Pluspunten
Foutje bij de eerste levering. Direkt herstelt en hierover goed en snel gecommuniceerd.
Pluspunten
dit was de eerste keer dat ik jullie bestelde online en ik had het zoals jullie beloofde de dag erna al binnen toppie ook namens mijn kater Jappie
Pluspunten
Prijs kwaliteit zeker waardig. Alles perfect geleverd. Voldoet volledig aan mijn verwachting
Pluspunten
mooie vlotte bezorging.
Verbeterpuntenafhaalpunt aangeven, scheelt ons bezorgkosten.
Pluspunten
makkelijk te bestellen en goedkoop. De verzending was makkelijk te volgen en keurig ingepakt!
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering en prijzen zijn goed.
Pluspunten
Pluspunten
goede communicatie, snelle levering en goed geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en de bestelling was met zorg ingepakt!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super tevreden. Snelle levering en goed geprijsd. Ik raad deze webshop zeker aan
VerbeterpuntenGeen geprijsd
Pluspunten
Niet duur, vlotte en nette aflevering ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle bezorging. Netjes verpakt.
Pluspunten
B-post zou vandaag leveren
Pluspunten
Prima snelle levering, goed verpakt.
Pluspunten
Zeer vriendelijke behandeling aan telefoon. Snelle oplossing voor vergeten zending aangeboden. Niets op aan te metken, eerder een aanrader
VerbeterpuntenGoedkopere verzending en retouren verzinnen misschien?
Pluspunten
Veel keuze, leuke producten en klantvriendelijke medewerkers.
Ik heb een bakje plus houder besteld maar alleen het bakje werd geleverd,uiteindelijk is het vlot opgelost maar bij het inpakken is meer controle vereist vind ik.
Pluspunten
zeer tevreden, snelle levering
Pluspunten
Pluspunten
Artikel was goed ingepakt.
VerbeterpuntenLevertijd stond niet goed aangegeven bij dit artikel. Had artikel vrijdag besteld en er stond bij levering de volgende dag. In werkelijkheid werd het artikel dinsdag geleverd.
Pluspunten
Alles prima geregeld.een 10+
Pluspunten
VerbeterpuntenAfhalen in filiaal zelfde kosten als bezorgen en langere levertijd!
Pluspunten
Scheelt mij rijden nu het hondenvoer bezorgd wordt