IK ben heel te vrede

als ik iets besteld , heb ik het op tijd in huis.

Heel vlot

Snelle levering Helaas te klein Snelle retourverwerking en retour saldo Zal zeker opnieuw bestellen

Super tevreden

Snelle verzending, veel keus qwa merken. Retourneren heel makkelijk en snel je geld terug gestort. Fijne winkel.

Alles naar wens. Mooi verpakt

Hele mooie guess jas is echt lekker warm kom geen wind door heen ook geen regen Uitstekend

Snelle bezorging

Bn zeer toverden met mijn geus handtas. Na 2 pogingen bij ander webshops heb ik bij Herman de juiste bestelling gekregen kreeg heel veel complimenten over mijn tas

perfect

snel, top en perfect

Hier winkelen is altijd goef

Nog nooit misgegaan. Ook in de sale nog nooit voorgekomen dat een besteld artikel achteraf ineens niet meer leverbaar is. Kunnen een flink aantal andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Prima! Snelle levering!

Gewoon goed.

Mooie spullen

Heeel goed

Goede producten en een goede service!!! Zekrs een aanrader om daar te shoppen.

Ontvangen items

Goede kwaliteit en service. Ik had een ander shirt dan op foto website gekregen omdat ze die niet meer hadden kreeg als compensatie korting.

Bestelling is de volgende dag al geleverd! Bestelling was ook netjes ingepakt.

Alles was snel en netjes geleverd

Ik ben fan

Fijne service, snelle levering, vaak goede kortingen. Ik kom speciaal vanuit Duiven naar de winkel en is dat niet mogelijk dan online wat ook top is.

Prima en snel geleverd

Mijn bestelling is prima en snel geleverd. Enige wat ik jammer vond is dat ik een duur product koop en het niet even een beetje leuk is ingepakt.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit snelle service

mooie sneakers

mooie sneakers, jammer dat ze 1 dag nadat ik ze binnen had goedkoper waren

Netjes verpakt en mooie producten

goede service

Uitstekende service en alles netjes op tijd afgeleverd.

Super snelle levering

Ik bestel hier altijd mijn Michael Kors tassen. Super vriendelijk en als er iets is lossen ze het snel en goed op!

Zeer tevreden over deze website.

Supersnelle levering

Ik vind het echt top snelle levering goed kwaliteit

Ik ben blij met mn sneakers en tas wat ik heb besteld bij jullie snelle levering top