Snel en super geregeld allemaal
zie boven
Herl Goed!
Na meer dan 4 uur vertraging een claim ingediend. Keurige afhandeling, erg fijne heldere communicatie, goede status updates en succesvolle afhandeling.
8 juni had ik een horror vlucht terug vanuit Porto. We zouden 12.30 vliegen naar amsterdam . Vlucht twee keer gecanceld. Drie uur in een rij moeten staan met 600 mensen. Twee mensen aan de balie van TAP. Om 18.45 geholpen. Met t volgende. Vliegen om 19.30 van porto naar Lissabon . Van Lissabon om 23.30 naar Zweden , Stockholm . Daar aangekomen smorgens om 5 uur. Vliegen om 6.30 naar amsterdam .. pffff dat was me het reisje wel.
zeer betrouwbaar
Alles wordt door Aviclaim uit handen genomen.
Nette service en fijne klantenservice. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Ik vind 25% van het geld wel een redelijk hoog bedrag (Dit was €300,- in ons geval).
Makkelijk om een claim in te dienen. Je krijgt duidelijke mails over het verloop van de claim en het is snel afgehandeld.
Goed werk verricht
Eenvoudig invullen. Reageren snel. Regelen alles voor je en zorgen ervoor dat zij op de bal blijven. Alles wordt netjes gecommuniceerd en netjes afgehandeld. Zeer tevreden.
Super. Snel en klantvriendelijk
Aviclaim houd je bij eventuele ontwikkelingen goed op de hoogte! Ik ben zeer tevreden over aviclaim en beveel hun zeker aan,geen gedoe voor de gedupeerde!!
Werd goed op de hoogte gehouden. Er werden constant mails gestuurd met daarin updates over de status
Ik heb de formulier van Aviclaim ingevuld en verstuurd, na dat mijn vlucht van Helsinki naar Amsterdam 7 uur verdraagt werd door technische problemen. Het is in een korte tijd afgehandeld en kreeg ik vergoeding.
We werden snel en correct behandeld door Aviclaim. In no time was het afgehandeld.
Snelle en duidelijke communicatie! Wij hadden niet verwacht dat we iets terug zouden krijgen. Maar na het inschakelen van aviclaim ruim het hele bedrag terug gekregen! Top organisatie
Alles uit handen genomen, goede updates! Top
Uiteindelijk Goed gekomen ondanks dat het een rechtzaak was geworden. Heel goed werk verricht.
Een langlopende claim door toedoen van de betreffende luchtvaartmaatschappij, 1 jaar na dato toch onze vergoeding ontvangen door de volhardendheid van aviclaim!
Hartelijk bedankt
Duidelijke procedure en communicatie.
Ik ben zeer tevreden. Het duurde wat lang; dit had te maken met de Griekse maatschappij. Aviclaim hield mij wel tussendoor op de hoogte ermee bezig te zijn; dit heb ik zeer gewaardeerd. Uiteindelijk hebben zij een deel terug weten te krijgen. Hartelijk dank en ga zo door!!
Na melding van de vertraging heeft Aviclaim snel gehandeld en was de claim binnen week uitbetaald.