Pluspunten
nooit problemen gehad met online shoppen altijd alles netjes
Verbeterpuntengeen
Hoi Carola, Fijn om te horen dat alle leveringen tot nu toe in orde waren! Hopelijk zien wij je nog eens terug op onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
snelle levering, leuke producten, komen ook heel aan.
Verbeterpunten-
Hoi Denise, Bedankt voor de complimenten! :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Product besteld en de volgende dag al in huis. Goede pasvorm, en antwoord op mijn vraag aan de service medewerker voor de bestelling was ook snel beantwoord.
Hoi Vincent, Super om te horen dat je zo tevreden bent! Dit zien wij graag :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
heel goed
Pluspunten
Snel en goede levering van de artikelen
Hoi Wendy, Fijn om te horen dat jouw pakket snel en in goede orde is geleverd. Hopelijk kunnen wij dat nog veel vaker doen :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Alles top Goeie service Mooie spullen Fijn personeel
Wat een hoop complimenten, dankjewel Cita! Tot snel in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
veel kortingsacties, snelle levering, goede en mooie producten
Bedankt voor jouw goede beoordeling, Sharon! :)
VerbeterpuntenKlantvriendelijker worden!!!!!
Beste Remo, we proberen veel te doen om klanten tevreden te houden. In dit geval is ons dit helaas niet gelukt, ook niet na alle mails en uitleg van onze kant. Je hebt bij ons in 2015 een paar schoenen gekocht en in februari 2016 hier een klacht over ingediend. Hoewel de zolen door intensief gebruik best versleten waren hebben we jou uit coulance een paar nieuwe schoenen gegeven. Deze schoenen stuur je nu na 7 maanden weer retour met een klacht over de zolen. Op foto’s is te zien dat deze zolen wederom door intensief gebruik helemaal (en schuin) versleten zijn. Je zegt meer tevreden te zijn over 1 van onze collega schoenwinkels, o.a. omdat ze jouw klachten makkelijker en direct vergoeden. Het lukt ons niet jou tevreden te stellen, dus het l
Pluspunten
Mooie goede kleren! En komt afspraken na op lever datum! Ben zelf ook eens in de winkel geweest leuk personeel en voor de rest ook een goed bedrijf.
VerbeterpuntenNog een bedrijf openen in omgeving limburg in kerkrade heerlen bijvoorbeeld en vaker leukere aanbiedingen op heren mode zoals EA7 want merendeels komen aanbiedingen voor vrouwen.
Hoi Mitch, Bedankt voor het leuke compliment! Ook zullen wij kijken of wij wat aan jouw genoemde punten kunnen gaan doen, al kan ik een extra vestiging niet beloven ;) Groetjes Sabrina Herman Den Haag
Pluspunten
Ruime keus,snelle levering,mooi verpakt, echt een cadeautje bij ontvangst!
Hoi Carla, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Hopelijk zien we je snel nog eens terug in onze webshop. Groetjes Sabrina
Pluspunten
Jammer dat het showroom schoenen waren. Ze waren namelijk een beetje beschadigd
Hoi Ashvini, bedankt voor jouw beoordeling, we gaan deze zeker gebruiken om onze service nog meer te verbeteren. Ons bedrijf bestaat uit een webshop en uit een 1200m2 winkel dus een (klein) deel van onze schoenen staat ook als showmodel in de winkel. Voordat wij de webshop bestellingen inpakken controleren wij alle producten, blijkbaar zijn de vlekken op jouw schoenen ons niet opgevallen, nogmaals onze excuses hiervoor. Wij hebben jou per mail aangeboden om deze 60% afgeprijsde schoenen op onze kosten terug te sturen en om jouw aankoopbedrag terug te storten. We hebben niets meer vernomen, kies je er voor om deze schoenen toch te houden? Groetjes Sabrina Herman Den Haag
Pluspunten
Pluspunten
Snel kwalitatief
Pluspunten
Koop er al jaren schoenen superwinkel!!
Pluspunten
Pluspunten
Gemakkelijke website,snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en goede service!
Hoi Indy, Fijn dat je tevreden bent met onze service! Groetjes Sabrina Herman Den Haag
Pluspunten
Mooie site, mooie producten en vlotte service.
Pluspunten
Brede keuze
VerbeterpuntenAndere pakketendienst kiezen. Webprijzen mogen we wat goedkoper.
Goedemiddag, Kun je mij misschien wat preciezer zeggen waar je tegen aan loopt met onze bezorgdienst? De web prijzen kunnen wij helaas niet aanpassen aangezien elk artikel een vaste verkoopprijs van de leverancier mee krijgt. Ik hoor het graag van je. Groetjes Sabrina