De leveringsdatum veranderde plots na de betaling en we konden niet op de hoogte gebracht worden van het uur van levering.
Zie voorgaande
Alles gevonden voor het plaatsen van plafonds en muren in Gyproc. Alles in 1 keer kunnen kopen. Na bestelling kreeg ik direct telefoon dat alles aanwezig was en dat ik zelfs een dag vroeger mijn producten kon komen afhalen. Ze zijn hier vriendelijk en helpen bij het laden. Goede prijs kwaliteit. Een aanrader
ik moest mijn bestelling ophalen en werd er vriendelijk geholpen met raad en daad door de persoon aan de balie .
Vlotte afhandeling. Het maakt het mogelijk om tegen democratische prijzen materiaal te kopen die door anderen per pallet verkocht worden. Er zijn ook voldoende afhaalpunten. Ik blijf alvast klant!
Vlotte service... zoals steeds!
Lors de la commande, on nous suggère une date possible pour le retrait en magasin mais aucun suivi, si en stock ou que le jour demandé pour le retrait est possible ou pas. Commandé une fois et plus jamais. J’irai directement sur place au magasin à l’avenir.
Ik heb geen enkel probleem ervaren bij elke stap van mijn bestelling. Iedereen was vriendelijk en professioneel. Ik apprecieer specifiek dat elementen die doorgaans in dozen van 10 of 15 stuks worden aangeboden, per stuk konden worden aangeschaft. Zeker aan te raden.
Gipsplaten besteld ter plekke en direct afgehaald. Gevraagd of het mogelijk was om de lange platen van 2,8M een stuk in te korten om beter te kunnen vervoeren, zonder enig probleem werd er geholpen door de magazijniers bij het versnijden en plaatsen in de aanhangwagen.
Door dit product te gebruiken kreeg ik het juiste eindresultaat.
Cela fais maintenant 3 semaines que j’ai passez et payer ma commande. J’ai envoyer plusieurs mail pour demander où en étais ma commande et je suis toujours sans réponse.
Geachte Maxime, Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring hebt gehad met de wachttijd van uw artikelen. We begrijpen dat het frustrerend is om te wachten op uw bestelling. De specifieke artikelen die u heeft besteld hebben een langere afhaaltermijn, vooral in deze periode tijdens het bouwverlof. Dit heeft ertoe leiden tot vertragingen in de levering. We hebben geprobeerd om u hierover te bereiken, maar helaas was dit zonder resultaat. Echter, is inmiddels wel gelukt om onderling contact op te nemen, waarbij we tot een gepaste oplossing zijn gekomen voor het probleem. Onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw geduld en begrip in deze situatie. Mocht u nog verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om u te helpen. Met vriendelijke groet, Afwerkingshop
perfecte service en dienstverlening
Heel tevreden. Van balie tot magazijnier zijn ze daar enorm vriendelijk. Dankjewel en hou het zo.
Ik was op zoek naar een eerder gespecialiseerd mortex onderhoudsproduct wat ik gemakkelijk terugvond bij Afwerkingshop.be. Vervolgens liet ik dit leveren in de dichtsbijzijnde afwerkingshop en na 1 dag was het product reeds beschikbaar.
Tout est arrivé bien emballé (pas de soucis en cas de pluie) avec un bon camion grue et en bon état ... impeccable, je referai des commandes :)
Voor het eerst gekocht en heel tevreden
Er werd persoonlijk met mijn contact opgenomen om de levering van mijn grote bestelling tot een goed eind te brengen.
Goede prijzen en vlotte bediening
Materialen waren perfect (geen beschadigingen). Afspraken ikv levering correct en vriendelijk.
Wij zijn in elke stap van onze bestelling goed geholpen. Levering kwam aan wanneer deze was gepland, de customer service heeft ons goed geholpen met de factuur en we hebben ook nog enkele items kunnen retourneren in de fysieke winkel. Top hulp!
de afhandeling ging vlot, goede prijs.
J'ai commander du matériel qui a été livré très rapidement et vos prix sont super
livré en temps et en heure. prix ok
Bestellingen altijd snel afgehandeld. Er is niets negatief op aan te merken.
Door dat ik een gyproc plaat heb gekregen met een fabrieks fout en als oplossing krijg om het er af te snijden vindt ik niet correct ik betaal volle pot voor een product dus ik verwacht ook dat dit goede kwaliteit is