Hi Yess, Bedankt dat je de tijd hebt genomen deze positieve review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley
Super blij mee en snelle levering.
Hoi E, Fijn om te lezen je blij bent met jouw bestelling en deze snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Ashley
Leuke aanbod en zeer klantvriendelijk
Hi Jennifer, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Ashley
Hoi Yessica, Fijn dat het pakket zo snel is geleverd! Met vriendelijke groet, Lara
Goede en snelle service.
Hi Karin, Bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Lara
Nieuwe spullen mooi verpakt
Hoi Bianca, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review voor ons achter te laten! Met vriendelijke groet, Britt
Keurig en snel
Hoi Sylvia, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Met vriendelijke groet, Britt
Altijd snel bezorgd, bij vragen per mail krijg je snel, vriendelijk antwoord. Meedenken als je wil ruilen maar te ver weg woont om naar de winkel te komen. En mooie producten!!
Hoi Sharona, Bedankt voor deze mooie review! We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en items. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
Snel verstuurd, goed verpakt en vriendelijke klantenservice.
Hi Wendy, Bedankt voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Yasin
Leuke kleding en tassen. Ik ben tevreden. Als ik mijn spullen retourneer krijg ik vrijwel snel mijn geld terug!
Hi Zulenys, Bedankt voor jouw review! Mooi om te horen dat je blij bent met onze collectie. Met vriendelijke groet, Yasin
Het bestellen gaat altijd vlot en het leveren ook.de halve ster heb ik gegeven om dat ik het minimale bedrag voor dat iets besteld kan worden hoog vind.
Hi Marijke, Bedankt voor jouw mooie review! Mooi om te horen dat je bestelling snel is geleverd. Met vriendelijke groet, Yasin
Snelle service vriendelijke personeel en er wordt veel aandacht aan je besteed
Hoi Erlend, Ik zal dit mooie compliment doorgeven aan mijn collega's! We hopen je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Britt
Voor het eerst besteld op tweede pinksterdag en gewoon dinsdag al in huis. Supersnel geleverd. Goed verpakt en goed via de mail op de hoogte gehouden.
Hi Monique, Bedankt voor je mooie review, we zijn blij dat je tevreden bent met de levertijd en onze communicatie! Met vriendelijke groet, Yasin
Zeer goede ervaring met Herman schoenen
Hi Jan, Goed om te lezen je een goede ervaring hebt gehad in onze webshop! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik had een paar leuke Anthonio Morato schoenen gezien, maar vond ze wat duur. Toen kwam ik op deze site en waren ze 40 euro goedkoper. Snel besteld, volgende dag in huis. Top!
Hi Andre, Veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Gerriete, Bedankt voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je het pakket snel ontvangen hebt! Met vriendelijke groet, Yasin
Alleen maar positieve ervaring, mijn bestelling netjes en snel ontvangen.
Hi Rianne, Wij vinden het fijn om te horen dat je de bestelling snel en netjes hebt ontvangen! Met vriendelijke groet, Yasin
Mooie schoenen op tijd geleverd
Als ik besteld heb is het altijd goed. Goede ervaring.
Hi Ruby, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Carlo
Vriendelijk en goed geholpen
Hoi Ingrid, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Britt
Fijne schoenen, goede en snelle levering. Goed communicatie. Geen onnodige spam. Top.
Hoi Rowena, We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de levering en onze communicatie, hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Britt
Mooie schoenen en snel geleverd
Hoi Bernedine, Bedankt voor de mooie review, we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
Herman heeft verschillende merken en mooie spullen en goeie aanbiedingen.
Hoi Disandra, Bedankt voor het achter laten van deze positieve review! Met vriendelijke groet, Britt
Veel keus, fijne winkel, prettig personeel
Hoi P.J, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze collectie en service. Met vriendelijke groet, Britt
kwaliteit en draagcomfort
Hoi Fouziya, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze fijne review achter te laten! Met vriendelijke groet, Britt