Schoenen werden snel geleverd, dat is het enige positieve. In de beschrijving stond het materiaal niet beschreven, ik ging er vanuit dat schoenen van over de € 200 wel van echt leer zouden zijn, maar dat was niet het geval. Daarom heb ik ze terug gestuurd. Ik moest zelf de verzendkosten betalen, dat wist ik ook niet, is ook niet duidelijk aangegeven en nee ik ga niet de hele algemene voorwaarden doorlopen. Enfin na 5 dagen heb ik nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Ik wacht het af. Maar voor mij geen Herman schoenen meer.
Ik heb voor de eerste besteld en zeker niet de laaste keer zeer snelle service mooi ingepakt met extra folie super
Hoi Esmeralda, Wat fijn dat jouw eerste ervaring meteen goed was! Met vriendelijke groet, Ashley
Fijne schoenen winkel
Hi Mary, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze positieve review! Met vriendelijke groet, Carlo
Ervaren als goede service Mailen binnen 1 dag terug
Hoi Jetje, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Met vriendelijk groet, Britt
Ondanks de drukte van pre Black friday had Ik ze snel. Ik kreeg een mailvoor de track en tracé maar de link opende niet, gemaild en ook daar supersnel reactie op!
Hoi Kim, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel! Mete vriendelijke groet, Britt
Dit wordt mijn favoriete winkel snel en eerlijk geholpen top zaak
Hoi Wendy, Bedankt voor de positieve review die je voor ons hebt achter gelaten, we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
Ik ben al jaren klant in de winkel !!
Hoi Brg, Wat leuk om te horen dat we je al zo lang blij maken met onze collecties en service! Met vriendelijke groet, Britt
Nog nooit problemen gehad behalve met post.nl
Hoi Ann, Bedankt voor het achterlaten van deze review! We doen altijd ons uiterste best om te helpen waar nodig als er iets mis gaat bij PostNL. Met vriendelijke groet, Britt
Mooie spullen prima website en snelle levering
Hoi Cornie, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve review achter te laten! Met vriendelijke groet, Britt
Hoi Stephanie, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering! Met vriendelijke groet, Britt
Super snelle service!!!
Beste Amy, Bedankt voor jouw mooie review en graag weer tot ziens in de webshop! Met vriendelijke groet, Marianne
Ze hebben het over een snelle levering, maar ik wacht al meer dan een week. Erg jammer want ik heb juist hier besteld vanwege die snelle levering. Verder prima website.
Beste Marlot, Wat vervelend dat je het pakket nog niet hebt ontvangen! Jouw bestelling is op 22 november in de avond gedaan, de volgende dag, 23 november, hebben wij het pakket aan PostNL overhandigd. Wij hebben ondanks de Black Friday drukte geen vertraging. Helaas PostNL wel. Ik heb de T&T gecheckt en de levering staat nu voor vandaag. Mocht het pakket vandaag niet geleverd worden, kan je het ons laten weten en nemen we contact op met PostNL. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Marianne
Had het snel en netjes binnen.
Beste Sophie, Fijn dat het pakket snel en naar wens binnen is, bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review! Met vriendelijke groet, Chanella
Alles is perfect Goede en snelle service Gewoon alles top!
Beste Tamara, Wat fijn dat je zo tevreden bent over jouw bestelling in onze webshop, bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Chanella
Beste Shatha, Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Tosca
Goede service en snel verstuurd
Beste Miranda, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service, bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Tosca
Beste Theresia, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze review te plaatsen, graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Zoals beschreven op de site en super snel geleverd
Hi Priscilla, Dankjewel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Al een paar keer een tas besteld. Wordt netjes verpakt en snel verstuurd.
Beste Patricia, Fijn dat je tevreden bent met onze service, we zien je graag weer terug in onze webshop! Met vriendelijke groet, Chanella
Snelle en goede service
Beste Charlotte, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Beste Sieuwram, Bedankt dat je de moeite hebt genomen voor het plaatsen van deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marianne
Heel vriendelijk snelle levering gewoon heel goed
Hi Colinda, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Met vriendelijke groet, Britt
Goede en snelle service!
Hoi Sandra, We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Britt
Snelle levering van bestelling , helaas voldeed de bestelling niet zoals het op het internet vertoont werd . Na een telefoongesprek en toesturen van fotos , bevestigte u dit ook en kon ik het terugsturen zonder extra kosten . Dat allemaal in 1 dag .Top .
Hi Claudia, Bedankt dat je deze review achterlaat. We vinden het fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We hebben de foto's van het desbetreffende item op onze webshop aangepast. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
Michael kors schoenen besteld. Werd snel geleverd, schoenen zitten fijn. Wat wel vervelend is, is dat 1 schoen moeilijker aan gaat dan de andere. Die is minder rekbaar. Hopelijk komt dit goed als ik de schoen wat vaker aan heb.
Hoi Anisha, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven! Met vriendelijke groet, Ashley