Mooie laarsjes van guess besteld en zijn super mooi en snel binnen gekomen
Beste Yewel, Bedankt voor jouw mooie beoordeling, super leuk dat je zo tevreden bent! Groetjes, Marianne
Goede snelle levering. Kwaliteit schoenen zijn ook goed
Beste Ron, Bedankt voor jouw mooie beoordeling, we zien je graag weer terug op onze webshop! Groetjes, Marianne
Donderdag besteld en maandag geleverd. Bijna elke webwinkel zijn ze de volgende dag in huis jammer.
Hoi Bea, Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze leveringsservice. Wij hebben met PostNL de afspraak dat bestellingen die op werkdagen voor 16.30 uur binnen komen, de volgende werkdag worden bezorgd. Helaas had jij jouw bestelling pas om 18.50 uur besteld en is deze hierom niet op vrijdag al bezorgd. Ik hoop je hier wat duidelijkheid in gegeven te hebben en ik wens je nog veel plezier met jouw instappers! :) Groetjes, Kaylee
Makkelijk bestellen, supersnel geleverd. Helaas paste de jas niet, had best de retourkosten willen betalen maar dat hoefde niet. Het geld binnen een week weer terug gestort gekregen
Hi Claudia, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn blij dat je tevreden over ons, de levering, en retourbeleid :)! Hopelijk kunnen we je in de toekomst nog eens blij maken! Groetjes, Melissa
Helaas waren mijn slippers te klein. Bij mijn pakket zat een zeer duidelijke ruil of retour omschrijving En had ik snel het bedrag weer op mijn rekening. Ik ga hier zeker vaker online shoppen.
Wat fijn om jouw tevredenheid over onze webshop te horen, Debby. Wij hopen jou snel weer terug te zien in onze webshop! :)
Dit is de tweede keer dat ik wat bestel. Er ging iets mis op de site omdat de betaling pending was(was niet snel genoeg met bankgegevens invullen). Vervolgens een mail gestuurd(zondag) en binnen 15 min antwoord en kon de jas daarna direct weer bestellen. Levering snel en netjes. Bedankt voor de goede service
Hoi Patrick, Wat fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze service! Wij wensen jou nog veel plezier met jouw bestelling en hopen jou snel weer terug te zien op onze webshop. :) Groetjes, Kaylee
klantvriendelijk, zeer behulpzaam en zeer goede uitleg, snelle oplossingen , zelfs als je online besteld hebt e niet inde gelegenheid bent ze te bezoeken in de winkel, ikzal ze altijd aanraden
Hoi Carla, Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze medewerkers en over de service. We hopen je binnenkort weer te zien in de winkel of natuurlijk op onze webshop! Groetjes, Lara
Snelle levering, super kwaliteit producten en vertrouwbaar. Super tevreden
Hi Romy, Dank je wel voor je mooie review! Wij wensen je heel veel plezier met je bestelling en hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens van dienst zijn :)! Groetjes, Melissa
Snel geleverd en goede kwaliteit. Milieuvriendelijk gezien mag het wel in minder doosjes.
Hi, Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed ontvangen is! Bedankt voor je tip, die gaan we zeker meenemen voor toekomstige bestellingen! Ik wens je veel plezier met je aankoop en hoop je binnenkort weer terug te zien in de winkel of op de webshop. Groetjes, Lara
Snelle levering, duidelijke website en grote keuze aan assortiment! In één woord..... Geweldig!
Hoi Alice , Bedankt voor jouw positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de website en ons assortiment! Wij hopen je binnenkort weer in de winkel of op onze webshop te zien. Groetjes Lara
Van bestelling tot levering ! Alles perfect en snel!
