Uitstekende service
Goed geholpen en zeer vriendelijke chauffeur
Eenvoudig online bestelt en vlot geregeld
Goede prijzen en perfecte service!
Al 2 maal Mortex producten van Beal bij afwerkingshop gekocht en 2 keer heel vriendelijk en behulpzaam. Zakken van 25kg zetten ze rechtstreeks van het magazijn in uw koffer. Communicatie over de voortgang van de bestelling is ook top en zijn heel toegankelijk.
Goede prijs, netjes en snel Verzonden naar Nederland via deze shop.
ZEER GOED OPGEVOLGD
Bestelling verliep heel vlot. En magazijn liet op zich wachten wegens veel drukte
Hele grote bestelling, maar alles voorradig om geleverd volgens planning. Transporteur ook zeer vriendelijk en alles geplaatst waar aangegeven
Site internet clair et facile d'utilisation, prix compétitif et rapidité .
Na het plaatsen bestelling kreeg ik een melding dat ik het pas na een week in de vestiging kon komen afhalen maar nadien geen bericht meer gekregen ook de dag zelf niet. Dan maar gaan afhalen en wat bleek ze moesten nog alles uit het magazijn gaan halen het ging allemaal om stock artikelen, kon ik het net zo goed eerder afgehaald hebben. Twee gyproc isolatie platen waren precies tweedehands. Magazijnmedewerkers hebben wel hun best gedaan om alles vlot te laten verlopen.
De medewerker belde me op om een betere bestelling te kunnen doen met aangepast advies. BV welke vijzen meest geschikt zijn om gipsplaten op hout te bevestigen enz.
Correcte soepele afhandeling. Lage prijzen. Super levering!
Alles ging vlot goed geholpen door het personeel
een goede service en bediening en goed materiaal. Meestal ook wel goedkoper dan ergens anders
Very good and on time. It's the second time I've bought from this company.
Zoals steeds hout van zeer goede kwaliteit. Goed contact met winkel en bezorger. Duidelijke afspraken over leermoment, er wordt ook steeds rekening gehouden met voorkeuren. Alles zeer professioneel en zorgvuldig verpakt. Er wordt met respect omgegaan met klanten en materiaal.
Materialen naar kwaliteit zoals verwacht
Zeer handig dat je zelfs de afleverdatum kan ingeven en dat de leverancier zich hier ook perfect aan houd. Ook en vooral duidelijke webshop. Bedankt
Onberispelijke service, zeer professioneel en beschikbaar personeel, aantrekkelijke prijzen
Alles heel vlot verlopen en aan een scherpe prijs
Snel en eenvoudig
Een online shop waarop je kan vertrouwen door hun goede dienst tijdens/na verkoop. Ook de man die leverde was zeer vriendelijk en hulpvaardig.
Le produit commande en ligne n'était pas disponible au magasin .