snelle services en heel erg klantvriendelijke medewerkers.
Hi Seber, Wat leuk om te lezen dat jij tevreden bent over de service. Wij hopen jou snel weer terug te zien op onze webshop, of in onze winkel! Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Ik heb gekregen wat ik besteld had, de foto's op de site waren duidelijk en de tas is net zo mooi als op de site! heel blij mee!
Goedemorgen Denise, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over de bestelde items! We hopen dat jij je nieuwe artikelen met veel plezier kan dragen en dat we je snel weer terug zien bij ons in de webshop. Groetjes, Lara
Top service Vriendelijke en snel in huis
Beste Wilma, Wat leuk dat je de moeite hebt genomen voor deze beoordeling, dankjewel en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Ik had een riem besteld en moest het ophalen in de winkel.. 2 dagen later kon ik de riem ophalen en was het opeens niet op voorraad terwijl ik het via de site besteld hebt.. ik baalde enorm ervan
Hoi Nikita, Wat jammer dat je niet tevreden bent! Het gebeurt niet veel maar één keer in de zoveel tijd kan het inderdaad wel eens voorkomen dat wij een artikel niet op voorraad hebben, dit was helaas ook zo met jouw Guess riem. Wij hebben dezelfde dag geprobeerd telefonisch contact met je zoeken en nadat dit niet gelukt was, hebben we je een mail gestuurd. Omdat wij heel veel Guess riemen op voorraad hebben, boden wij aan, omdat je had aangegeven de riem in de winkel te willen komen op halen, een andere riem te komen uitkiezen of het aankoopbedrag terug te storten. De volgende dag ben je inderdaad naar de winkel gekomen en heb je een andere riem genomen. Ik begrijp dan ook niet wat je bedoelt met '2 dagen later kon ik de riem ophalen'. Maar desondanks blijft het een fout van ons en willen we graag onze klanten tevreden hebben. Zou je misschien even contact met ons op kunnen nemen om te kijken of we je nog ergens tegemoet mee kunnen komen? Onze excuses voor het ongemak en we horen graag van je! Met vriendelijke groet, Marianne
Top service vriendelijk personeel. En fouten lossen ze meer dan perfect op.
Hi Esther, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en fijn dat je tevreden bent met onze service! Graag tot ziens in onze webshop of winkel! Groetjes, Marianne
Hi Maria, Bedankt voor de positieve review die jij hebt achtergelaten voor ons! Groetjes, Lara
Heel blij
Hi Luciana, Wat fijn om te horen dat jij blij bent met de bestelling en verzending! Groetjes, Lara
Correcte en snelle levering top!
Goedemorgen Annemarie, Bedankt voor de positieve feedback! Hopelijk zien we je snel weer terug. Groetjes, Lara
Snelle levering mooi pak geweldig
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Jan! Wij wensen jou nog heel veel plezier met jouw nieuwe pak en hopen jou snel weer van dienst te mogen zijn op onze webshop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Groot asortiment en mooie collectie kleding,schoenen en accessoires
Goedemorgen Chris, Bedankt voor het mooie compliment! Wij wensen jou nog heel veel plezier met jou aankoop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Echt een top zaak! Super tevreden!
Hi Kiki, Wat leuk om te lezen hoe tevreden jij over onze webshop bent! Wij hopen jou daar snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Ik had een tas besteld, heeele goeie kwaliteit !! Ol tijd bezorgd en geen andere gekke dingen mogen meemaken. Zeker een aanrader !
Snelle verzending!
Goedemorgen, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Wij hopen jou snel weer van dienst te mogen zijn op onze webshop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Mijn eerste bestelling online gedaan bij deze zaak. Onmiddellijk antwoord bij plaatsing van de artikelen en vlotte en snelle levering! 1 minpunt.... Het artikel lag achter de haag in de regen. Is dit ,n fout van de pakjesdienst door het op het verkeerde adres af te leveren en door de buren daar neergelegd? Mvg..
Hi Liesbet, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestelling procedure. Wat betreft de levering, is dit een aandachtspunt voor PostNL. De pakketten worden bij ons opgehaald door PostNL en zij zijn hierna verantwoordelijk voor een goede aflevering bij de klant. Mocht je hier ontevreden over zijn, adviseer ik je om contact op te nemen met hen, zodat zij de desbetreffende chauffeur hierop kunnen aanspreken. Ik hoop de chauffeur in het vervolg zorgvuldiger om zal gaan met jouw pakkettjes en wens jou nog veel plezier met jouw aankoop bij ons! :) Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
Geweldige service, netjes verpakt en snelle levering
Goedemorgen Lillian, Wat fijn om te horen dat jij zo tevreden bent over de service, levering en verpakking! Hopelijk zien we je snel weer terug bij ons in de webshop. Groetjes, Lara
Snel geleverd en door Herman
Hi Robert, Bedankt voor het positieve commentaar wat jij hebt achtergelaten! Veel plezier met de schoenen. Groetjes, Lara
Er werd voor versturen eerst nog even contact opgenomen omdat er op de onderkant van de slipperzool vlekjes zaten. Mocht dat akkoord zijn na ontvangst kreeg ik nog een leuke korting. Echt top service
Hoi Annemarie, Bedankt voor de mooie feedback! Wij zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service. Groetjes, Lara
De service van Herman is perfect zelf heb ik met een werknemer van Herman gesproken genaamd Marriane. Ze was een hele lieve vrouw die heel goed alles voor mij regelde tijdens mijn bestelling.
Hoi Ronja, dankjewel voor jouw super aardige complimenten, heel leuk om te horen! Veel plezier van jouw bestelling! Groetjes Marianne
Besteld en volgende dag geleverd.. Prima snelle service
Beste Lee, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Marianne
Hoi Danny, Fijn dat alles naar wens is verlopen, dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, Marianne
Snelle levering!
Beste Natalia, Fijn dat het pakket snel geleverd is! En super dat je de moeite hebt genomen voor deze mooie beoordeling. Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering en Product is precies zoals op de website staat. Vriendelijke medewerkster aan de telefoon. Prima service!!
Pakje zeer snel gekregen. Kon ook goed mee volgen. Na betaling meteen mail gekregen. Kwalitatief en perfecte schoenen van Steve Madden in eigen doos + nog eens in doos van Herman zelf. Top levering en kwaliteit dus! Zeker aanrader om hier te kopen. Ben van België en pakje was er in een mum van tijd. Ik ben heel tevreden en kom zeker terug!
Bedankt voor jouw geweldige beoordeling! We hopen jou snel weer terug te zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag
T shirt besteld van Hugo boss. Vervolgens laten afleveren in de winkel. Toen bij het afhalen vroegen ze mijn legitimatie bewijs. Terwijl deze niet in de mail was aangeven. Dit was minder want ik had dit niet bij alleen de bestelgegevens. Volgende keer gewoon bestellen op huisadres
Goedemiddag, Bedankt voor de beoordeling en de feedback! Wij vragen om legitimatie zodat wij zeker weten dat de bestelling met de juiste persoon mee gaat. Dit staat ook in de mail die u ontvangen heeft waarin we aangaven dat de bestelling klaar stond op opgehaald te worden. Uiteraard verzenden wij ook graag naar uw huisadres dus dat zou voor de volgende keer misschien een oplossing zijn. Met vriendelijke groet, Marianne
Goede service en snelle afhandeling!
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Erika. Ik wil je nog heel veel plezier wensen met jouw aankoop en ik hoop dat wij jou snel weer van dienst mogen zijn in onze winkel, of via onze webshop! Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag