Duidelijk en snel. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele proces.
Ontzettend vervelend dat we jullie nodig hadden. Maar zo ontzettend fijn dat jullie er zijn. Dat scheelt zoveel gedoe. Jullie hebben steeds helder gecommuniceerd en als snel geregeld. Top
Mijn claim is super snel en goed afgehandeld en de communicatie verliep heel soepel. Toppers daar bij Aviclaim!
Goede communicatie en snelle afhandeling
Attent en communicatief
De procedure via de website was helder. De verdere communicatie per mail verliep uitstekend. 25% inhouden bij resultaat is misschien wat veel, maar dat had ik er voor over om dit uit handen te geven.
Het was veel werk om alle gegevens van mijn reisgenoten en mij foutloos door te geven aan Aviclaim. Toen dat eenmaal gedaan was hadden we wel zoiets van: meer kunnen we niet doen. Het voelde wel als een opluchting dat we het uit handen hadden kunnen geven.
Een fijne service en een goed resultaat
Wij hebben in 2018 een schade geclaimd. Dat heeft erg lang op zich laten wachten maar dat kwam ook door allerlei andere oorzaken. We hadden de moed al opgegeven maar Aviclaim niet en ze hebben het gewonnen voor ons. Super fijn.
Ze hebben de claim met succes afgerond. Het duurt lang, daar kunnen zij niets aan doen. Als het nodig is wordt er gecommuniceerd. Prettige samenwerking!
Duidelijke communicatie, gebruiksvriendelijk systeem
De communicatie omtrent de claim was heel duidelijk en correct. Vlugge afhandeling.
regelmatig updates stand van zaken en uiteindelijk succesvol
Duidelijk en vaardig geholpen met mijn claim en natuurlijk met succes
Snel mijn claim uitbetaald, maar bij nader inzien is de service van Aviclaim wel erg duur. Volgende keer doe ik het zelf wel
Na een aanvraag voor een compensatie van een vertraagde vlucht zijn we goed op de hoogte gehouden. Twee maanden later was alles geregeld en opgelost. Dank voor alles.
Ik heb de hulp van Aviclaim ingeroepen aangezien ik zelf niet veel verder kwam met de betrokken luchtvaartmaatschappij. Dat bleek een goede keus te zijn. Aviclaim heeft mij altijd per mail op de hoogte gesteld van de stand van zaken en de juridische procedure, was bereikbaar voor mijn vragen en heeft uiteindelijk ook succes gehad. Kortom wat wil je dan nog meer? Een tevreden klant die zonder meer Aviclaim anderen kan aanbevelen.
Ze zijn snel, duidelijk en bereikbaar als er vragen zijn. Ook vragen.ze 25% van de claim en dat is een stuk goedkoper dan de anderen .
Alle informatie aangeleverd nadat Ryanair niet overging tot full refund. Het heeft 1,5 jaar geduurd, en we kunnen dit nu afsluiten.
Aviclaim inmiddels 2x ingeschakeld. Beide keren snel en efficiënt geregeld!
Prima geregeld
HET INVULLEN VAN DE FORMULIEREN WAS WAT LASTIG/ONOVERZICHTELIJK. Toen dat gedaan was werden we goed op de hoogte gehouden op het verloop van de claim, met een zeer snelle afhandeling.
Heel goed gedaan indeze moelijke corona situatie.U heeft in kortetijd onze tweede claim succesvol opgelost.Bravo