Top! Hele snelle levering en mooi verpakt.
Beste Lieke, Wat fijn dat je zo tevreden bent met jouw bestelling, bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Sarah
Snelle verzending En mooie spullen voor een goede prijs
Hi Saskia, Bedankt voor deze mooie review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Sarah
Medewerkers heel behulpzaam en top
Beste Romana, Fijn om te horen dat je tevreden bent met de service van onze medewerkers, we zien je graag weer terug in de winkel! Met vriendelijke groet, Lara
Ik kom er al 10 taille jaren maar ben zeer tevreden over de producten en het personeel nu heb ik het laten versturen was ook top en snel
Beste Silvia, Wat leuk dat je al zolang onze vaste klant bent, bedankt voor de mooie review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet,
Hele fijne webshop, overzichtelijk en je kunt meteen zien of een artikel in je maat beschikbaar is als je het artikel aanraakt. Snelle levering en goede communicatie via mail.
Hoi Marcia, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met onze service! Met vriendelijke groet, Sarah
Hier bestel ik vaker
Beste Johan, Super leuk dat je vaker bij ons wilt bestellen, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Alles volgens afspraak: - verzending zoals het beloofd is - netjes ingepakt - goed product Erg aan te raden !!!
Goedemiddag, Bedankt voor deze mooie review en heel graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Hi Leila, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Carlo
Snelle levering alleen het product miste al 1 letter van het merkje en de onderkant van de broek scheurde dezelfde dag al hele slechte kwaliteit van Armani . Hier kan Herman schoenen niets aan doen natuurlijk maar zou persoonlijk zelf zoiets niet verkopen in me webshop . Verder altijd tevreden !
Hoi Mandy, Bedankt voor deze review! Wat vervelend dat de broek zo snel gebreken vertoont. Zou je langs kunnen komen met de broek en de aankoopbon? Of als dit te ver is misschien even foto's mailen? We zullen zeker ons best gaan doen om hier een oplossing voor te zoeken. Met vriendelijke groet, Tosca
Mooie producten die super snel en netjes geleverd worden.
Hi Jose, Fijn dat jij jouw bestelling snel en netjes hebt ontvangen. Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Carlo
Gister besteld vandaag in huis super blij super snel bedankt!!!
Hi Abdel, Goed om te horen dat de bestelling snel is geleverd! Met vriendelijke groet, Ashley
Besteld dag erna in huis heel blij mee
Hi Ena, Fijn dat je je bestelling snel in huis had! Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Carlo
Schoenen onze line gekocht snelle levering en ook snelle terug betaling ivm te kleine maat retour gestuurd ik raad deze one line site aan !
Hoi Willy, Wij vinden het erg fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven, bedankt! Met vriendelijke groet, Ashley
Eerste keer dat ik hier bestel maar erg tevreden
Hi Suzanne, Fijn om te horen dat jouw eerste ervaring bij ons ook gelijk een goede was! Met vriendelijke groet, Ashley
Fijne website en snel bezorg
Hi Lisa, Fijn om te horen dat je blij bent met onze webshop! Met vriendelijke groet, Ashley
Snel geleverd,goed en netjes verpakt....zou hier zeker weer bestellen !
Een armani jas besteld voor een mooie prijs. Het werd ook snel bezorgd.
Binnen een dag kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen. Hele snelle service. Vriendelijke personeel die voor je klaar staat. Kortom goede service
Supersnelle levering. Schoenen bleken te klein dus zonder problemen retour mogen sturen en binnen twee dagen m’n geld terug op de rekening!
Jammer dat je voor retour zelf moet gaan betalen!!!!! Heel jammer dit! Op zo'n manier hoef ik geen spullen bij HERMAN SHOES te bestellen.