Goedemorgen, Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat onze service naar wens was. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Zeer snelle levering.
Hoi Chantal, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk zien wij je snel nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle online levering.
Hoi Charon, Bedankt voor jouw beoordeling en fijn om te horen dat je blij bent met onze snelle levering. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Super snelle levering, betaling zonder problemen, product goed ingepakt, graag weer!
Hoi Angelique, Super om te horen! Hopelijk zien we je snel weer eens terug :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Ik geef ze een tien,klantvriendelijk en ze versturen heel snel.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Perihan, Wat super leuk om te horen, dankjewel! Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Marianne, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering! Hopelijk zien wij je snel weer terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie producten met een goeie kwaliteit en snelle levering !
VerbeterpuntenN.v.t.
Hoi Quinty, Bedankt voor de complimenten! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle service. Alles klopt
VerbeterpuntenGeen
Hoi Jennefer, Fijn om te horen dat het pakket snel was geleverd en alles klopte! Hopelijk kunnen wij je vaker helpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering.Netjes verpakt.Mist allen beschermhoes van mijn MK tas.
Hoi Sandra, Bedankt voor de complimenten! Vervelend dat er geen beschermhoes bij bleek te zitten. Echter, ik betwijfel of deze überhaupt is geleverd bij de tas die jij hebt besteld. Momenteel hebben wij jouw tas niet meer op voorraad dus dit kan ik niet meer controleren maar ik zal dit in de gaten houden. Bedankt dat je dit laat weten! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Mooie spullen en snelle levering
Hoi Emily, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke beschrijving van het product
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor jouw complimenten, Mandy! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hoi Mandy, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, bedankt voor jouw beoordeling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering, en goed verpakt.
Hoi Wilma, Bedankt voor jouw complimenten. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Duidelijke en snelle levering
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Hoi Wendy, Bedankt voor jouw beoordeling, we zullen ons best doen om vooral zo door te gaan :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle en correcte service!! Heel tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Kathleen, Super leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Dankjewel! :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenVind het lastig om kinderkleding te vinden in de webshop,
Hoi Annemarie, Bedankt voor jouw beoordeling en opbouwende kritiek! Ik heb de Armani EA7 kinderkleding inmiddels een duidelijkere plek gegeven, check hiervoor de volgende link: https://hermanschoenen.nl/shop/merken/armani-ea7 Is dit beter? :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Pluspunten
alles
Pluspunten
Pluspunten
Bestelling is snel geleverd en artikel voldoet aan mijn verwachting. Zeker aan te bevelen om hier te kopen.
VerbeterpuntenMeer prijs aanbiedingen doen.
Fijn om te horen dat je tevreden bent en hopelijk heb je nog veel plezier van jouw bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Uitzonderlijk vriendelijk personeel. Bestellingen worden keurig netjes verpakt en zeer snel verstuurd. Vrij groot assortiment.
VerbeterpuntenDe verzendkosten zouden beter geregeld kunnen worden, zijn vrij aan de hoge kant. 'Door de verzendkosten ben je meer geneigd om het via de brand zelf te bestellen daar deze web shops geen verzendkosten vragen.
Hoi Carina, Heel erg bedankt voor alle complimenten! Voor het verzenden rekenen wij boven de €100 geen verzendkosten. Wellicht kunnen wij jouw tip in de toekomst toepassen op andere bestellingen. Groetjes Sabrina