Hi Marijeta, Wat fijn om jouw mooie review te lezen! Wij zijn blij dat alles naar wens is en wij wensen je heel veel plezier met jouw bestelling :)! Hopelijk mogen we je nog eens van dienst zijn! Groetjes, Melissa
Snelle levering, alles tip top
Hoi Sabrina, bedankt voor jouw review! We hopen je snel weer terug te zien in onze winkel of natuurlijk op onze webshop. Groetjes Lara
Heb de spullen snel gekregen.super
Hoi Dudu, wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor jouw complimentje. Groetjes Lara
Altijd snel geleverd Hoop alleen nog eens dat ze kortingscodes aan vaste klanten gaan geven heb in afgelopen jaar behoorlijk bedrag uitgegeven richting 1500-2000 euro wel maar komt nooit een extraatje met een korting oid... Dat vind ik jammer
Hoi Dima, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Als vaste klant ben je als het goed is ook actieve lezer van onze nieuwsbrief. In de nieuwsbrief zal je regelmatig een kortingscodes aantreffen. De 15% extra korting op de SALE bijvoorbeeld, of 10% op de nieuwe collectie. Ben je nog geen lid? Aanmelden op onze nieuwsbrief kan vrij eenvoudig onder aan onze webshop pagina! Groetjes, Kaylee
Goed + vriendelijk
Hoi Gersanna, bedankt voor jouw beoordeling! Hopelijk tot ziens! :) Groetjes, Topanga
Super snelle levering en altijd een hele mooie collectie
Beste Melissz, Fijn om te lezen dat je tevreden over ons bent, dankjewel voor de mooie beoordeling! Groetjes, Marianne
Snelle levering en altijd goed
Hartstikke bedankt voor deze mooie complimenten! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes, Susanne
Goede prijs, perfecte schoen, snelle levering.
Hoi Marco, Bedankt voor deze mooie complimenten! Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop :) Groetjes, Susanne
Ik koop hier zeker weer ...
Hoi Sabrina, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij hopen jou snel weer terug te zien! :) Groetjes, Topanga
Ik koop hier zeker weer
Hi Merian, Leuk om te zien dat je weer eens bij langs komt of dat je iets online besteld! :) Groetjes, Melissa
Schoenen online besteld. Kreeg opeens een melding dat er een fout was in hun voorraadsysteem en 1 van de schoenen niet te leveren was. Ik heb gevraagd om een oplossing en een mogelijke korting. Helaas zijn ze niet zo klantvriendelijk om daar aan mee te werken, terwijl de fout bij hen lag. Daarna werd er gevraagd of ik m'n geld terug gestort wilde krijgen of als tegoed wilde hebben zodat dat mijn korting zou zijn!? Alsof ik dan korting heb, terwijl dat gewoon mijn geld is wat ik heb betaald. Hele vreemde situatie voor zo'n winkel. Heel jammer, de eerste keer en wss ook de laatste keer!!
Goedemiddag, Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Helaas nadert het einde van dit seizoen en kan het gebeuren dat in de uitverkoop artikelen niet meer op voorraad zijn. Uiteraard had dit niet mogen gebeuren en hierom hebben jou direct verschillende opties aangeboden, waaronder om het aankoopbedrag terug te storten. Rondom een van de opties, het shoptegoed, is volgens mij een miscommunicatie ontstaan. Het shoptegoed is bedoeld om het aankoopbedrag op het account te storten in plaats van terug op de rekening, om hierna sneller een gemakkelijker een nieuwe bestelling te plaatsen. Ik hoop ik je nu meer duidelijkheid heb gegeven en wens je nog veel plezier met jouw DKNY sneakers! :) Groetjes, Kaylee
Snelle levering, makkelijke retourmogelijkheid en nette verpakking!
Hoi Manon, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! We hopen jou snel terug te zien op onze webshop. :) Groetjes, Kaylee
Vriendelijk personeel
Hi Jessica, Wat leuk om te lezen dat je onze collega's vriendelijk vindt! Hopelijk mogen zij jou in de toekomst nog eens helpen :)! Groetjes, Melissa
prima ervaring want ik ben terug als klant dit was niet de eerste keer
Hoi Marieke, Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en hopelijk mag ik je snel nog eens helpen :) Groetjes, Susanne
Via de webshop een bestelling gedaan, kreeg vrij snel een mailtje om die op te halen in de winkel. Top!
Superleuk om te lezen dat je tevreden bent over onze snelle service :) Veel plezier met jouw bestelling en hopelijk tot een volgend bezoek aan onze winkel! Groetjes, Susanne