heel netjes , keurig verpakt en reageerd ook bij problemen , mooie spullen
Hoi Esther, Wat fijn dat je tevreden bent met onze service! Bedankt voor de mooie beoordeling. Groetjes, Marianne
Snelle levering en meteen een reactie bij retourlevering!
Hoi Patricia, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent met onze service, daar doen we het voor! Groetjes, Marianne
Hi, Bedankt voor de positieve review! Wij zijn blij om te horen dat jij tevreden was met de service. Groetjes, Lara
hele betrouwbaar en snel service
Hi Lola, Bedankt voor jouw mooie beoordeling over Herman Schoenen. Hopelijk mogen wij jouw vaker van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Tyra
Snelle en correcte service
Hi Chantal, Bedankt voor je mooie beoordeling! Heel fijn dat je zo tevreden bent over Herman Schoenen. Hopelijk mogen wou jouw nog vaker van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Tyra
Prima webshop. En supersnelle levering
Hi Belinda, Bedankt voor jouw mooie review! We hopen jouw in de toekomst weer terug te zien op onze webshop. Groetjes, Lara
Zeer snelle levering naar huis . En nog 40€ goedkoper dan andere onlinewinkels Zeer goede service voor bijstand ook, echt top
Hi Linda, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service! Wij wensen jou veel plezier met jouw aankopen en hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Lara
Alles wat ik besteld had geleverd. De omschrijving en de foto’s klopte met de producten. Ook de informatie omtrent de levering was up to date
Hi Bart, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de productinformatie op onze webshop. Wij wensen jou nog veel plezier met jouw aankopen en hopen jou snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Kaylee
Mijn dochter was heel erg blij goed kwaliteit ik denk wij gaan hier altijd bestellen
Bedankt voor jouw mooie beoordeling, Suzan. Wij hopen jou snel weer terug te zien op onze webshop. Groetjes, Kaylee - Herman Schoenen
Duidelijke website Snelle levering Goede kwaliteit
Hi Marianne, Super leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop en levering! Hopelijk mogen wij jouw vaker van dienst zijn. Groetjes, Tyra
Zoals altijd snelle levering en goede kwaliteit producten met mooie kortingen! 1 van mijn favoriete webshops.
Hi Kirstie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Herman Schoenen! Hopelijk mogen wij jouw nog vaak van dienst zijn. Groetjes Tyra.
Goed kwaliteit en snel bezorgd
Hoi Nita, Dankjewel voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze bezorging en de kwaliteit van de artikelen :)! Heel veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Melissa
snelle verzending en alles duidelijk super
Hoi Danny, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle verzending en dat alles duidelijk is voor je :)! Groetjes, Melissa
Vriendelijk winkel personeel en dames aan de telefoon. Top service altijd online en in de winkel.
Hoi Amina, Dankjewel voor jouw mooie review! Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn :)! Groetjes, Melissa
Beste Kim, Bedankt voor de mooie beoordeling! Groetjes, Marianne
Snelle levering en alles was in orde!
Beste Lisa, Leuk om te horen dat je tevreden bent, bedankt voor de beoordeling! Groetjes, Marianne
Snelle reacties en verzenden
Hoi Tawi, Dank je wel voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je blij bent onze snelle reacties verzenden :)! Groetjes, Melissa
Gister om half 4 mijn schoenen besteld, en vandaag om half 1 binnen gekregen!! helemaal blij!!
Hi, Bedankt voor de mooie 10 die jij ons gegeven hebt! Wij wensen jou veel plezier met je schoenen. Groetjes, Lara
Snelle levering ondanks de aankomende feestdagen Nog niks slechts over te zeggen
Hoi Tamara, Wij doen ons best om ondanks de drukke dagen toch alle pakketjes op tijd de deur uit te sturen. Het is daarom fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Bedankt voor de review! Groetjes, Lara
Hele snelle levering ondanks de kerstdrukte
Hi Suzanne, Super leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over Herman Schoenen! Hopelijk mogen wij jou nog eens van dienst zijn. Alvast fijne feestdagen. Groetjes, Tyra
Snelle levering !
Hi Demi, Fijn om te horen dat de levering goed en snel is verlopen hier streven wij iedere dag naar! hopelijk mogen wij jou nog eens van dienst zijn. Groetjes, Tyra
Volgende keer bestel ik weer bij Herman.
Hi Betsie, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Graag helpen wij jou de volgende keer net zo goed! Groetjes Tyra
Zoals beloofd mijn bestelling op tijd gekregen:)
Hi Leyla, Bedankt voor jou mooie beoordeling over Herman Schoenen en fijn dat de bestelling op tijd is aangekomen bij jou! Veel plezier met je bestelling en hopelijk mogen wij jou nog eens van dienst zijn. Met vriendelijk groet, Tyra
Ik vind als ik lang moet wachten ...ik heb van 23 november besteld ...en betaald nog niks geleverd
Beste Nadine, Bedankt voor jouw beoordeling. De bestelling is op 27-11 geplaatst en hebben wij direct verwerkt en met PostNL meegegeven. PostNL gaf aan dat het pakket niet geleverd kon worden omdat je een onjuist adres opgegeven hebt. Om deze reden is het pakket retour gekomen. Na meerdere keren geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen, hebben wij het aankoopbedrag teruggestort. We zullen hiervan printscreens via de mail sturen. Mocht je nog vragen hebben of alsnog de artikelen willen ontvangen, horen we dat graag! Met vriendelijke groet, Marianne
Snelle levering. En super tevreden over de joningspak van armani
Wat fijn om te zien dat jij tevreden bent met jouw aankoop op onze webshop, Bargiran! Wij wensen jou nog veel plezier met jouw joggingpak van Armani EA7. Met vriendelijke groet, Kaylee - Herman Schoenen Den Haag