Scherpe prijzen

Perfecte service

Snelle levering, Goede kwaliteit Kom hier zeker weer te bestellen

Goede service, mooie kwaliteit en snelle levering

Vlotte levering , mooie schoenen, leuke prijs

Geweldige schoenen en kleren

Ik heb vaak wat besteld en ik ben altijd tevreden het is altijd op tijd top zaak !

Ronduit slecht

Pumps besteld waren snel binnen. Ik pak ze uit blijkt dat de rechterpump overduidelijk een showmodel is geweest. Krassen aan de binnenkant een bobbel in de voering aan de voorkant binnen waardoor mijn wreef er strak in zat. Onderkant van de pump overduidelijk zwarte vegen. Ik bel gelijk naar de winkel en zeg het verhaal, krijg ik te horen dat ik eerst foto moet maken van de pump en dat naar hun moest uploaden. Nou mijn tel is een oud toestel. Ik kan niet eens foto maken zeg ik tegen haar. Ze zegt ze stuurt mij een bijlage waardoor ik verzendkosten vrij kan terug sturen. Ik zeg ik wil die ander paar(waren de laatste nog in de winkel) ze zegt die wil je toch niet hebben want die rechter ligt als showmodel in de winkel. Ik zeg ja maar die heeft geen bobbel misschien in de schoen. Waardoor ze zegt stuur de schoenen maar gewoon terug. Ik zeg als ik die nou gewoon nog een keer besteld krijg ik nog die 10% korting want ik had die vorige wel nog met die korting besteld. Ze zegt nee stuur gewoon de schoenen terug. Ik was hierdoor zwaar geïrriteerd geraakt en hebt de pumps maar terug gestuurd( wat ik al had willen hebben) jammer van zo'n winkel

Mogen andere websites nog van leren. Super service en levering perfect!

Blij

I am very happy with Herman Schoenen. The delivery is fast and the products are always of good quality.

Keurige snelle levering

Goed bestelproces, snelle levering en hele nette verpakking. Prima !

Helemaal goed en snel in huis

Helemaal goed en snel in huis

schoenen besteld die uiteindelijk niet goed waren. Contact opgenomen en ik ben vriendelijk geholpen en heb de goede schoenen snel binnen gekregen. Wat mij opviel is dat fouten goed worden herpakt, complimenten voor de medewerkers! Tot de volgende keer :)

uitstekend

Super leuke sneakers gekocht op de site. Levering was al de volgende middag. Herl fijn contact gehad met een vraag en meteen antwoord ivm de maat. Klopte als een bus, maat viel idd zoals ze zeiden.

Boven verwachting!

Fijne ervaring bij Herman Schoenen. Ik heb een heel schattig rugzakje gekocht in de uitverkoop. Leuk prijsje, superleuk tasje en de verzending echt supersnel. Helemaal tevreden dus.

Bestellingen worden meteen opgestuurd nadat je hebt besteld, dus ze komen ook heel snel binnen. Super mooie schoenen en kleding en daarbij word t heel netjes en veilig ingepakt! Top service 😁

Snel en netjes

Goede service en snel geld retour

Snel bezorgd

Ik vind wel heel jammer de tas zag er groot uit was heel klein blijkbaar... Heb terug gestuurd moest 7.50 betalen bij de post.nl Sorry dit vind ik geen service ? Heb me opmerking ook op facebook geplaats en ze hebben het verwijderd echt triest sorry zal ook niet meer bestellen online bij jullie ...!

Had hele leuke sneakers van Calvin Klein in het rood besteld. Alleen de kleur voldeed helaas niet aan de verwachting. De kleur leek feller in t echt..Voor de rest waren het hele gave sneakers ....

geweldige guess schoenen gekocht

mooie spullen en goede prijs verhouding

Zo als altijd TOP !

Snelle levering , goede aanbiedingen

Snelle levering, goede service ,netjes in stevige doos met retour formulier erbij

Kan beter

Schoenen als klacht terug gestuurd zelf verzendkosten moeten betalen terwijl ik de schoenen pas 1 week had aangehad... vervolgens terug gestuurd naar de winkel. Hebben me een mail gestuurd dat de schoenen binnen waren. Paar dagen niks gehoord. Zelf gebeld en hebben ze verteld dat ik nog even moest wachten. Na 1,5 week niks gehoord hoe het ervoor stond... zelf maar gebeld hoe het met de schoenen stond. 3 kwartier in de wacht gestaan uiteindelijk maar opgehangen en op een later tijdstip terug gebeld. Uiteindelijk konden de schoenen al terug gestuurd worden. Vond het zelf wel vervelend dat ik zo lang moest wachten op een berichtje hoe de status was. T was persoonlijk fijner geweest als ik een tussentijds berichtje had ontvangen waarin mij verteld werd dat het misschien wat langer kan duren. Dan weet ik zelf namenlijk meer hoe het ermee staat.

Uitstekend!

Schoenen besteld en kon ze eerder ophalen. Perfect!

Van betaling tot levering, alles vlotjes!

👍😃

Super !!! Duidelijke site, mooie schoenen en snelle levering.

Super tevreden!

Schoenen waren al afgeprijsd en toen kreeg ik nog een mailtje met een kortings code v 10%! Bezorging was in een tijdbestek v 2,5 uurtjes zonder extra bij te betalen. Top!