Pluspunten
Ze hebben hele goede, professionele en vriendelijke personeel die je graag te woord staat en helpt.
Hoi Rabab, Wow, wat een complimenten, dankjewel! :) Hopelijk kunnen wij je snel nog een keer helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Nadat de schoenen binnen kwamen en een maatje te klein bleken te zijn heb ik een maat 38 gevraagd per mail deze hebben zij apart gehouden en heel erg snel naar mij toegestuurd. wat een top service. Ben erg blij met mijn laarsjes van Poelman.
Hoi Myrthe, Super leuk dat je via deze weg nog even laat weten dat jouw ruiling zo snel geregeld was. Hopelijk heb je veel plezier van de Poelman laarzen! Tot ziens in onze winkel of online in onze webshop. :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Klant- en servicegericht
VerbeterpuntenAls er naar de website gezocht wordt via Google kom je eerst op een andere pagina en vandaar moet je naar de shop dat was verwarrend
Hoi Max, Bedankt voor jouw beoordeling en wij zullen kijken of wij hier iets mee kunnen doen in de toekomst. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Hoi lars, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Verbeterpunten0
Pluspunten
Super snelle levering !!
Hoi Vera, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goedeklanten service
Hoi Khalid, Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Supersnel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Heel snelle levering, zag er netjes uit
Hoi Sander, Bedankt voor de complimenten en hopelijk heb je veel plezier van jouw bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering en bestelling perfect behandeld ! Zeker een aanrader !
Goed om te horen Younes, bedankt voor je beoordeling en bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, en je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling. Diverse betaal mogelijkheden en ook verschillende manieren mogelijk mbt de bezorging (ook kun je aanvinken of het wel/niet bij xe buren afgeleverd mag worden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Hoi Samira, Goed om te horen dat je blij bent met onze service en bedankt voor je bestelling! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, duidelijkheid, ruime kwalitatieve aanbod.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooie schoenen!
Hoi Nathalie, Fijn om te horen dat je tevreden bent. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Goede service snelle levering
Pluspunten
Snel toen ik wat verkeerd bestelt had met ruilen
Hoi Mirjam, Goed om te horen dat je het juiste artikel alsnog snel in huis had. Hopelijk heb je er veel plezier van. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snellle levering !
Pluspunten
Snel in huis. En de korting gelijk verrekend ondanks ik het nirt wist dat er korting op zat echt netjes van dit bedrijf
VerbeterpuntenIk had geen min punten dus weet niet wat er verbeterd moet worden
Hoi Jolanda, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Hoi Sarah, Leuk dat je nog even laat weten dat jouw bestelling zo snel geleverd was. Hopelijk heb je er veel plezier van. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede en snelle service. Klantvriendelijke medewerkers
Super om te horen, Natascha! Dankjewel :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Bedankt voor jouw review, Elly! Hopelijk zien wij je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenNvt