Goed! Makkelijk bestellen, snelle bezorging. Fantastische jas, dikke duim

Goede duidelijke service Mail verkeer ook top Kortom een fijne ervaring.

Prima, snelle levering

Bestellen ging soepel en snelle levering. Prima !!

Ik heb besteld en kon het dezelfde dag al ophalen

Altijd netje geholpen

Vriendelijke medewerkers.

Snelle bezorging en netjes verpakt

Vole prijs voor defecte schoenen

Levering duurde langer dan stond vermeld op de site. 1e ervaring was met Guess zelf waarbij ik betaalde voor een bestelling die nooit is ontvangen door hun. Toen opgezocht of de schoenen elders ook te koop waren. Wel heel jammer was dat de schoenen bij Herman €30 goedkoper waren tot de dag dat ik ze wilde bestellen (me geld terug had van Guess) Dat was wel een domper. Ook brak het bedeltje al direct af (zelf het ringetje moeten repareren) en in de zool van de linker schoen zit een diepe snee waardoor die wat naar aanvoelt. Om eerlijk te zijn, als ik in de buurt had gewoond (had ik sws niet online besteld) maar was ik terug gegaan voor een heel paar. Aangezien ik niet in de buurt woon en de schoenen echt al heel lang wil, heb ik besloten ze maar gewoon te houden met gebreken en al en dat voor de volle prijs.

Goede prijs-kwaliteit en snelle levering

Ervaring met Herman is heel goed. Zowel in de winkel als online bestellen.

Goede en snelle service.

Mooie Guess schoenen besteld alleen waren deze te groot (helaas) Deze teruggestuurd, volgende dag mail met bevestiging gehad en kort erna bedrag terug gestort. Hele leuke winkel en ik bestel er graag.

Netjes verpakt snel geleverd.

Super snel geleverd

Top service en producten

Had Guess schoenen gekocht super snel geleverd alleen niet veel later kwam er de sale aan.......ik werd perfect door Britt geattendeerd dat ik ook daarvoor in aanmerking kwam een topper. Tot de volgende keer

Prima, snelle levering.

Toppers

Goed en snel en netjes verpakt en verstuud

Mooie schoenen Heel blij mee

Heel snelle bezorging en product zoals beschreven

Snelle levering geen gedoe

Duidelijke website

Goed!

Altijd de volgende werkdag in huis

Top!!

Snelle levering!! Zeer tevreden over de schoenen! Goeie kwaliteit!!

Alles is altijd goed!

Heel erg blij altijd en alles is goed

Vlotte service en snelle levering

Had enkele vraagjes Ivm mijn aankoop en werd onmiddellijk goed en vriendelijk geholpen, Mijn pakketje werd snel geleverd. 5-sterren waardig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Top product Prima verpakt en snel geleverd!

Super service

Had 1 paar schoenen besteld maar waren te klein. Nieuw paar besteld maatje groter de andere retour gestuurd. Binnen 2 dagen geld al weer teruggestort. Echt een snelle afhandeling, maak ik niet vaak mee met online bestellingen. Raad iedereen zeker aan om hier te bestellen!

Goed en heel snel super ervaring