Altijd goede ervaringen gehad met het bedrijf
Hi Sher, Fijn om te lezen je altijd een goeie ervaring hebt bij ons :) Met vriendelijke groet, Ashley
Zeker aan te bevelen.
Hi Tiziana, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd goed service
Hi Lila, Fijn om te lezen je altijd blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Bryan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
J hoef niet lang te wachten voor je bestelling
Hi Walesa, Bedankt voor het achterlaten van de review. Mvg. Sarah
Goede ervaringen met Herman schoenen , al jaren in hun winkel maar nu ook gelukkig via de website. Top dat ze snel op je emails reageren en menselijk net de klanten omgaan. Echt ouderwets goed gevoel om daar te shoppen!!!
Beste Sabine, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en wat fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel, website en service. Mvg. Sarah
:);)
Hi Jerry, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Mvg. Sarah
Ik heb vaker besteld en altijd wordt vlot geleverd in een stevige verpakking.
Beste B, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Wat ik wou zeggen de cruyff fearia schoen Loopt zo comfortabel het loopt echt lekker voor ik ga je nog ook meer van dit soort schoenen kopen echt mensen ik ga jullie aanraden koop het! Met vriendelijke groet Rejino Kook
Beste Rejino, Wat super leuk om te horen! Veel plezier met de sneakers. Met vriendelijke groet, Tosca
Eerste keer besteld zonder problemen
Beste Viviane, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Super . Ik ben blij
Beste Lamia, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Super, mooi, snel, vriendelijk en goeie aanbiedingen soms
Beste Disandra, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Hi Marta, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Mvg. Sarah
Heel vriendelijke mensen en goed kwaliteit producten en altijd vriendelijk om te helpen
Hi Julissa, Wat fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Mvg. Sarah
De verzorging van de kleding is top is netjes verpakt en de levering is supersnel
Beste Elly, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Product zoals omschreven en zoals altijd een snelle levering.
Hi Jessica, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Snel en netjes bezorg!
Hi Kelly, Fijn om te lezen je blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
De klantenservice is uitstekend, het personeel zeer vriendelijk en snelle, correcte levering.
Hi Nele, Bedankt voor de positieve review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Ashley
Mooie tas besteld.
Hi Linda, Veel plezier met jouw nieuwe tas! Met vriendelijke groet, Ashley
Besteld zelfde dag nog verzonden, leek iets mis te zijn maar kreeg gelijk contact en werd daarna zelf ook nog bericht!
Hi Mariska, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Terug sturen op eigen kosten! Bij grote/bekende site's is dit niet het geval.
Beste Chermaine, Bedankt voor de review. Het klopt inderdaad dat wij geen verzendkosten voor retourzendingen betalen. Dit staat ook duidelijk op onze webshop. Als wij gratis heen en weer gaan sturen verwachten wij veel meer retourzendingen en is het voor ons lastig om de webshop rendabel te laten zijn. Er zijn inderdaad grote webshops die wel gratis heen en weer sturen (al gaat daar ook steeds meer verandering in komen!), zoals bijvoorbeeld Zalando. Wij gaan dat nooit doen, we proberen ons op een andere manier te onderscheiden, o.a. door persoonlijk contact en door het bieden van goede service op de momenten dat dat nodig is. Met vriendelijke groet, Marianne
Perfecte service en goede kwaliteit
Hi Cobie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Mooi schoenen snel geleverd
Hi Jodi, Goed om te lezen de bestelling snel is geleverd, veel plezier met jouw nieuwe schoenen. Met vriendelijke groet, Ashley
Bestelling wordt snel geleverd. Retour behandelingen worden snel behandeld. Producten zijn altijd goed. Geld terug storten na retouren gebeurd heel snel. Altijd alles op tijd binnen.
Hi Tatjana, Fijn om te lezen dat je blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Niorka, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashey