Pluspunten
Snelle levering Top weekend deals Goede service en website
Verbeterpuntenn.v.t.
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop en service, Chantal! Bedankt voor jouw goede beoordeling. Groetjes, Het Herman Schoenen Team
Pluspunten
zeer goede service
Bedankt voor de goede beoordeling! Hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
VerbeterpuntenMag af en toe wel eens wat goedkoper trekt toch meer klanten aan
Bedankt voor jouw beoordeling, Jolanda! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
1ste online bestelling, verkeerde maat, retour gestuurd en snel zonder problemen kunnen ruilen voor de juiste maat. zeer tevreden of de service en snelheid. gr. rudie
Bedankt voor de goede beoordeling, Rudie! Hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Klantvriendelijk en een mooie geordende winkel moest me schoen ruilen ben toen nar de winkel geweest.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor de goede beoordeling, Conchita! Hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Bedankt voor jouw beoordeling! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
mooie site en leuke schoenen
Verbeterpuntenin de winkel sneller geholpen worden zou wel fijn zijn verder alles top
Hoi Tahir, Bedankt voor jouw goede beoordeling! Ik geef het zeker door aan mijn collega's in de winkel. Hopelijk tot ziens! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Hebben me goed geholpen met de maat keuze voor mijn schoenen. Heel erg tevreden over de service!
Hoi Beau, Fijn om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen! Veel plezier met jouw schoenen en hopelijk tot ziens in onze winkel of in onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Mooie kleding en schoenen
VerbeterpuntenVoor een bepaalde tijd besteld morgen in huis
Hoi Lisette, Bedankt voor jouw beoordeling! Op werkdagen geldt in principe dat alle orders die voor 16.30 uur geplaatst worden, de volgende dag al geleverd worden. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om jouw bestelling op een andere dag te laten leveren. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd en zien we je snel terug op onze webshop of in onze winkel. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Echt top heel snel in levering en ook weer met het ruilen duurde net aan een dag helemaal goed
Hoi Claudia, Bedankt voor jouw goede beoordeling, fijn om te horen dat wij jou naar wens hebben kunnen helpen! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Supersnelle levering van bestelde artikel. Top.
Bedankt voor jouw beoordeling, Resi! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Bedankt voor jouw beoordeling, Mara! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Alles ging soepel en goed geregeld.
VerbeterpuntenN.v.t
Bedankt voor jouw goede beoordeling, Vanessa! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenVaak geen 41
Bedankt voor jouw beoordeling, José! Veel plezier met jouw bestelling. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Snelle en goede service!
Verbeterpunten-
Bedankt voor jouw beoordeling, Kelly! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Duidelijke site gemakkelijk te bestellen goede levering en goede acties
Bedankt voor de complimenten, Christina! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Goede website, snelle levering
Bedankt voor de goede beoordeling, Vanana! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Hele snelle levering!
Verbeterpuntenlevertijden mogen wat specifieker ipv 08.30-21.00
Bedankt voor jouw compliment en tip, Bahar! Wij zullen hieraan werken. Hopelijk zien we je snel weer terug in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Verzend en bezorgkosten teruggestort gekregen. Ondanks dat het de verkeerde maat was en mijn geld terug heb gehad
Pluspunten
Bedankt voor jouw beoordeling, Miranda! Hopelijk zien we je snel weer terug in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Super snelle levering! Volgende dag al in huis!!
Bedankt voor jouw goede beoordeling, Hang! Hopelijk tot snel in onze winkel of op onze webshop. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Makkelijk vindbaar in google, goedkope acties en snelle levering!
VerbeterpuntenGeen duidelijke webshop. Eerst website dan verwijzing naar webshop, is verwarrend en ik vind de webshop onoverzichtelijk.
Bedankt voor jouw complimenten en tips, Karima! Wij doen ons best om dit te verbeteren. Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenIn de winkel is mij niet gevraagd of ik ergens hulp bij nodig had, terwijl het niet druk was.
Hoi Rene, Bedankt voor jouw beoordeling! Wat vervelend om te horen dat mijn collega's niet hebben gevraagd of zij jou ergens mee konden helpen. Ik zal dit zeker bespreken. Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Pluspunten
Ik had een bestelling gedaan, maar moest toch een andere maat. Even snel gebeld en meteen omgewisseld de volgende dag al in huis. Top!
VerbeterpuntenJammer dat ik iets bestel en betaal, en er dan zeker van ben dat ik het opgestuurd krijg. En dan gebeld worden dan mijn schoenen wat ik besteld had in de winkel zijn verkocht en dit het laatste product was!!.. Balen
Hoi Keagan, Allereerst bedankt voor jouw compliment! Fijn om te horen dat de ruiling zo snel was afgehandeld. Wat betreft jouw verbeterpunt, begrijpen wij heel goed dat dit onwijs vervelend is. Dit komt doordat wij in onze winkel en online in onze webshop met een gemeenschappelijke voorraad werken. Gelukkig komt dit niet probleem vaak voor, maar het risico dat dit gebeurt, bestaat dus wel. Dit staat tevens aangegeven in onze veelgestelde vragen. Hopelijk gebeurt dit in het vervolg niet meer! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.
Bedankt voor jouw beoordeling, Dennis! Groetjes, Het Herman Schoenen Team.