VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goed geen tegenval
VerbeterpuntenIk vind belangrijk als een artikel besteld wordt moet altij goed naar kijken als in voorraad is.
Pluspunten
duidelijke site, snelle levering, en fijn dat je email krijgt over de betaling en dat je je bestelling kan volgen, ben heel blij met mijn schoenen !
Bedankt voor jouw goede beoordeling! Veel plezier met de schoenen. Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
snelle levering en overzicht over je bestelling
Pluspunten
De teksten op de site zijn aangepast en er is een goede oplossing gezocht.
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven of shirts als underwear dienen. Ik heb voor het eerst in mn leven een shirt voor een man gekocht, toen ik het binnen kreeg bleek het een underwear shirt te zijn. Had ik niet verwacht, stond er niet bij. Jammer want nu moet ik dus wel €6.95 verzendkosten betalen om het terug te sturen.
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levering, aangeven tijden bezorging is handig.
Verbeterpunten-
Bedankt voor jouw goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Snelle levering, erg goede service. Als je mailt met een vraag heb je snel een reactie. Echt top! En super leuke spullen!!
Pluspunten
Ja
Pluspunten
Super service!!!
Pluspunten
VerbeterpuntenDe kleur van de schoenen die ik had besteld is totaal anders dan op de foto, grote teleurstelling..
Hoi Sonja, Wat vervelend dat de kleur van de schoenen anders was dan de foto op onze webshop deed vermoeden! Om welke schoenen gaat het precies? Wellicht kunnen wij de foto op onze webshop dan nog aanpassen om dit probleem in de toekomst te voorkomen. Mocht je de schoenen willen retourneren/ruilen, kun je dit even laten weten, wij zullen dan een retourlabel sturen waarmee dit kosteloos kan. Onze excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Supersnelle service!!!!! Zeer tevreden!!!!!!!
Pluspunten
1ste keer schoenen besteld. Heel erg tevreden.