Pluspunten
Snelle levering. Contact is ook perfect
VerbeterpuntenKoppeling voorraad met online webshop
Hi Leny, Dankjewel voor jouw mooie complimenten en het prachtige cijfer! We zijn blij om te horen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. De winkel en de webshop werken vanuit dezelfde voorraad en zijn ook gekoppeld. De online voorraad ververst alleen niet altijd even snel, waardoor een artikel soms wat langer op de webshop staat ondanks dat deze niet meer op voorraad is. Excuses voor het ongemak! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Supersnelle levering en de tas prachtig zoals verwacht. Helemaal blij mee!
Wat super fijn om te lezen! Heel veel plezier met jouw tas :) Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Super snelle service!
VerbeterpuntenGeen
Hi Mariska, Bedankt voor jouw mooie beoordeling! Ik wens je veel plezier met jouw aankoop en hoop je snel nog eens terug te zien. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Pluspunten
Alles was prima!!!
VerbeterpuntenGeen
Goed om te lezen! Heel veel plezier met je aankopen en hopelijk tot ziens :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle aflevering
Hi Susanne, Fijn om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen! Bedankt voor het achterlaten van een review en hopelijk zie we je snel weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Bestellen ging makkelijk, en ik had het de volgende dag al binnen.
VerbeterpuntenGeen
Dat is super fijn om te horen, Rilana! We hopen dat je blij bent met je aankopen en dat we je snel weer eens van dienst mogen zijn :) Groetjes, Tiffany
Ik heb besteld en eens niet in mail bestelling staat klaar in de winkel en ik moest zelf bellen en achterhalen waar mijn bestelling is en ik hoorde ook geen geld terug.
Hi Niroshini, Wat vervelend om te horen dat je geen bericht hebt gehad dat je bestelling opgehaald kon worden. Ik vrees dat dit er volledig bij in is geschoten door de Paas drukte. Onze oprechte excuses voor het ongemak! Wij sturen normaliter altijd netjes een e-mail. Wat betreft het geen geld terug krijgen: voor webshop aankopen krijg je altijd geld terug (mits er aan de algemene voorwaarden is voldaan). Het is wel zo dat wanneer je een webshop artikel in de winkel terugbrengt, dat je niet ter plekke het aankoopbedrag terug krijgt. Dit wordt namelijk binnen een paar dagen teruggestort op je rekening. Kunnen we je misschien blij maken met een code waarmee je bij je volgende bestelling korting krijgt? Met vriendelijke groet, Tiffany
Pluspunten
ze verkopen super leuke kleding/schoenen/tassen van verschillende top merken en hebben vaak acties. snelle service en met Pasen kreeg ik zelf paaseitjes bij de kleding die ik had besteld, super!
Super fijn om te lezen, Sharon! :D Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie review en we zien je graag weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Dikke 9, dit omdat de medewerker goed naar mijn sandalen met hak keek, het bandje zat nog wat losjes, ze heeft extra gaatjes gezet, zodat het bandje beter aansluit om mijn enkel.
VerbeterpuntenVoor mij momenteel geen tip voor verbetering.
Hi Anita, Wat super leuk om te lezen! We zijn blij om te lezen dat je goed bent geholpen. Veel plezier met je nieuwe sandalen en hopelijk zien we je snel weer eens terug ;) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Duidelijke site en snelle levering
Bedankt voor de complimenten, Carla! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze webshop :) Veel plezier met jouw aankoop en hopelijk tot ziens! Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Delivery in time , information about the pack, perfect !!!
Thank you, Adelita!
Pluspunten
Goeder service
Bedankt voor jouw mooie review, Peter! Veel plezier met jouw aankoop. Groetjes, Susanne.
Pluspunten
Goed om te horen, Steven! Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met je aankopen :D Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Direct op mail reageren.
Verbeterpunten-
Hi Genai, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Fijn om te horen dat je snel geholpen bent :) Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Snelle levering. De bestelling netjes verpakt
Bedankt, Kim! We zijn blij om te horen dat je jouw bestelling snel hebt ontvangen en dat alles netjes was ingepakt! Veel plezier met je aankopen en hopelijk zien we je snel weer eens terug in de webshop! Groetjes, Tiffany
Pluspunten
Leuk assortiment...de reden dat ik toch nog af en toe wat bestel g
VerbeterpuntenEerlijk blijven! Ik heb me laten vertellen dat jullie wel vaker IP-adressen blokkeerde. Ik kon niet op jullie site via WiFi. Als ik mijn WiFi uit deed of iemand vanaf een andere locatie keek, kwamen we wel op de site. Ja dit behoorlijk klantonvriendelijk voorval heeft idd in 2015 plaatsgevonden. Ik had een tas van bijna 300 euro online besteld, die er toch niet bleek te zijn... webshop was niet up to date en jullie hadden zoiets dat ik maar blij moest zijn met die 10% korting op mijn volgende aankoop. Dat ik nu nog een keer ergens anders 300 euro moest ophoesten, afwachtend tot ik van jullie mijn geld retour had: was dan maar pech voor mij. Vlak na dit alles en een vervelend telefoon gesprek, was mijn IP-adres geblokeerd. De manier waarop er feedback gegeven is op mijn eerdere reactie komt over alsof jullie gewoon alleen leuke reacties willen ontvangen en voor de rest alles een beetje bagatelliseren en jullie van de domme houden. Erg jammer.
Pluspunten
Mooie producten
Leuk om te horen, Sharona! Dankjewel voor het compliment en de mooie beoordeling! Groetjes, Tiffany
Heel veel moeten ze leren