Altijd een fijne ervaring!

Alleen een opmerking. Als ik schoenen van bijna €200 bestel, sta ik er wel van te kijken dat ik bijna €8 betaal om ze te kunnen retouneren terwijl de verzendkosten gratis zijn.

Toffe webshop!

Tof dat er regelmatig kortingen zijn en een super snelle levering 👍!

Exellent

Vlug en in goede staat

Altijd netjes verzorgd

Snel-correct

Snelle goede levering. Mn kind is gelukkig!

Snelle en correcte levering. Goede communicatie ! TOP !

Een dag later werden mijn schoenen na bestelling al geleverd, en dat voor schoenen aan een koopjes!

Een dag later werden mijn schoenen na bestelling al geleverd, en dat voor een koopje! Dank je Herman De Schoenen 👍🏻

Uitstekend!

Snelle levering!

Uiterst snelle levering ondanks Corona crisis

Idem

Goede service en heel snelle levering! Top!

Super snel in huis👍

Snelle service 👍

Over het algemeen super goed, helaas de laatste keer niet!

Heb vaker online of in de winkel spullen gekocht. Over het algemeen ben ik altijd erg tevreden met de kwaliteit van spullen en service. Echter laatst een tas online gekocht, op de afgesproken datum en tijdstip in huis, netjes verpakt dus super top! Helaas bleek 1 van de ritsen het niet goed te doen. Ik, dus de volgende dag naar de winkel om de tas te ruilen. Helaas hadden ze dit model niet meer en zouden ze hem ook niet meer binnenkrijgen ...Kreeg de keus een andere tas uitzoeken of geld terug...... Beetje jammer want ik wilde juist dit model anders had ik meteen een andere model gekocht...ook erg jammer dat er niet iets van compensatie werd aangeboden...Heb nu dus maar de tas gehouden met een rits die niet goed werkt......

Snelle levering en goede producten.

Bestellingen worden snel behandeld en verstuurd. Komt aan in een nette, mooie verpakking.

Tevreden

Bestelling snel in huis

SUPER SNEL🤩

Super snelle levering, ondanks de Carona😃

Geweldig snelle service

Bestelling goed en snel binnen en ik had paar schoenen retour gestuurd mijn geld heel snel terug op mijn rekening.

Heel duidelijke website en goeie service!

Ik kwam via hun instagram pagina op de website terecht. Op instagram werden steeds leuke foto’s geplaatst met de nodige omschrijving, zo ook dat er een sale was. Het betalen ging zeer vlot en zelfs in tijden zoals nu was het pakketje na 2 dagen geleverd! Top service

Uitstende service

De service was goed, Qualiteit is ook goed.

Perfecte levering qua snelheid en verpakking

Herman Schoenen is een prachtige online leverancier. De site altijd optimaal bijgewerkt en de aflevering shappeau

Fijne webshop en fijne klantenservice.

Nadat ik een paar gympen online had gekocht, zag ik 2 dagen erna dat er een korting op was gekomen. Daarover gecorrespondeerd en heb gelijk een tegoed gekregen voor de volgende aankoop. Keurig afgehandeld! Mooie collectie hebben ze!

Goede en snelle service

Vind dat ze een goeie en snelle service hebben. Bestel er al jaren en meestal is het pakketje de volgende dag al in huis. Ook in de winkel zijn ze erg vriendelijk. Ik rij er anderhalf uur voor om na de winkel te gaan

I am a regular client of Herman Schoenen Store for years now. The quality of the products is always excellent. The delivery is super fast. The customer support is always ready to help and make the client happy. I am also very happy with the last items I have purchased recently. Keep the good work going! Greetings, Liliya

Leuke webshop met mooie spullen, levering is snel, en word netjes ingepakt.

Snelle levering..in de winkel aardig en behulpzaam personeel