Hele snelle levering

Top! Hele snelle levering en mooi verpakt.

Snelle verzending En mooie spullen voor een goede prijs

Top altijd op tijd geleverd

Medewerkers heel behulpzaam en top

Ik kom er al 10 taille jaren maar ben zeer tevreden over de producten en het personeel nu heb ik het laten versturen was ook top en snel

Hele fijne webshop, overzichtelijk en je kunt meteen zien of een artikel in je maat beschikbaar is als je het artikel aanraakt. Snelle levering en goede communicatie via mail.

Goede service mooie producten

Hier bestel ik vaker

Top !!

Alles volgens afspraak: - verzending zoals het beloofd is - netjes ingepakt - goed product Erg aan te raden !!!

Snelle levering! En spullen van topkwaliteit

Herman schoenen zelf zeer goed !

Snelle levering alleen het product miste al 1 letter van het merkje en de onderkant van de broek scheurde dezelfde dag al hele slechte kwaliteit van Armani . Hier kan Herman schoenen niets aan doen natuurlijk maar zou persoonlijk zelf zoiets niet verkopen in me webshop . Verder altijd tevreden !

Super nette en snelle levering

Mooie producten die super snel en netjes geleverd worden.

Perfect alles is perfect

Gister besteld vandaag in huis super blij super snel bedankt!!!

Helemaal top !!

Besteld dag erna in huis heel blij mee

Goede service snelle terug betaling

Schoenen onze line gekocht snelle levering en ook snelle terug betaling ivm te kleine maat retour gestuurd ik raad deze one line site aan !

Erg netjes afgehandeld

Eerste keer dat ik hier bestel maar erg tevreden

Fijne website en snel bezorg

Makkelijk besteld en snel geleverd

Snel geleverd,goed en netjes verpakt....zou hier zeker weer bestellen !

Een armani jas besteld voor een mooie prijs. Het werd ook snel bezorgd.

Binnen een dag kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen. Hele snelle service. Vriendelijke personeel die voor je klaar staat. Kortom goede service

Supersnelle levering. Schoenen bleken te klein dus zonder problemen retour mogen sturen en binnen twee dagen m’n geld terug op de rekening!

Ha

Jammer dat je voor retour zelf moet gaan betalen!!!!! Heel jammer dit! Op zo'n manier hoef ik geen spullen bij HERMAN SHOES te bestellen.

Ha