Pluspunten
Ik kreeg mn schoenen optijd waren in goede staat
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering en onze producten! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne
Pluspunten
Ga zo door!! Super geregeld en geweldige service!!
VerbeterpuntenHeb ik niet
Wat een mooie complimenten, Tineke! Hartstikke bedankt daarvoor :) Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen! Groetjes, Susanne
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen Ziet er heel aantrekkelijk al uit
Bedankt voor deze mooie complimenten! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen :) Groetjes, Susanne
Pluspunten
Super services! Ook leuk acties vaak!
Hoi Lieke, Bedankt voor jouw mooie review! Hopelijk kan ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne
Pluspunten
Zeer snelle levering en schoenen zijn precies zoals op foto
Bedankt voor de complimenten, Celina! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop of natuurlijk in onze winkel! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede bedrijf.
VerbeterpuntenGeen opmerking
Bedankt voor jouw leuke review, Daniela! Wij hopen jou in de toekomst nogmaals naar tevredenheid te kunnen helpen. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle, goede en vriendelijke service!
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Hoi Wencke, Bedankt voor deze mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hopelijk kan ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne
Geen track en trace code ontvangen
Hoi Ina, Bedankt voor jouw review! Wat vreemd dat je geen track & trace code hebt ontvangen. Is deze ook niet in de spambox terecht is gekomen? Ik wens je desondanks veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Prachtige Boetiek Met Top Merken.Altijd Mooie Collecties.Ook Snelle Levering.
VerbeterpuntenAls Je Van België Bent Moet Je Iedere Keer Voor Minimum 200€ Bestellen Anders Moet Je Verzendkosten Betalen.Enerzijds Heb Ik Er Begrip Voor Anderzijds Voor Goede Terugkerende Klanten Begrijp Ik Het Eigenlijk Niet.
Hoi Geert, Bedankt voor de mooie complimenten! Ik kan me goed voorstellen dat het vervelend is om altijd voor meer dan €200,- te moeten bestellen. Stuur me volgende keer even een mailtje als je dit bedrag niet haalt, dan kijk ik met je mee of we hier iets op kunnen verzinnen. Vaste klanten komen wij uiteraard graag tegemoet :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede service en snel geleverd
VerbeterpuntenNvt
Hoi Ilona, Bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Genoeg keuze en leuke spullen
Verbeterpuntentoen ik mijn schoenen uitpakten zaten de schoenen in een hele smoezelige/ vieze calvin klein doos kreeg een beetje het idee dat ze al een keer gedragen waren
Hoi Nina, Wat vervelend dat de schoenendoos de indruk wekte dat de schoenen al gedragen waren! Onze artikelen zijn mogelijk al eens gepast in onze winkel maar zijn zeker niet gedragen. Ik hoop dat je desondanks veel plezier hebt van de schoenen! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Hoi Jodie, Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering :) Ik hoop dat je veel plezier hebt van jouw aankoop en wie weet tot een volgende bestelling of een bezoek aan onze winkel! Fijne Paasdagen. Groetjes, Susanne
Pluspunten
Snelle verzending en het ruilen ging ook fijn en snel. De verzendkosten kreeg ik terug als shoptegoed. Super!
Hoi Kim, Bedankt voor jouw mooie review! Hopelijk is de ruiling wel naar wens en heb je er veel plezier van! Ik wens je alvast fijne Paasdagen en wie weet tot een volgende aankoop :) Groetjes, Susanne
Pluspunten
VerbeterpuntenAchterlijk 4,5 euro betalen voor vervolgens zo domme doos, die ingewikkeld is in een vuilniszak lijkt het net. Brandfield is gratis, goedkoper vragen geen verzendkosten en verpakken het beter waardoor het inderdaad als een kado eruit komt te zien en dat voor 0 euro
Hoi Joel, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent! Alle bestellingen boven de €100,- versturen wij in Nederland gratis en worden verpakt in een luxe verzenddoos met onze eigen bedrukking. Echter, voor bestellingen onder de €100,- moeten wij verzendkosten in rekening brengen en is het verpakkingsmateriaal ook iets minder luxe. Dat ons verpakkingsmateriaal vergelijkbaar is met een vuilniszak, ben ik niet helemaal met je eens. Onze verzendzakken zijn gemaakt van stevig materiaal en kunnen gemakkelijk worden hergebruikt voor een eventuele retourzending. Wel werken wij eraan om deze verzendzakken in de toekomst ook luxer te maken. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geïnformeerd en heb je desondanks veel plezier van jouw aankoop.
Pluspunten
Snelle service snelle levering als er iets wordt geregeld gewoon goed
VerbeterpuntenNiks ik vind het perfect zo
Hoi Cindy, Wat leuk dat je deze mooie beoordeling achter hebt gelaten! Ik ben blij om te horen dat we je naar wens hebben kunnen helpen met jouw Guess riem. Hopelijk kun je de nieuwe snel in ontvangst nemen en heb je er veel plezier van :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Zoals altijd. Top en kwaliteit
VerbeterpuntenJammer geen Giorgio of Emporio Armani klassieke kleding
Hoi André, bedankt voor jouw leuke beoordeling! Wij hebben momenteel wel Emporio Armani polo's in ons assortiment (https://hermanschoenen.nl/emporio-armani). De overige Emporio Armani kleding is inderdaad meer sportief dan klassiek. Ik hoop dat je ondanks de ontbrekende klassieke kleding toch iets leuks kunt vinden op onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle reactie, nette afhandeling van retourzending
Bedankt voor de complimenten, Marjan! Wij hopen je snel weer terug te zien in onze winkel of natuurlijk in onze webshop om je nogmaals naar tevredenheid te kunnen helpen! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Bestelling binnen 48 uur bezorgd top
Verbeterpuntengeen
Hoi Gerard, Bedankt voor jouw mooie review! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot ziens in onze winkel of online in onze webshop :) Groetjes, Susanne