Prima service. Snelle reacties. Klachten worden netjes na behoren opgelost.

Superr

Super behand

Top!๐Ÿ‘Œ

Top!๐Ÿ‘Œ

Top! ๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Snelle bezorging. Ik ben heel tevreden.

Snelle levering en precies zoals ik had verwacht.

uitstekend

snel en goed

Gewoon goed en snel.

Duidelijke site, makkelijk bestellen en snelle levering. Misschien nog wel belangrijker retourneren en een andere maat opgestuurd krijgen, gaat super goed en snel !!!!

Snel geleverd.

Super blij met mijn Ted Baker shopper tas. Goed, stevig verpakt en snel geleverd. Dank jullie wel !

Goed en betrouwbaar. Vandaag besteld morgen in huis.

Goede ervaring verdient zeker 5 sterren.

Goede producten en fijn contact met de klantenservice

Altijd fijn winkelen bij Herman Schoenen. De verzending is top! Als er wat is, of ik heb een vraag dan zijn ze snel met beantwoorden! Ik heb altijd hele prettige ervaringen.

Super tevreden

Super service bij een online bestelling naar Belgiรซ toe ๐Ÿ˜Š

Fijne website en winkel!

๐ŸŒน๐ŸŒน

Geweldige snelle service

Echt hele snelle service

Netjes verpakt en snel bezorgd.

Besteld en een dag later laten bezorgen op een afhaalpunt. Tas zat goed verpakt in een stevige doos. Leuk persoonlijk kaartje erop.

Top. Snelle levering en mooie kleding.

Bestelling wordt snel geleverd en de kleding is gied verpakt. Klantenservice reageert ook vlot op vragen via de mail.

Super service

Al jaren bestel ik voor mijn gezin en uiteraard mijzelf kleding en schoenen van de meest gerenommeerde merken. De service van Herman Schoenen gaat zelfs zo ver dat mijn zoon een jas had besteld die te klein was en en een grotere maat uitverkocht was. Herman Schoenen heeft dit geweldig opgelost om eenmalig de jas aan te bieden voor een grotere maat met de korting die daarop van toepassing was. Waar maak je dat nog mee? Dames ik hoop van jullie service nog lang gebruik te kunnen maken. Altijd vriendelijk en meedenkend.

Bedankt!!

Super goeie en snelle service!

Mooie kwaliteit en snelle levering

Meerdere keren heeft mijn dochter hier schoenen en kleding besteld en de levering is altijd snel is mijn ervaring en de spullen zijn van goede kwaliteit.

Al een paar keer hier besteld, snelle levering, netjes verpakt!

Vorige keer een korting code ontvangen en werkte netjes!! En moest wat omruilen ook dat werd super snel geregeld! Hoop dat het vaker kan als vaste klant extra kortingen ontvangen! Zeer tevreden!

Eerste keer vrijdag besteld en zaterdag al thuis 2 de bestelling zaterdag besteld en maandag al thuis goeie snelle service

Zeer fijne ervaring!!

Allereerst werden mijn schoenen snel geleverd. Helaas ging er iets aan de schoen kapot en moest ik ze terugsturen. Ik werd heel fijn geholpen door te telefoniste en via de mail en ondertussen werden mijn schoenen gemaakt. Hierna zijn ze ook snel weer bij mij thuisbezorgd ๐Ÿ˜Š

Leuke mensen. Snelle levering.

Aardige mensen en goeie service