Aviclaim heeft voor mij de refund geregeld bij Vueling. Het duurde even, maar dit zou mij zelfstandig nooit zijn gelukt. Ik zou Aviclaim aan iedereen aanraden!
Wij hebben na 2 jaar onze claim bij Lufthansa terug ontvangen. Qua communicatie kan het wat ons betreft ietsje beter, maar het resultaat (na voeren van een rechtszaak) is super. We zouden iedereen aanraden om gebruik te maken van Aviclaim, indien je geen wenselijke respons krijgt van de luchtvaartmaatschappij.
Ik was gedurende hele proces up to date gehouden (zaak duurde bijna een jaar). Contact was voornamelijk via email, een keertje telefonisch contact gehad om de situatie uit te leggenw at erg fijn was
Prettige ervaring Leverde documenten aan en duidelijk vooraf welke documenten nodig waren Zonder onnodige correspondentie ondertussen werd de klus naar verwachting afgerond en uitbetaald.
Top werk afgeleverd.
Aanbevolen door een collega, verrast door de snelheid van toekenning van de schadevergoeding . Steeds duidelijke correspondentie en bij vragen, de dag nadien al antwoord! Voor mij een correcte service en zal deze aanbevelen aan mensen die er nood aan hebben !
Het duurde in dit geval erg lang voor de maatschappij tot daden overging. Erg fijn om tussentijds berichtjes van Aviclaim te krijgen over de vertraagde voortgang….. met uiteindelijk het beloofde bedrag terug op mijn rekening! Dank je wel Kitty
Regelmatige communicatie over de stand van zaken. Ik had het nooit verwacht maar heb snel nadat Aviclaim de rechtszaak heeft gewonnen mijn geld teruggekregen. Echt boven verwachting!
Ik werd van alles goed op de hoogte gehouden. Ik werd altijd keurig en op tijd beantwoord op mijn mails. Communicatie is een 10’ Na de claim te hebben ingediend heb ik er helemaal niks meer mee gedaan. Alles werd geregeld. Als ik ooit een claim moet indienen (wat ik niet hoop) dan ga ik zeker weer via aviclaim. Ik heb m’n bedrag gekregen binnen 2 maanden (dat lag meer aan het vliegmaatschappij).
Ik ben heel blij met de expertise en inzet van Aviclaim waardoor je als individu tegen een grote onderneming niet meer lege handen achter blijft, maar je recht krijgt. Hoopvol dat dit nog plaatsvinden!
Mijn vlucht was geannuleerd door KLM. Heb daardoor extra kosten gemaakt. Helaas wilde KLM dit niet betalen wat normaal gesproken wel moet volgens de Europese wetgeving.
Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is het beoogde resultaat bereikt. Daarbij zijn we regelmatig over de stand van zaken op de hoogte gehouden. Prima!
De website is duidelijk en overzichtelijk. De informatie die aangeleverd moet worden wijst zich vanzelf.
Het heeft even geduurd maar "de aanhouder wint". Heel blij mee!
Fijn dat er ook een tussentijdse status werd doorgegeven.
Ik had het al lang opgegeven maar via aviclaim toch resultaat geboekt
Ik dank aviclaim voor jullie hulp en de snelle service. Ik ben een heel tevreden klant en ik heb al reeds mijn compensatie ontvangen. Nogmaals dank aan Aviclaim
Heel de periode ben ik tot volle tevredenheid geholpen. De hoge score is dan ook dik verdiend.
Uitstekende service, zeer goed gehandeld door u allen. Alle communicatie zeer duidelijk. Mijn dank is groot.
Mijn ervaring is erg positief met aviclaim. Ze pakken het snel op en zijn zeer vakkundig. Ben erg tevreden over aviclaim
Uitstekende informatievoorziening en resultaat.
Snel en efficiente handeling, top ervaring gehad.
Medepassagiers die rechtstreeks contact op hebben genomen met de luchtvaartmaatschappij hebben alles snel af kunnen handelen. Dit duurde ontzettend lang (ruim 2 jaar) en bracht ook kosten met zich mee. Fijn dat het uiteindelijk geregeld is. Ik zou er niet weer voor kiezen mocht ons dit weer overkomen. We zullen dan rechtstreeks de luchtvaartmaatschappij benaderen of via onze rechtsbijstand.
Mijn werkelijke kosten waren een veelvoud van de uitbetaalde kosten