Pluspunten
Mooi aanzicht
VerbeterpuntenDe maten
Bedankt voor jouw beoordeling Romy! We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle bezorging
VerbeterpuntenSchoen zolen waren vies
Hoi Mariska, Bedankt voor jouw beoordeling. Ik vind het erg vervelend om te horen dat de zolen van jouw schoenen vies waren. Wij werken in onze winkel en online in onze webshop met een gemeenschappelijke voorraad. Het kan daarom voorkomen dat de door jou bestelde schoenen eerder in de winkel zijn gepast. Echter, mijn collega's proberen te allen tijde deze zolen weer schoon te maken. Ik denk dat dit bij jouw bestelling vergeten is. Ik zal mijn collega's hierop aanspreken zodat dit in de toekomst niet meer zal voorkomen. Hopelijk heb je desondanks veel plezier van jouw aankoop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede foto’s van producten Snelle levering Extr info over maatvoering
Bedankt voor de mooie complimenten, Gisela! Ik wens je veel plezier met jouw bestelling en hoop je snel nog eens te kunnen helpen. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle levering, mooie verpakking, goede kwaliteit/prijsverhouding
VerbeterpuntenVind de doos voor de schoenen wel heel erg groot voor een paar laarsjes, maar wel een erg mooie verpakking!
Hoi Lobke, Bedankt voor jouw mooie beoordeling en uitgebreide feedback! Wij hebben drie verschillende maten verzenddozen waarvan de grootste maat inderdaad echt wel ruim is. Ik denk dat jouw laarzen net niet in de kleinere doos pasten waardoor de schoenen in de grote doos moesten. Ik wens je veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
zeer gebruiksvriendelijke website zeer snelle levering kwalitatief goede producten
Verbeterpuntennvt
Bedankt Carmen! Wat een mooie beoordeling en wat fijn dat je zo tevreden bent! Wij wensen jou veel plezier met jouw aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop. Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snel geleverd en netjes!
Bedankt voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, Melanie. Wij hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Topanga
Pluspunten
goede en nette afhandeling van een klacht
Beste, bedankt voor de mooie beoordeling! wat fijn dat wij jou naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goed verpakt en mooie schoenen, beste kwaliteit dat er is! Ik geef 5 van de 5 dumpert reeten!
Beste Rik, Bedankt voor jouw super mooie beoordeling! Hier houden wij van. Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
GEWELDIG me schoenen zijn precies hoe ik ze had voorgesteld, snel bezorgd ik ben zeeer tevreden!
Bedankt voor het achterlaten van deze super mooie review, Usha. Wij hopen je snel weer naar tevredenheid te kunnen helpen. Voor nu, veel plezier van jouw aankoop! Groetjes, Topanga.
Pluspunten
Besteld volgende dag in huis! Wel defect aan de jurk, maar medewerker was heel vriendelijk en gelijk opgelost!
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie review, Lilia. Wat fijn om te horen dat alles meteen is opgelost. Wij hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! groetjes, Topanga.
Pluspunten
Goede service, snelle verzending
Hi Linda, Super fijn om te lezen, dankjewel! We wensen je veel plezier met je aankopen en hopen je weer eens terug te zien in de webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Levering snel, en duidelijk te volgen. Helaas bleek het bestelde product snel gebreken te vertonen, zonder enig probleem werd het product teruggenomen en het betaalde bedrag terug betaald.
Daar worden we nou blij van! Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, Mariska! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop :)Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede service klantvriendelijk in een woord geweldig
Hi Tamara. Dankjewel voor je mooie beoordeling! Wij hopen jouw in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
Supersnelle levering
Beste Miranda. Wat fijn om te horen dat wij jouw naar tevredenheid hebben kunnen helpen. We hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Snelle levering. Ruime keuze in merk artikelen.
VerbeterpuntenGeen idee!
Hi Mieneke, dankjewel voor je mooie review! We wensen je veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop! Groetjes, Topanga
Pluspunten
Zeer mooie producten.
Hi Debby, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze producten! We hopen je snel weer terug te zien op onze webshop. :) Groetjes, Topanga
Pluspunten
Goede service. Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen
Hi Mandy, Bedankt voor jouw super mooie beoordeling! Wij hopen jouw in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn. Groetjes, Topanga
Pluspunten
VerbeterpuntenDe doos was beschadigd bij aflevering.
Beste Dana, Allereerst bedankt voor de mooie beoordeling! Wat vervelend om te horen dat de doos beschadigd was bij aflevering. Deze verantwoordelijkheid ligt helaas bij PostNL en hier kunnen wij geen invloed op uitoefenen. Groetjes, Topanga
Pluspunten
goed betrouwbaar bedrijf
Verbeterpuntennee alles is perfect
Daar worden we nou blij van! Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie beoordeling, Helene! Hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany