Zeer tevreden!!
Zeer behulpzaam bij het afhalen van bestelling.
nickel
Livraison impeccable, délai respecté.
Een aanrader, zeer scherpe prijzen en goede service( ben gaan afhalen)
Correct en goede info
Wij zijn tevreden over de producten Maar wij hebben een bestelling/betaling gedaan in december omdat we dan kunnen genieten van hogere isolatiepremies. Spijtig genoeg is de factuur opgemaakt in januari en kon dit volgens de administratie niet meer aangepast worden.
Duidelijke informatie via de website maakt bestellen eenvoudig. Ook handig dat je kan kiezen tussen afhalen of leveren. Bij het afhalen werd ik vlot geholpen.
Ik bestelde profielen voor een gyproc-plafond. Er was een ruim aanbod en alles werd correct geleverd.
Ideale one-stop-shop voor renovaties. Prijzen zijn interessant en de service is goed.
bestelling van fermacell vloerplaten. perfect informatie + communicatie.
Bestelling lag klaar zoals afgesproken op datum
Correcte prijs, gebruiksvriendelijke website en vlotte afhaling
Uitstekende service en advies en dit aan goede prijzen.
Alles werd afgehaald zoals besteld en de kwaliteit was perfect in orde
Snelle en professionele hulp.
Snelle en goede service
Vlot verlopen bestelwijze via online-module. Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijke betalingswijzen en tot slot clot gefaciliteerde afhaling goederen
Vlot besteld, prima prijzen en verzending aan correct bedrag! Vlotte communicatie want een medewerker belde om te vragen of men levering sneller als voorzien mocht uitvoeren. Ook de vrachtwagenbestuurder belde dat hij onderweg was en binnen kwartiertje er zou zijn. Alles met kraan netjes op de oprit geplaatst. Gewoon prima!!
Commande facile via le site et prise en charge rapide au point d'enlèvement. Contact avec les interlocuteurs au top. A recommander
Snel levering
snelle afhandeling om de bestelling af te halen in het magazijn.
La commande a été faite et retirer à la date convenue sans aucun souci et tout s'est déroulé dans de parfaite condition Merci pour votre professionnalisme ! je recommande sans aucun problème cette entreprise
helemaal in orde!
Voor herhaling vatbaar