Snelle levering goeie kwaliteit top mensen daarom hou ik van jullie!!!
Hoi Margriet, Bedankt voor jouw positieve beoordeling! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Carlo
Geweldige Guess koffer besteld,binnen 2 dagen binnen.mooi product.en alles netjes verpakt
Hi Saskia, Wat fijn dat jij zo positief bent over jouw bestelling! Wij hopen jouw in de toekomst nogmaals te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Amy
Ervaring was goed, netjes verpakt. Jammer dat de schoenen 1 maatje te klein waren en je zelf retourkosten moet betalen. Anders had ik zeker de schoenen een maat groter nog besteld.
Hoi Nadine, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! Vervelend dat de schoenen niet pasten. Desondanks hopen we jou nog vaker te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Carlo
Binnen 2 dagen thuisbezorgd. Product was origineel, nieuw en zoals afgebeeld!
Hi Rosanna, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Marianne
De schoenen zijn zelf prachtig, omdat het sneakers zijn had ik verwacht dat ze lekker lopen, maar dat valt tegen verwachting. Ik heb ze wel gehouden omdat ik ze heel mooi vond.
Hoi Amine, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven en veel plezier met jouw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Ashley
Top bedrijf vaak bestel kleren schoenen Altijd snel in huis bestelling
Hi Marcel, Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn dat jij tevreden bent over onze service, hopelijk kunnen wij jou in de toekomst vaker helpen. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Amy
Volledig naar verwachting en vlotte levering alleen miste ik de orderbevestiging en wist toen nog niet dat het in orde zou komen.
Hoi Margaretha, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Fijn om te horen dat je bestelling naar verwachting is en dat je tevreden bent met de levering. Misschien dat de orderbevestiging in jouw spambox is gekomen? Met vriendelijke groet, Britt
Geld was binnen 3 werkdag weer op me rekening altijd goede service
Hi Jennifer, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Carlo
snelle levering. Prima
Ik heb een fijn gesprek gehad met een medewerker nav een foutje met mijn bestelling. Ze hebben mij wel snel een oplossing aangeboden.
Goedemorgen, Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We doen altijd onze uiterste best om tot een goede oplossing te komen waar onze klant tevreden mee is. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
Originele beoordeling
Slecht ik heb leuke sandalen voor mijn dochter gekocht, maar heb een nummertje 38 gekregen ipv 37! Op de bon staat ook netjes #37 en op doos ook.. jammer!
Goedemiddag, Allereerst onze excuses dat je de verkeerde maat hebt ontvangen! Uiteraard kan dit op onze kosten worden omgeruild. Ik zie dat de bestelling al enige weken geleden is en dat we de slippers niet retour hebben ontvangen , noch is er mail contact geweest. Zat de maat 38 toch naar wens? Mocht dit niet zo zijn, hoor ik dat graag en zullen we dit zo snel mogelijk in orde maken. Met vriendelijke groet, Marianne
Netjes en optijd bezorgd.
Hi Amrita, Wat fijn dat jij zo tevreden bent met jouw bestelling, wij hopen jou nog een keer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Amy
Zoals altijd is de levering snel en het product precies zoals beschreven. Herman laat ook netjes weten wanneer het pakket bezorgd wordt. Dik tevreden over de service.
Goedemiddag Christian, Bedankt voor jouw positieve review over de service bij Herman Schoenen! Met vriendelijke groet, Amy
Zeer snelle levering en goed product
Hi Erica, Wat fijn dat jij zo positief bent over onze levering! Veel plezier met jouw product. Met vriendelijke groet, Amy
Fijne winkel goede service
Goedemiddag Leen, Bedankt voor jouw positieve review, we zien je graag nog eens terug in de winkel! Met vriendelijke groet, Amy
Op tijd geleverd product voldoet aan verwachting
Hi Kitty, Fijn dat jij tevreden bent met jouw ervaring bij Herman Schoenen. We zien je graag nog een keer terug. Met vriendelijke groet, Amy
Goede service en snelle levering
Hi Nelly, Bedankt voor jouw positieve review! Veel plezier met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Amy
Eerlijke service vlugge verzending goede kwaliteit Een min puntje bevestigings mail laat lang op zich wachten
Goedemorgen Simone, Wat een mooie complimenten. Dankjewel daarvoor! Wij zullen de tip over de bevestigingsmail meenemen. Met vriendelijke groet, Lara
Voor het eerst besteld, een snelle levering/ product in goede staat ontvangen!
Hi Fatma, Leuk om te horen dat jouw eerste ervaring bij Herman Schoenen goed is bevallen. Hopelijk zien we je vaker terug. Met vriendelijke groet, Lara
In de avond besteld. Volgende dag geleverd voor 11 uur. Top ga zo door
Hoi Dave, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven! We hopen je snel weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Britt
Altijd de beste merken ik slaag hier altijd .
Hoi Annelies, Bedankt voor de positieve review. Wat fijn dat je tevreden bent met onze collectie en service! Met vriendelijke groet, Britt
Door een foutje op de website de korting alsnog gekregen en heel fijn mail contact daar over gehad. Snelle reactie terug en ook als je retour stuur je geld binnen een paar dagen weer op je rekening.
Hoi Helma, Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We hopen je snel weer te kunnen helpen! Met vriendelijke groet, Britt
De keren hiervoor wassalons prima Nu bestel ik 2 x een Hugo boss verst maat L staat wel online maar niet leverbaar dat was erg teleurgesteld
Hoi Fazia, Bedankt voor je eerlijke beoordeling. Ik snap dat het vervelend is dat we dit product niet op voorraad hebben. We doen altijd ons uiterste best om dit te voorkomen. Zou je ons een mail kunnen sturen met de situatie? Dan kunnen we kijken of we je tegemoet kunnen komen met shop tegoed. Met vriendelijke groet, Britt
Geweldig snelle afhandeling
Hi Diana, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Wij zijn blij om te horen dat jij naar wens bent geholpen. Met vriendelijke groet, Lara
Goede snelle service
Hoi Chantal, Het is fijn om te horen dat jij snel en goed geholpen bent. We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Carlo
Masterrrr & Masterrrrrrrrrr
Hoi Winand, Bedankt voor jouw positieve review! We hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Carlo