Goede service, snelle handelingen voor de maat te bekijken en te halen. Er wordt niet afwachtend bij je gestaan hoe de schoenen zijn, ze doen hun eigen ding maar blijven in de buurt voor eventuele vragen. Dit ervaar ik als erg fijn!
Hoi, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We hopen u graag weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Britt
Voor het eerst bij Herman Schoenen Winkel geweest. Werd ontvangen met een Goedendag, personeel is vriendelijk, vrolijk en staat je te hulp. Winkel is schoon en mooi ingericht. Je kunt de kleding va de meren goed zien en bekijken. Ik heb online iets besteld, en ook dat liep helemaal volgens wens. Ik kom zeker terug bij Herman Schoenen!
Hoi Branwen, Wat goed om te horen dat jouw eerste ervaring met ons goed is verlopen. Tot snel, en alvast veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Alicia
Kom al jaren bij Herman, service is altijd prima fijn personeel ook met retourneren.,of andere vragen is er altijd een goede oplossing.
Hi Mariska, Wat goed om te horen dat je blij bent met onze service. Tot snel! Met vriendelijke groet, Alicia
Top winkel
Hi, Wat fijn dat je blij bent met onze winkel! Hopelijk zien we je snel weer terug. Met vriendelijke groet, Alicia
Heel tevreden met de aankopen. Zeker aan te bevelen. Snelle levering en makkelijk terug sturen en omruilen.
Hi Venema, Wat fijn om te horen dat je blij bent met jouw aankoop en onze service! Met vriendelijke groet, Ashley
Toppie
Hoi Miranda, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven :). Met vriendelijke groet, Ashley
Nu al een paar keer online gekocht en in de zaak geweest,hele gezellige vriendelijke meiden die altijd bereid zijn om je goed advies te geven. En ze hebben zoveel mooisss :-)) en vaak leuke kortingen!!
Hi Janet, Wat fijn dat je zo blij bent met onze service en hopelijk tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Super fijne, mooie winkel met mooie en goede spullen. Ik vind altijd wel iets leuks!
Hi Anoeska, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat jij al jaren bij ons shopt, we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Carlo
Goede service en snelle levering!
Hi Jahaira, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Alicia
Bedankt voor het lieve berichtje op de rekening
Hi Wil, Fijn om te horen dat je blij bent met de service en bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze review! Met vriendelijke groet, Ashley
Hi Kenneth, Bedankt voor je positieve review! Met vriendelijke groet, Carlo
In goede staat ontvangen. Beter dan dat ik het voorgesteld had vanaf een plaatje.
Hi Regine, Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling! Met vriendelijke groet, Carlo
Goede levering en goed verpakt,alleen post nl is verschrikkelijk laat je heel de dag binnen zitten en zeggen dan heb je gemist kun je dag erop alsnog zelf je pakket ophalen Dus zou miss kijken om de mensen te laten kiezen of om een andere bezorgservice te gebruiken
altijd goed
Hi Mike, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Alicia
Altijd heel Snel Binne en de retour ga mega snel
Hi Aman, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marianne
Ik heb al meerdere keren wat besteld bij Herman schoenen en ben zeer tevreden.
Hi Kelly, Wat fijn dat je zo tevreden bent met onze service, bedankt voor deze review en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Ik had een paar guess sneakers besteld. 1 was duidelijk het showmodel geweest. Deze had meerdere vlekken en een vieze zool. Duidelijk gebruikt dus. Daarnaast zat er een prijssticker in de schoen met een lagere prijs dan die ik betaald heb. Dit vind ik echt niet kunnen.
Beste Mitzy, Wat vervelend om te horen, onze welgemeende excuses hiervoor! Klopt het dat je geen contact met ons hierover hebt opgenomen? Heb je de schoenen wel gehouden of zijn ze geretourneerd? Misschien kan je ons even bellen of mailen zodat we het alsnog in orde kunnen maken en je tegemoet kunnen komen voor het ongemak. We zullen sowieso met onze inpakkers bespreken dat er beter opgelet moet worden. Bedankt voor de review en we horen graag van je! Met vriendelijke groet, Marianne
Toppers die daar werken
Hoi Line, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze positieve review achter te laten. We zien je graag weer! Met vriendelijke groet, Britt
Snelle geld terug geboekt en goed site
Hi Christina, Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Lara
Voor de eerste keer een bestelling gedaan goed gegaan
Beste Wil, Leuk dat je voor het eerst een bestelling bij ons hebt geplaatst. Bedankt hiervoor. Hopelijk zien we je vaker terug. Met vriendelijke groet, Lara
goede prijs/kwaliteit! uitstekende levering!
Hi Mandy, Bedankt voor de fijne review die jij hebt achtergelaten. Met vriendelijke groet, Lara
Schoenen waren niet meer in stock in de bestelde maat. Netjes mail ontvangen met deze melding met voorstel tot half maatje groter of geld terug. Heel snel en correct afgehandeld
Goedemorgen, Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te hulp te staan. Hopelijk zien we je nog eens terug in onze webhsop. Met vriendelijke groet, Lara
Ik heb vaak hier wat besteld , Goed ingepakt en snel geleverd zoals gezegd. Top service.
Hi Ika, Fijn om te horen dat je blij bent met onze service en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Ashley
Alles was er snel goed ingepakt en natuurlijk de kwaliteit die je van hun kan verwachten ❤️❤️
Hi Daniela, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze mooie reactie! Met vriendelijke groet, Ashley
Na 5 uur besteld volgend ochtend in hande. .
Hoi Mehmet, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Met vriendelijke groet, Britt