Snelle en nette levering. Schoenen zijn fantastisch. Gaat sws een favoriete winkel van mij worden. Leuke online advertenties. Kwaliteit voor een nette prijs.
Beste Nicole, Wat fijn om te horen dat alles zo goed is bevallen! Geniet van de schoenen en we hopen je snel weer terug te zien bij ons! Met vriendelijke groet, Ryan
Snel geleverd en hele mooie schoenen
Hi Daniëlle, Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zo goed is! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Lara
Boss sneakers gekocht tegen gereduceerde prijs.
Beste Ruud, Fijn om te horen dat je tevreden ben over de prijs van de Boss sneakers. Met vriendelijke groet, Ryan
Snelle levering en super leuke kleding en schoenen
Beste Sandra, Goed om te horen dat je blij bent met de kleding en schoenen! Met vriendelijke groet, Tobias
Zeer tevreden met mijn bestellingen.
Beste Moraima, Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden ben! Met vriendelijke groet, Ryan
Beste Willy, Bedankt voor de 5-Sterren. Wij nemen aan dat alles is bevallen! Met vriendelijke groet, Ryan
Snelle Levering Super Service Website Is Een Aanrader
Goedemorgen, Wat fijn om te horen dat alles zo bevalt! Wij werken hier dagelijks hard aan om dit te blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Ryan
Uitstekend goede service en geen wachttijd als je je schoenen laat opsturen. Perfect.raad het iedereen aan. Voor mij een dikke 10.
Hi Johan, Wat leuk om te horen je zo blij bent met onze service! Veel plezier met jouw nieuwe Cruyff sneakers :). Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle verzending en mooie merken
Hi Lily, Fijn dat je blij bent met onze webshop! Met vriendelijke groet, Ashley
Altijd geweldige levering
Hi Danielle, Wat super leuk om te horen, dankjewel! Met vriendelijke groet, Lara
Schoenen waren snel verzonden en voor een mooie prijs
Beste Elize, Bedankt voor de leuke reactie! Wij werken er hard aan om de levering zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijk groet, Ryan
Schoenen werden snel geleverd en goed verpakt. Helaas waren ze te klein en heb ik aanvraag gedaan voor retourneren maar uiteindelijk heeft mijn dochter ze overgenomen
Beste Annette, Goed om te horen dat de levering je bevalt! Hier werken wij hard aan. Jammer genoeg zijn de schoenen te klein voor je maar fijn dat je het op deze manier op kon lossen met je dochter! Met vriendelijke groet, Ryan
Ik had een shirt besteld van guess. Super snelle verzending. Goed en netjes verpakt. Kleding is wat aan de prijzige kant. Maar de kwaliteit is top.
Beste Marina, Goed om te horen dat zowel de verzending als de kwaliteit je bevalt! De prijs is echter weinig verschillend van andere bedrijven. De prijs heeft echt met het merk te maken. Met vriendelijke groet, Ryan
Jas besteld was okke
Hi Patrick, Goed om te lezen dat alles goed is gegaan! Met vriendelijke groet, Tobias
Verzending is altijd snel en goed,evenals de service !!
Hi Jan, Bedankt voor je review, fijn om te horen dat je blij bent met de service! Met vriendelijke groet, Tobias
Fijne ervaring gehad. Heel blij met mijn nieuwe Guess tas! :)
Hi Imane, Fijn om te horen dat je blij bent met het product! Met vriendelijke groet, Tobias
Snel en keurig geleverd
Hi Carla, Bedankt voor deze mooie en positieve review! Met vriendelijke groet, Lara
Geweldig hoe snel ik de bestelling in huis had!
Hi Kathleen, Bedankt voor jouw review! Wij hebben met PostNL de afspraak dat bestellingen die voor 17:00 uur worden geplaatst, de volgende dag al bij de klant thuisbezorgd worden. Fijn om te horen dat dit bij jou ook het geval was! Met vriendelijke groet, Ashley
Leuke kleding, goede kwaliteit en zeker voor herhaling vatbaar!
Hi jennifer, Leuk om te lezen dat je blij bent met onze winkel! Met vriendelijke groet, Ashley
Vaker wat besteld, en vorige week helaas wat terug moeten sturen omdat het niet mooi stond. Het retourneren werd snel behandeld en teruggestort. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Ik heb hier een guess tas besteld die snel werd geleverd tegen een mooie aanbiedingsprijs. Ook de communicatie via mail was duidelijk
Hi Peter, Fijn om te horen je blij bent met onze service en artikelen! Met vriendelijke groet, Ashley
Super fijne samenwerking.
Hi Lean, Wat fijn dat je zo blij bent met onze winkel! Met vriendelijke groet, Ashley
Snelle levering en goedkoop
Hi Anneke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
10+ niks meer aan toe te voegen!
Beste Bianca. Dat is nog eens een mooi compliment, dankjewel! Met vriendelijke groet, Marianne
Van bestellen tot leveren 1,5 dag.
Beste Eddy, Bedankt voor de positieve ervaring over de snelheid van onze levering. Hier werken wij hard aan! Met vriendelijke groet, Ryan