Zeer goede en snelle service

Zeer goede en snelle service, mijn zoon is erg blij met zijn black bananas T-shirt, vandaag ook nog een korte broek besteld, hopelijk is die ook helemaal naar wens.

Allereerst: TOPSERVICE! Ik had een leren jasje besteld, deze zat netjes in een folie en in een doos. Niet zoals je soms pakjes thuis krijgt en je jasje al eens gedragen lijkt. Mijn bestelling werd ook mooi op afgesproken datum geleverd (ik woon in België en soms kan je wel wat problemen hebben met levering van de pakjes). Verder ben zeer blij met mijn aankoop en ik zal zeker nog shoppen bij Herman schoenen!

Leuke spullen, en altijd snel bezorgd

Super goede service!

Ik had een probleem met bestellen, 1 x bellen en het was meteen opgelost! Super leuke acties altijd en alles is altijd netjes ingepakt!! Top winkel!!

Zeer tevreden.

Goede prijs, betrouwbaar en supersnelle levering!

Wat je ziet is wat je krijgt!

Altijd kwaliteits producten bij Hermanschoenen.

Aanrader voor iedereen

3 polo’s besteld, paar dagen later kwam hier 20% korting op. Netjes gemeld en het bedrag terug ontvangen

Hele snelle verzending

Diep teleurgesteld.

Heb de mail al gestuurd,met mijn verontwaardiging. Maar wat ik wel nogmaals wil zeggen is,dat ik graag zou hebben dat jullie mij uit jullie klanten en maillijst verwijderen. Met vriendelijke groeten.

Super zaak

Snel en goede service. Na 2dagen de bestelling al binnen. Mooie kleding en schoenen.

Top zaak!

Super goede service en snelle levering!

Altijd leuke dingen en optijd binne Ik ben zeer te vreden! Top service

gisteren besteld , vandaag in huis .

ondanks de tijd waar we nu in leven , snelle en correcte levering van de bestelde artikelen.

Super service!

Gister besteld en vandaag in huis! goede en nette service!

Goede kwaliteit

Moest iets terug sturen.en krijg mijn verzend kosten vergoed super.👍

Fijne webshop

Altijd vind ik wel iets. Snelle service Goede kwaliteit Prettige webshop

Weer een fantastische aankoop

Ik koop zowel in de winkel als online mijn spullen bij Herman Schoenen. Zoals altijd super kwaliteit, maar vooral altijd goede prijzen en leuke sale prijzen. Kortom ik raad deze winkel aan!

Heb een Guess tas gekocht voor mijn vriendin haar verjaardag en ze was er superblij mee snelle levering en goede kwaliteit

Erg leuke spullen. Prijzen zijn goed. Ook komen spullen regelmatig in de sale waardoor dit voor mensen aantrekkelijker maakt. Kwaliteit van de spullen zijn ook top. Snelle levering!

Lovin it

Mooie spullen Mooie prijsjes Snelle levering Gewoon een top zaak!

Alles netjes en optijd ontvangen .

Helemaal top meteen de dag er na in huis , keurig netjes

Niet na wens

Ik ben geholpen met mijn kapotte schoen, maar het heeft me uiteindelijk meer gekost dan opgeleverd..