Ik weet dat ze bij Herman altijd kwaliteit verkopen dus ging er vanuit dat deze ook goed waren , en dat zijn ze!
Hi Kim, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wie zien je graag snel weer bij ons terug. Met vriendelijke groet, Luna
Snelle levering, goed geregeld ! Goed verpakt !
Hi Monique, Bedankt voor jouw mooie review. We hopen je snel bij ons terug te zien! Met vriendelijke groet, Luna
Leuke spullen, snelle verzendig, goede contact. Een aanrader
Beste Agata, Goed om te horen dat je zo enthousiast bent over jouw shop ervaring. Ook erg leuk om te lezen dat je ons aanraad bij anderen. Met vriendelijke groet, Luna
Fijn geholpen erg mooi ingepakt. Alleen lukte mijn kortingscode niet bij mijn online bestelling maar verder top!
Hi Mel, Bedankt voor jouw mooie review. Mocht er iets niet lukken met het online bestellen dan zijn wij van ma t/m za telefonisch bereikbaar dan kunnen wij je erdoorheen helpen. Met vriendelijke groet, Luna
Top winkel, top service. Vriendelijke medewerkers. Ik bestel hier graag!
Hi Sharon, Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze webshop en service. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Lara
prettige ervaring!
Hi Manuela, Bedankt voor jouw positieve review! Met vriendelijke groet, Luna
Snelle service, goede service.
Hi Lesley, Fijn om te horen dat jouw shop ervaring bij ons is bevallen! Met vriendelijke groet, Luna
De volgende werkdag had ik mijn bestelling binnen en In perfecte staat.
Hi Aaliyah, Goed om te horen dat alles naar wens is! Bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Luna
De maten en de levering perfect
Beste Riet, Bedankt voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Luna
Goede service, snel en netjes afgeleverd heel blij mee
Beste Miranda, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat jou shop ervaring bij ons positief is bevallen. Met vriendelijke groet, Luna
Snelle levering .
Beste Tineke, Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Beste, Ik heb mijn schoenen besteld op 03/01/2022. Tot op heden nog steeds niets ontvangen… Wanneer ik een ‘track &trace’ doe op mijn pakket, dan zie ik dat de laatste bezorgtijd op zaterdag 8/01/2022 niet gelukt is. Ik weet dus niet waar mijn pakket momenteel is. Kunt u dit eens navragen bij Postnl? Alvast bedankt voor uw feedback! Mvg, Anouk
Beste Anouk, Wat vervelend dat het pakket nog niet aangekomen is! Wij hebben het pakket dezelfde dag nog aan PostNL overgedragen. We hebben direct een onderzoek laten starten en zullen u telefonisch en via de mail op de hoogte houden. Met vriendelijke groet, Marianne
Leuke kleding met mooie korting. Op zondag besteld en dinsdag had ik het al in huis.
Beste Cherry, Fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Super leuke kleding en schoenen en altijd leuk geholpen door personeel
Hi Nicole, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je naar tevredenheid geholpen bent! Met vriendelijke groet, Marianne
Ik heb 1x online besteld en het was direct de goede maat alles! Duidelijk beschreven
Beste Renuka, Wat fijn dat alles naar wens is, bedankt dat je de moeite hebt genomen voor deze review! Met vriendelijke groet, Marianne
Super blij met de leuke toilet tas van Guess en de snelle levering.
Beste Henny, Goed om te horen dat de toilettas helemaal naar wens is, bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Marianne
Hi Carina, Thanks voor jouw review! Met vriendelijke groet, Lara
Duidelijke webshop, snelle en vooral nette levering. Het product dat ik had besteld was heel netjes ingepakt. Geen beschadigingen aan de verpakking.
Goedemorgen Danielle, Wat fijn om te horen dat jouw bestelling helemaal naar wens geleverd is! Wij wensen jou veel plezier met de bestelde items en hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Lara
Snelle service zoals altijd! Mooie prijzen
Beste Duygu, Wij zijn blij om te horen dat jij tevreden bent over onze service en de prijzen. We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Lara
Makkelijk besteld en afgehaald!
Goedemorgen Samira, Bedankt voor de positieve review die jij bij ons hebt achtergelaten. Met vriendelijke groet, Lara
Netjes verpakt en bezorgd!
Beste Kees, Fijn dat jouw bestelling goed afgeleverd is! Met vriendelijke groet, Lara
Eerste keer besteld en zeer tevreden.
Hi Sharon, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Luna
Hi Zinaida , Bedankt voor jouw review! Me vriendelijke groet, Luna
Van bestellen tot leveren super geregeld.
Beste Trudy, Bedankt voor jouw enthousiaste review! We hopen je snel weer bij ons terug te zien. Met vriendelijke groet, Luna