als ik iets besteld , heb ik het op tijd in huis.
Hi Marlene, Goed om te lezen jouw pakketten altijd op tijd zijn! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle levering Helaas te klein Snelle retourverwerking en retour saldo Zal zeker opnieuw bestellen
Hoi Celien, Goed om te lezen dat ondanks alle drukte de verwerking van jouw bestelling snel is gegaan! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle verzending, veel keus qwa merken. Retourneren heel makkelijk en snel je geld terug gestort. Fijne winkel.
Hi Chantal, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Alles naar wens. Mooi verpakt
Hi Marleen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Hele mooie guess jas is echt lekker warm kom geen wind door heen ook geen regen Uitstekend
Hi Cliff, Fijn om te lezen de Guess jas helemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Ashley
Bn zeer toverden met mijn geus handtas. Na 2 pogingen bij ander webshops heb ik bij Herman de juiste bestelling gekregen kreeg heel veel complimenten over mijn tas
Beste Meryem, Wat fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
snel, top en perfect
Beste, Bedankt voor de positieve beoordeling en wat fijn dat alles goed was! Met vriendelijke groet, Amy
Nog nooit misgegaan. Ook in de sale nog nooit voorgekomen dat een besteld artikel achteraf ineens niet meer leverbaar is. Kunnen een flink aantal andere winkels een voorbeeld aan nemen.
Beste Kim, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Gewoon goed.
Beste Nicolette, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Beste Romano, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Mooie spullen
Beste Nel, Wat fijn dat u onze artikelen mooi vond, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Amy
Goede producten en een goede service!!! Zekrs een aanrader om daar te shoppen.
Beste Gerrie, Bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Lara
Goede kwaliteit en service. Ik had een ander shirt dan op foto website gekregen omdat ze die niet meer hadden kreeg als compensatie korting.
Hi Evelien, Bedankt voor het achterlaten van de review. Mvg. Sarah
Bestelling is de volgende dag al geleverd! Bestelling was ook netjes ingepakt.
Hi Ashley, Bedankt dat je de tijd heb genomen om deze mooie review te schrijven. Mvg. Sarah
Alles was snel en netjes geleverd
Hi Kim, Bedankt dat je de tijd heb genomen om deze review achter te laten. Mvg. Sarah
Fijne service, snelle levering, vaak goede kortingen. Ik kom speciaal vanuit Duiven naar de winkel en is dat niet mogelijk dan online wat ook top is.
Hi Amanda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Mijn bestelling is prima en snel geleverd. Enige wat ik jammer vond is dat ik een duur product koop en het niet even een beetje leuk is ingepakt.
Beste Desiree, Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is. Wij doen MK tassen altijd in een dusty bag en dan in de verpakking, maar we nemen je feedback mee. Bedankt voor het achterlaten voor de review. Mvg. Sarah
Goede kwaliteit snelle service
Beste Jacqueline, Wat fijn om te horen! Daar doen wij erg ons best voor. Mvg, Lara
mooie sneakers, jammer dat ze 1 dag nadat ik ze binnen had goedkoper waren
Beste Mirjam, Bedankt voor het achterlaten van deze review en het plaatsen van je bestelling. Het klopt dat wij net zijn begonnen met de sale. Uiteraard kan je hier ook gebruik van maken en storten wij het prijs verschil naar je terug. Als je contact met ons op neemt via de mail kunnen wij dat in orde maken. Mvg. Sarah
Netjes verpakt en mooie producten
Hi Chayenne, Bedankt voor de positieve review en veel plezier met jouw nieuwe items! Met vriendelijke groet, Ashley
Uitstekende service en alles netjes op tijd afgeleverd.
Hi Helene, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Ik bestel hier altijd mijn Michael Kors tassen. Super vriendelijk en als er iets is lossen ze het snel en goed op!
Beste Marijke, Heel erg leuk om te horen! Daar doen wij erg ons best voor. Met vriendelijke groet, Lara
Zeer tevreden over deze website.
Hoi Naima, Het is fijn om te lezen je blij bent met onze website! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik vind het echt top snelle levering goed kwaliteit
Hi Nadine, Bedankt voor jouw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik ben blij met mn sneakers en tas wat ik heb besteld bij jullie snelle levering top
Hoi Esther, Veel plezier met jouw nieuwe tas en sneakers! Met vriendelijke groet, Ashley