Pluspunten
WAt besteld was, was ook snel geleverd. De bloembakken ben ik blij mee.
VerbeterpuntenWeet ik niet, ben niet personlijk geweest.
Pluspunten
Snel en goed!
Zeer goed voor herhaling vatbaar heel goed verpakt is zoals op de site ben er heel blij mee
Pluspunten
Product us verstuurd maar niet ontvangen
Pluspunten
Goed assortiment, prima prijzen. Pakket met divers aardewerk was heel goed ingepakt.
Pluspunten
Zeer vlotte levering, en mogelijkheid op de site om een voorkeursdag van levering in te vullen
VerbeterpuntenDe communicatie met de bezorger DHL kan m.i. veel beter. Ik had als voorkeursdag van levering de woensdag ingevuld (mijn vrije dag), maar op maandagavond vond ik een briefje van DHL in de bus dat ze langs waren geweest en de volgende dag (dinsdag) weer zouden komen. Ik heb toen vrij moeten nemen om de 10 30-liter zakken kattenbakvulling in ontvangst te kunnen nemen.
Pluspunten
Geen enkel probleem ervaren en prima levering
Pluspunten
Veel keuze voor mijn hondje, snelle levertijd en een overzichtelijke website.
VerbeterpuntenVerzenden met post.nl? Niet zo gecharmeerd van DHL.
Pluspunten
Vriendelijke klantenservice
Verbeterpunten1e bestelling was foutief uitgeleverd. Hierop telefonisch contact gehad. Vervolgens werd de order wel uitgeleverd maar niet compleet. 1 product staat nog backorder en is tot op heden nog niet aangeleverd.
Bedankt voor het compliment betreffende onze klantenservice. Er is inderdaad het een en ander verkeerd gegaan bij uw bestelling, maar doordat wij hierdoor niet direct voldoende op voorraad hadden, hebben wij inderdaad niet de volledige bestelling kunnen verzenden. Via de track-and-trace code is trouwens te zien dat de bezorger op dit moment onderweg is om de rest van uw bestelling af te leveren.
Niets
Pluspunten
Eerste bestelling netjes aangegeven dat de kleur niet correct was, uiteindelijk toch nog keer besteld. Eerlijk bedrijf ,goed verpakt
VerbeterpuntenDaar ken ik dit bedrijf niet goed genoeg voor
Pluspunten
Prima levering op de door mij gevraagde dag. (Vrije dag).
Pluspunten
Snelle levering en goederen zijn heel minutieus ingepakt en van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede service, goede materialen, snelle levering
VerbeterpuntenBellen wanneer bestelling niet geleverd kan worden ivm tijdsdruk
Pluspunten
Top.
Pluspunten
Correcte levering, juiste inhoud.
Pluspunten
Snelle levering + vlug ingrijpen bij verkeerde bestelling
VerbeterpuntenIndien iets niet voorhanden is zoals besteld, gelieve dit te melden en niet gewoon op te sturen. Bij nazicht van onze bestelling waren er 10 stuks tekort en dat zelf moeten melden. Toen bleek dat ze uitverkocht waren.
Pluspunten
Geen idee
VerbeterpuntenAls er planten dood gaan (in ons geval 2 bonen van 75 euro ) gewoon onnozel doen. Dan worden ze vergoed. Wij waren zo eerlijk om te zeggen dat we ze in gemeste tuibaarde hadden gezet. Wij krijgen dan 0 komma 0 vergoed. Voor honderden euro's per jaar halen we er weg per jaar maar dit was de laatste keer.