Pluspunten
snel geleverd. altijd mooie producten. alleen had laatst wel een kleine beschadiging aan de guess portemonnee. verder top.
Hi Sabine, Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en onze producten! Wel vervelend dat je een kleine beschadiging aan je portemonnee had. Voor het opsturen worden producten altijd zorgvuldig gecontroleerd, maar deze beschadiging is er blijkbaar tussendoor geglipt. Excuses! Je kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen en dan kunnen we kijken of we iets voor je kunnen betekenen :) Bedankt voor het achterlaten van een review en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering goede prijzen
VerbeterpuntenGeen doe zo verder
Fijn om te horen, Blerton! Dankjewel voor de complimenten en voor deze mooie beoordeling! We hopen je snel weer eens van dienst te kunnen zijn. Veel plezier met je aankopen en groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering!
Fijn om te horen dat je jouw bestelling spoedig hebt ontvangen, Jessica! Veel plezier ermee :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goede communicatie , snelle bezzorging
Bedankt voor de complimenten! :) Heel leuk om te lezen. Veel plezier met jouw bestelling! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Zeer goede en snelle service!
Bedankt voor jouw mooie review, Ingrid! Veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Bezorging wanneer het jou uitkomt en de regelmatige acties zorgen er voor dat ik regelmatig bij Herman Shoes bestel!
Super leuk om te horen, Vesta! Bedankt voor het achterlaten van deze review en het mooie cijfer! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je snel weer eens in de webshop ;) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering en mooie schoenen
Hi Elles, Fijn om te horen dat je je schoenen snel in ontvangst hebt mogen nemen en dat je er blij mee bent! Veel plezier ervan en hopelijk tot ziens! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Super communicatie Op tijd gestuurd Goeie kwaliteit
VerbeterpuntenUhmmm? Jha voor mij is alles topie
Dankjewel voor de mooie complimenten, Myjeandra! Daar worden we nou blij van :) Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle service, prima verpakt
Hi Danielle, Leuk om te horen dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Kaylee
Pluspunten
Alles ging perfect
VerbeterpuntenGeen
Super om te horen! Bedankt voor jouw review en veel plezier met jouw aankoop :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super snel.
Fijn om te horen, Monique! Bedankt voor het achterlaten van een review en veel plezier met je aankopen! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenGeen
Hi Valerie, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een mooie review achter te laten! Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot een volgende bestelling :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Geweldig pak gekocht. Levering is heel snel! Hartstikke bedankt.
Verbeterpunten-
Fijn om te horen, Bo! Heel graag gedaan en jij ook bedankt voor je leuke review! Veel plezier met je nieuwe pak :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering. Website heel erg behulpzaam.
VerbeterpuntenNee
Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze webshop, bedankt voor jouw review! Groetjes, Kaylee
Pluspunten
snel geleverd, prima service
Fijn om te horen, Annemarie! Dankjewel voor het nemen van de tijd om deze mooie review achter te laten en hopelijk zien we je weer eens terug in de webshop :) Groetjes, Tiffany
Verbeterpunten-
Hi Lynn, Mooi dat je jouw bestelling snel in ontvangst kon nemen! We hopen dat je er veel plezier van zult hebben! Groetjes, Tiffany