Pluspunten
Super goede service netjes op tijd binnen !
Hoi Eline, Bedankt voor jouw beoordeling, super leuk om te lezen dat je tevreden bent! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Zijn snel met de levering, zeer klantvriendelijk en professioneel.
VerbeterpuntenAlles is top! Houden zo!
Hoi Karuna, Super leuk om al jouw complimenten te lezen, dankjewel! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Súpersnelle levering, goed verpakt en duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenDe schoenen (suède) hadden een paar lichte vegen/strepen. Kan door de verzending of de opslag komen en natuurlijk kun je het exacte paar niet zelf uitzoeken als je via internet koopt, maar het was wel iets wat me opviel. Niet dramatisch, ik vind de schoenen echt prachtig.
Hoi Gea, Bedankt voor jouw beoordeling. In principe worden alle schoenen gecontroleerd op gebreken voordat ze worden opgestuurd. Het kan dus zijn dat deze lichte vegen al in het materiaal zaten vanuit de fabrikant. Het blijft een natuurlijk product. Mocht je ooit nog iets bestellen waarvan je denkt dat het niet helemaal is zoals het hoort te zijn, kun je ons altijd even een foto mailen. Wij zullen dan een passende oplossing zoeken. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel en goed geregeld
Hoi Anne, Fijn dat alles in orde was met jouw bestelling. Hopelijk kunnen wij je nog vaker naar wens helpen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Bedankt voor jouw beoordeling, Roman! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Ik bestelde voor de eerste keer. Goede website en zelf bezorg,oment koezen. Ontving ik de volgende dag een mail dat ik 20% korting teruggestort kreeg, omdat ze een week erna korting hadden op dit merk. Dat is pas service!
Hoi Rebekka, Super leuk dat je nog even laat weten dat je zo tevreden bent over onze service. Ik hoop je in de toekomst nog eens te kunnen helpen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle service en vaak leuke kortingsacties
Verbeterpunten360 graden afbeeldingen van de producten vooral van de schoenen.
Hoi Natanja, Bedankt voor jouw beoordeling en vooral om jouw goede verbeterpunt. Wij zullen kijken in hoeverre wij dit kunnen realiseren. Hopelijk tot ziens in onze winkel of webshop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede website, snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Hoi Robert, Fijn om te horen dat jouw bestelling snel was geleverd. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle levering en jas was netjes verpakt
Verbeterpuntenik heb een jas gekocht van Guess.. ben er heel blij mee maar in de omschrijving stond vermeld "winterjas" toen ik hem ontving was het wel een hele dunne winterjas.. voor de volgende keer wat beter omschrijven.
Hoi Valerie, Bedankt voor jouw beoordeling, wij gaan hier zeker mee aan de slag. Toch fijn om te horen dat de jas naar wens is, veel plezier ermee! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, goede informatieverstrekking
VerbeterpuntenBij het ruilen van mijn aankoop was er bij het PostNL punt verwarring over het retourlabel. Dit omdat mijn adres er ook op stond en het product wat in de doos zat. Bovendien was er geen barcode, waardoor ik wel de kosten voor de verzending moest betalen. Terwijl op de site staat dat verzenden gratis is voor het bedrag van mijn aankoop. Het is mij onduidelijk of dit nog verrekend zal worden.
Hoi Jet, Vervelend dat er enige verwarring is ontstaan bij het retourneren. Je kunt het retourlabel inderdaad op de doos plakken aangezien ons adres hier op staat vermeld. Voor een eventuele volgende keer raden wij dan inderdaad aan om jouw eigen adres even door te strepen. Het versturen was gratis aangezien je op een bedrag van boven de €100 kwam. Op onze webshop staat echter wel aangegeven dat het retourneren op eigen kosten is. Mocht je het artikel willen ruilen, sturen wij de nieuwe maat weer op onze kosten naar je op. Hopelijk heb je nu meer duidelijkheid en anders hoor ik het graag nog even van je! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Zeer snelle en goede bezorging. Erg klantvriendelijk om de korting alsnog door te voeren .
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service voor het uit zichzelf Mailen over de korting van dit weekend terwijl ik al eerder de schoenen had besteld. Alsnog de korting ontvangen, super!
Pluspunten
Pluspunten
Makkelijk bestellen - snelle levering
Verbeterpuntengeen
Hoi Monique, Leuk dat je nog even laat weten dat je zo tevreden bent over onze webshop! Hopelijk tot ziens :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Perfect geleverde bestelling van laarzen.
Pluspunten
Super snelle verzending, wordt goed op de hoogte gehouden. Tas besteld, uur later de bevestiging dat deze op de post is gedaan! :)
VerbeterpuntenGeen
Hoi Esther, Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service, dit horen wij graag! Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle goede service, makkelijk bestellen en waar voor je geld.
VerbeterpuntenZeker een aanrader vooral zo door blijven gaan
Hi! Fijn om te horen dat je tevreden bent en hopelijk zien we je nog eens terug in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed
Fijn om te horen dat jouw bestelling snel en in goede orde is geleverd! Veel plezier ermee :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering van bestelde goederen.
VerbeterpuntenJe krijgt geen bevestigingmail van je bestelling. Dat zou wel fijn zijn.
Hoi Jacquelinge, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vreemd dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen. Dit zou namelijk wel moeten. Ik ga voor je uitzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Heb je wel een e-mail ontvangen met de track&trace code om het pakket te volgen? Alvast bedankt voor de feedback! Groetjes, Susanne.