Fijne service, snelle levering, vaak goede kortingen. Ik kom speciaal vanuit Duiven naar de winkel en is dat niet mogelijk dan online wat ook top is.
Hi Amanda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Mijn bestelling is prima en snel geleverd. Enige wat ik jammer vond is dat ik een duur product koop en het niet even een beetje leuk is ingepakt.
Beste Desiree, Wat fijn dat je bestelling snel geleverd is. Wij doen MK tassen altijd in een dusty bag en dan in de verpakking, maar we nemen je feedback mee. Bedankt voor het achterlaten voor de review. Mvg. Sarah
Goede kwaliteit snelle service
Beste Jacqueline, Wat fijn om te horen! Daar doen wij erg ons best voor. Mvg, Lara
mooie sneakers, jammer dat ze 1 dag nadat ik ze binnen had goedkoper waren
Beste Mirjam, Bedankt voor het achterlaten van deze review en het plaatsen van je bestelling. Het klopt dat wij net zijn begonnen met de sale. Uiteraard kan je hier ook gebruik van maken en storten wij het prijs verschil naar je terug. Als je contact met ons op neemt via de mail kunnen wij dat in orde maken. Mvg. Sarah
Netjes verpakt en mooie producten
Hi Chayenne, Bedankt voor de positieve review en veel plezier met jouw nieuwe items! Met vriendelijke groet, Ashley
Uitstekende service en alles netjes op tijd afgeleverd.
Hi Helene, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Met vriendelijke groet, Ashley
Ik bestel hier altijd mijn Michael Kors tassen. Super vriendelijk en als er iets is lossen ze het snel en goed op!
Beste Marijke, Heel erg leuk om te horen! Daar doen wij erg ons best voor. Met vriendelijke groet, Lara
Zeer tevreden over deze website.
Hoi Naima, Het is fijn om te lezen je blij bent met onze website! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik vind het echt top snelle levering goed kwaliteit
Hi Nadine, Bedankt voor jouw positieve reactie! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik ben blij met mn sneakers en tas wat ik heb besteld bij jullie snelle levering top
Hoi Esther, Veel plezier met jouw nieuwe tas en sneakers! Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd goede ervaringen gehad met het bedrijf
Hi Sher, Fijn om te lezen je altijd een goeie ervaring hebt bij ons :) Met vriendelijke groet, Ashley
Zeker aan te bevelen.
Hi Tiziana, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd goed service
Hi Lila, Fijn om te lezen je altijd blij bent met onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Bryan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
J hoef niet lang te wachten voor je bestelling
Hi Walesa, Bedankt voor het achterlaten van de review. Mvg. Sarah
Goede ervaringen met Herman schoenen , al jaren in hun winkel maar nu ook gelukkig via de website. Top dat ze snel op je emails reageren en menselijk net de klanten omgaan. Echt ouderwets goed gevoel om daar te shoppen!!!
Beste Sabine, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review en wat fijn dat je zo tevreden bent over onze winkel, website en service. Mvg. Sarah
:);)
Hi Jerry, Wat fijn dat je zo tevreden bent. Mvg. Sarah
Ik heb vaker besteld en altijd wordt vlot geleverd in een stevige verpakking.
Beste B, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Wat ik wou zeggen de cruyff fearia schoen Loopt zo comfortabel het loopt echt lekker voor ik ga je nog ook meer van dit soort schoenen kopen echt mensen ik ga jullie aanraden koop het! Met vriendelijke groet Rejino Kook
Beste Rejino, Wat super leuk om te horen! Veel plezier met de sneakers. Met vriendelijke groet, Tosca
Eerste keer besteld zonder problemen
Beste Viviane, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Super . Ik ben blij
Beste Lamia, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Super, mooi, snel, vriendelijk en goeie aanbiedingen soms
Beste Disandra, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Hi Marta, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Mvg. Sarah
Heel vriendelijke mensen en goed kwaliteit producten en altijd vriendelijk om te helpen
Hi Julissa, Wat fijn dat je zo tevreden bent en bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Mvg. Sarah
De verzorging van de kleding is top is netjes verpakt en de levering is supersnel
Beste Elly, Wat fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne