Pluspunten
Snelle service kwaliteit top
VerbeterpuntenHelaas met het retour sturen moet ik wel betalen om het op te sturen
Pluspunten
Snelle reacties en levering
VerbeterpuntenGeen
Fijn om te horen, Jeanne! Veel plezier met je aankopen en bedankt voor het achterlaten van een review! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Duidelijke beschrijving eb vlugge levering
Dankjewel voor de complimenten, Christianne! Veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Gewoon alles
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Dankjewel, Monique! We zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen :) Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
snelle levering en duidelijke communicatie
Super fijn om te horen, Diana! Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie review en veel plezier met je aankopen :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Goede opvolging Vriendelijk
VerbeterpuntenWebsite navigatie
Hi Natalia, Dankjewel voor de complimenten en het mooie cijfer. Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad! We zullen je feedback meenemen in toekomstige webshop updates! Groetjes en hopelijk tot ziens, Tiffany
Pluspunten
Goede communicatie. Ging iets mis met betalen omdat ik een keer teveel op "back" had gedrukt, maar werd vriendelijk geholpen.
Hoi Tim, Bedankt voor jouw mooie review! Fijn om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier met jouw aankoop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle service.
VerbeterpuntenJammer dat verzending gratis is, retour niet
Hoi Esther, Bedankt voor jouw complimenten! Retourneren is bij ons inderdaad niet gratis, wel worden de retourkosten bij ruilingen vergoed in de vorm van shoptegoed :) Groetjes, Susanne.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie review, Bianca! Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super goede service, snel antwoord op berichten.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de mooie complimten, Sherena! Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snel levering. mooie goede kwaliteit. Zal er zeker weer bestellen.
Bedankt voor de complimenten, Claudia! Hopelijk zien we je snel terug in onze winkel of online in onze winkel :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snelle, betrouwbare levering.
Bedankt voor jouw mooie review, Ad! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Al verschillende keren besteld bij Herman Schoenen. Herman schoenen is betrouwbaar en er wordt erg snel geleverd. Super!
Bedankt voor de mooie complimenten, Yolande! Hopelijk kunnen wij je nog vaak helpen :-) Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
* Netjes * Ruime keuze * Voor jong & oud
Hoi Sharif, Bedankt voor jouw mooie review! Hopelijk zien we je nog eens terug in onze winkel of online in onze webshop! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Levering is goed op tijd, goed verpakt, goede kwaliteit
VerbeterpuntenN.v.t.
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop, Claire! Bedankt voor de mooie review en veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Snele levering, nette verpaking.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor de complimenten, Elena! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
VerbeterpuntenWaardeloos dat je retouren zelf het verzenden moet betalen.
Hoi, Bedankt voor jouw review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze levering :) Wat betreft het retourneren op eigen kosten; wanneer je een bestelling wil ruilen voor iets anders, vergoeden wij de retourkosten in de vorm van shoptegoed. Daarnaast kun je de bestelling natuurlijk ook kosteloos retourneren in onze winkel. Groetjes, Susanne.