Snelle levering, netjes verpakt
Snel geleverd en tevreden met mijn aankoop
Al meerdere schoenen hier besteld en meestal de volgende dag al binnen.Ook de sale begint hier al eerder dan in sommige winkels.Kijk altijd eerst of ze hier de spullen ook hebben voordat ik een winkel in ga ben gewoon super tevreden.Heb nog nooit niks hoeven te ruilen of retouren ivm iets kapot of te klein dus weet niet hoe die service daar in is daarom een een 9👍
Binnen 1 dag in huis, en past precies
Ik had verkeerde maat schoenen binnen een dag alweer de goede maat terug gestuurd gekregen 👌🏻
Hoi Kim, Nogmaals mijn excuses dat je de verkeerde maat hebt ontvangen! Ik ben in ieder geval blij om te horen dat wij het snel voor je in orde hebben kunnen maken en dat deze helemaal naar wens zijn. Veel plezier ermee :) Groetjes, Susanne
very well packed package quick delivery nothing to say apart from just a request for the future, a site translated into French it would be top!
Alles werd uitgevoerd zoals aangegeven.
Heel erg klantvriendelijk, goede service en goed contact.
Betrouwbaar. Goede en snelle levering. Kleding goed!
Snelle levering en artikelen netjes ingepakt. Goeie aanbieding. Heb meteen 2 tassen gekocht. Verkoper komt zijn afspraken na. Kortom: super service!!
Online netjes verpakt en snel geleverd. In de winkel geduldig en behulpzaam.
Heel goed en snelle reactie Top!
Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes, Susanne
Goede eerste ervaring. Heel snelle verzending en producten waren in orde.
Hoi Naomi, Wat fijn om te lezen dat je een prettige ervaring hebt gehad met onze webshop! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je in de toekomst nog eens te mogen helpen in onze winkel of natuurlijk online in onze webshop :) Groetjes, Susanne
Hoi Mary, Bedankt voor deze mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne
Snelle levering goede producten
Hi Valerie, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop. Groetjes, Kaylee
Positief.
Hi Farzana, wat leuk om te zien dat je tevreden bent over onze webshop! Wij hopen jou daar snel weer terug te zien. Groetjes, Kaylee
Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne
Hoi Selly, Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service! Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review, veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Susanne
super snelle service en levering
Wat een mooie complimenten, hartstikke bedankt! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende bestelling op natuurlijk een bezoek aan onze winkel :) Groetjes, Susanne
Super snelle levering, top!
Hoi Miranda, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop en levering! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne
Snelle en goede levering
Hoi Ashley, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review achter te laten, erg leuk om te lezen! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende bestelling :) Groetjes, Susanne
Snel geleverd . Prima kwaliteit
Hoi Anita, Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes, Susanne
Snelle service en kwaliteit producten
Heb nu 2 x wat besteld...en de service is top !!
Producten worden geleverd zoals het op de foto staat