Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle levering. Maat advies voor schoenen goed.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Snel in huis, helaas te klein . Maar ook de afhandeling van het terug sturen en geld terug ging super snel . echt een Topper
Pluspunten
Super mooie kleding en binnen paar dagen in huis en super kwaliteit tot volgende keer
Verbeterpuntenvolgende keer liever t-shirt in de dichte verpakking doen daar hou ik van voor de rest is het prima
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Snelle levering
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super service !! Je kan altijd met je vragen terecht antwoord in minder dan een uur SUPER !!!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, bedankt voor de goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Goede prijs! Service heeel goed
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Beter nakijken van de bestelling, ik had foute maten
Hoi, Wat vervelend dat je de verkeerde maten hebt ontvangen! Ik zal mijn collega's erop aanspreken dat zij dit beter moeten controleren. Gelukkig heb ik vernomen dat het probleem met de verkeerde maten inmiddels is verholpen. Ik hoop dat je veel plezier hebt van de schoenen! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Perfecte service
Bedankt voor jouw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Mooi optijd geleverd en mooi en goed beschermd verpakt!
Pluspunten
Snelle service, niet goed snel geld weer terug!
Pluspunten
Goede en snelle levering!
Pluspunten
De bestelling was op tijd ingeleverd