Pluspunten
goede aanbiedingen en perfecte verzending. We zijn totaal tevreden en de service is optimaal.
Verbeterpuntenblijf zoals jullie zijn. Perfect
Pluspunten
VerbeterpuntenHeb van te voren gebeld om informatie helaas heb ik de verkeerde info gekregen waardoor de zending gelijk weer retour kon sturen. Verder netjes en correcte dienstverlening.
Pluspunten
Snelle reactie en levering
Pluspunten
Ik was vergeten mijn huisnummer toe te voegen aan mijn andres, was na de bestelling na een paar minuten al gebeld
VerbeterpuntenDat je moet betalen voor de retourzending
Pluspunten
Snelle levering, mooie collectie
VerbeterpuntenRetour dmv antwoordnummer. Ik vind het raar dat je daar gewoon de pakketkosten voor kwijt bent, dit houd je tegen om te bestellen.
Pluspunten
Snelle levering Goede producten Leuke kortingsacties
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice. Fijn en snel contact en positief in behandelen van klachten.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Alles ging goed . De bezorging wat netjes op tijd . Ik heb niets te klagen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Verbeterpunten10
Pluspunten
Snelle reactie en afhandeling, assortiment
Verbeterpuntenverkeerde schoenen zijn me toegestuurd. De retourkosten a 6,75 waren voor eigen rekening. Dit is in reactie op de review toch nog netjes over gemaakt.
Hoi Gerad, Vervelend dat de retourkosten niet zijn teruggestort. Ik ben bang dat dit een miscommunicatie is geweest tussen mijn collega's aangezien je in deze situatie uiteraard de verzendkosten vergoed had moeten krijgen. Ik ga er nu gelijk voor zorgen dat dit alsnog wordt overgemaakt. Onze excuses en mocht je nog vragen hebben, hoor ik het graag van je! Met vriendelijke groet, Het Herman Schoenen team
VerbeterpuntenX.
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen verzendkosten berekenen. Ik vind voor zulke merken en dus prijzen, eigenlijk belachelijk dat jullie verzendkosten rekenen.
Pluspunten
Snelle en goede service, top!
Pluspunten
Vlugge afhandeling en kwaliteit
Pluspunten
leuke aanbiedingen en snelle verzending
Verbeterpuntenretournering gratis maken.
Pluspunten
Snelle Service!
Verbeterpunten10
Pluspunten
snelle levering,had alleen t verkeerde shirt besteld,de letters hadden goud moeten zijn. verder prima en tevreden.
Verbeterpuntenevt erbij zetten welke kleur de letters zijn.
VerbeterpuntenGeen
Hi Hakima, Vervelend dat je een slechte ervaring hebt gehad bij ons waardoor je als cijfer een 2 hebt gegeven. Zou je mij misschien kunnen vertellen wat er niet naar wens is geweest tijdens de bestel procedure? Ik hoor het graag van je. Groetjes Sabrina