Snelle levering, altijd mooie kortingen top winkel
Hi Melissa, Bedankt voor de fijne review! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle verzending en goede service
Hoi Sandra, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Super vlotte zending
Hi Marijke, Goed om te lezen jouw pakket snel is bezorgd. Met vriendelijke groet, Ashley
Alles snel geleverd
Hi Jennifer, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Had pakje retour gedaan. Geld heel snel terug
Hi Marleen, Fijn om te lezen je positief bent over onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Snel bezorgd mooie schoenen
Hi Salim, Bedankt dat je de tijd hebt genomen op deze positieve review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd zeker er van zijn dat het de volgende de dag in huis is....als je voor een bepaalde tijd besteld helemaal top
Hi Elise, Wij hanteren inderdaad "voor 17:00 besteld, volgende dag in huis". Fijn dat ook deze keer het pakketje op tijd is bezorgd! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle levering van mooi product!
Beste Stephanie, Bedankt voor het achterlaten van deze review en wat fijn dat je tevreden bent. Mvg. Sarah
Vrijdag (blackfriday) een pak besteld en zondag al geleverd.
Hi Bert, Bedankt voor het achterlaten van deze review en wat fijn dat je tevreden bent met onze levertijden. Mvg. Sarah
Bij bestellen per ongeluk de pagina weg geklikt, nr de winkel gebeld en ze hadden het jasje er weer snel terug op de site gezet zodat ik hem toch nog kon bestellen. (Was de laatste in de juiste maat)
Hi Amy, Bedankt dat je de tijd heb genomen om deze mooie review te schrijven. Mvg. Sarah
als ik iets besteld , heb ik het op tijd in huis.
Hi Marlene, Goed om te lezen jouw pakketten altijd op tijd zijn! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle levering Helaas te klein Snelle retourverwerking en retour saldo Zal zeker opnieuw bestellen
Hoi Celien, Goed om te lezen dat ondanks alle drukte de verwerking van jouw bestelling snel is gegaan! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle verzending, veel keus qwa merken. Retourneren heel makkelijk en snel je geld terug gestort. Fijne winkel.
Hi Chantal, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Alles naar wens. Mooi verpakt
Hi Marleen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Hele mooie guess jas is echt lekker warm kom geen wind door heen ook geen regen Uitstekend
Hi Cliff, Fijn om te lezen de Guess jas helemaal naar wens is! Met vriendelijke groet, Ashley
Bn zeer toverden met mijn geus handtas. Na 2 pogingen bij ander webshops heb ik bij Herman de juiste bestelling gekregen kreeg heel veel complimenten over mijn tas
Beste Meryem, Wat fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
snel, top en perfect
Beste, Bedankt voor de positieve beoordeling en wat fijn dat alles goed was! Met vriendelijke groet, Amy
Nog nooit misgegaan. Ook in de sale nog nooit voorgekomen dat een besteld artikel achteraf ineens niet meer leverbaar is. Kunnen een flink aantal andere winkels een voorbeeld aan nemen.
Beste Kim, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Gewoon goed.
Beste Nicolette, Bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Beste Romano, Bedankt voor de positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Amy
Mooie spullen
Beste Nel, Wat fijn dat u onze artikelen mooi vond, daar zijn we blij mee! Met vriendelijke groet, Amy
Goede producten en een goede service!!! Zekrs een aanrader om daar te shoppen.
Beste Gerrie, Bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee! Met vriendelijke groet, Lara
Goede kwaliteit en service. Ik had een ander shirt dan op foto website gekregen omdat ze die niet meer hadden kreeg als compensatie korting.
Hi Evelien, Bedankt voor het achterlaten van de review. Mvg. Sarah
Bestelling is de volgende dag al geleverd! Bestelling was ook netjes ingepakt.
Hi Ashley, Bedankt dat je de tijd heb genomen om deze mooie review te schrijven. Mvg. Sarah
Alles was snel en netjes geleverd
Hi Kim, Bedankt dat je de tijd heb genomen om deze review achter te laten. Mvg. Sarah