Snelle levering netjes verpakt en bij mailen snel antwoord. Ik ben tevreden.
Hoi Monique, Bedankt voor de goede review die je voor ons hebt achtergelaten! Met vriendelijke groet, Ashley
Snel geleverd!
Hi Nathalie, Goed om te horen jouw pakket snel geleverd is! Met vriendelijke groet, Ashley
Zeer leuke winkel in Den Haag. Maar ook goed bestellen via de webshop. Snelle levering en goede service.
Hoi Jaanie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een goede review te schrijven en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Mooie schoenen en goed kwaliteit en wordt snel Verzonden
Hoi Disandra, Bedankt voor de fijne review die je voor ons hebt achtergelaten! Met vriendelijke groet, Britt
Veel keus en snelle levering mooie zaak top
Hi Natasha, Bedankt voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Ashley
Regelmatig besteld en naar de winkel geweest altijd goed
Hoi Simone, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten! Met vriendelijke groet, Ashley
Veel keuze, snelle bezorging en hele goede aanbieding!
Hi Maria, Leuk om te horen jij altijd een goede ervaring hebt bij ons! Met vriendelijke groet, Ashley
Prima geregeld, snelle levering, goedkope prijzen
Hoi Marianne, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze collectie en service! We hopen je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Britt
Ben erg tevreden
Hoi I, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Britt
Volg ze al langere tijd op social media en altijd de nieuwste collectie in huis!
Hi Levis, Wat leuk dat je ons al een tijdje volgt! Met vriendelijke groet, Ashley
Super leuke spullen zeer te vreden met producten ! Snelle surves is altijd op lossing voor Probleem super tevreden
Hoi Marie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten! Met vriendelijke groet, Britt
Vriendelijke geduldig en behulpzaam
Hoi Appie, We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Britt
Schoenen besteld, te klein, teruggestuurd, nieuwe paar direct volgende dag in huis. TOP
Hoi Ingrid, Bedankt voor de positieve review! We hopen je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Britt
Snelle verzending. Producten mooi verpakt. Heldere en snelle website. Fijne klantenservice. Aanrader 10/10!
Hoi Jordi, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de webshop en onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Britt
Hoi, Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Lara
Netjes alles op tijd en het product was in goede conditie. Dus helemaal prima!
Hi Bob, Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent over de levering en het product. Hopelijk zien we je snel nog eens terug. Met vriendelijke groet, Ashley
super fijne winkel en webshop, en hele snelle levering.
Goedemiddag Til, Wij zijn blij om te horen jij zowel onze winkel als webshop fijn vind, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Ik had een bestelling geplaatst krijg meteen een reactie . Was super snel geleverd. En jullie hebben een groot aanbod met leuke kleding en schoenen. En goede aanbiedingen
Hoi Irma, Leuk om te horen jij blij bent met onze service en aanbod, tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Dominic, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een mooie review bij ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Ashley
Helaas moest had ik mijn bestelling retourneren. (te klein). Via mail gecorrespondeerd over maten en nieuwe bestelling dag later weer binnen. Ook het geld van de retournering werd meteen teruggestort. Het was mijn eerste bestelling bij Herman.Alle vertrouwen van mij gekregen!
Hi Annemarie, Wat fijn om te horen dat jij zo goed geholpen bent! We hopen je in de toekomst vaker te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Carlo
goede kwaliteit
Hi Cynthia, Bedankt voor de positieve review. Met vriendelijke groet, Lara
Snelle levering mooie spullen?
Hoi Linda, Bedankt dat jij de tijd hebt genomen om een mooie review bij ons achter te laten. Met vriendelijke groet, Lara
Ik bestelling geplaats en binnen 2 dagen geleverd en ziet er zalig uit voelt goed in nieuw huispakje
Hoi, Wat fijn dat je blij bent met jouw nieuwe huispak. We wensen jou veel plezier met jouw nieuwe aankopen. Met vriendelijke groet, Lara
Goede webshop. Snelle levering. Items zorgvuldig verpakt. Niets op aan te merken.
Hi Amélie, Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze webshop en levering. Hopelijk zien we je snel nog eens terug. Met vriendelijke groet, Lara
De producten zijn snel geleverd.
Hoi Jesaja, Bedankt voor de review die jij hebt achtergelaten. Met vriendelijke groet, Lara