikel nog niet is opgestuurd, wij de verzendkosten hiervan terug betalen. Ik zie dat dit bij jou het geval is geweest dus ik begrijp niet waarom mijn collega dit niet heeft gedaan. Ik zal dit intern bespreken en stort voor nu direct de verzendkosten terug op jouw rekening! Hopelijk heb ik je hiermee alsnog naar wens geholpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle vriendelijke service
Hoi Karin, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
zeer goed en correct ook met het omruilen en tevens achteraf de juiste aktie prijs gehanteerd. super goed gedaan !
Hoi Maarten, Fijn om te horen dat wij jou goed hebben kunnen helpen! Hopelijk zien wij jou nog een terug in onze shop. Groetjes Sabrina
Hoi Rabia, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Al een aantal keer schoenen besteld, en altijd direct verzonden . Zelfs als er iets is helpen ze direct met een hele goede service!
Wat leuk om te horen dat je tevreden bent Chris! Hopelijk zien wij je snel weer eens terug in de shop of in onze winkel. Groetjes Sabrina
Hoi Mohaned. Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service! Hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Hoi Lilian, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze levering. Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze webshop of in onze winkel. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle service, goede producten!
Fijn om te horen dat je tevreden bent, Wendy! Bedankt :) Groetjes, Susanne.