Pluspunten
Snel geholpen.. prima op de hoogte gehouden!
Verbeterpunten25% mag wel iets minder
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede communicatie tussendoor over de voortgang.
Pluspunten
VerbeterpuntenVernoem de vlucht bij de communicatie, als je meerdere claims hebt lopen zegt een unieke ID je niks
Pluspunten
VerbeterpuntenBij het eerste gesprek wel vertellen hoeveel de fee is.
Pluspunten
Juiste updates, to the point. Dit is de 2e keer voor mij en alles is alweer goed verlopen. Thanks!
Pluspunten
Alles super snel en netjes geregeld
Pluspunten
Betrouwbaar, vriendelijk en goede afhandeling ect.sorry heb ik niet, kan alleen maar zeggen
VerbeterpuntenSorry heb ik niet, ik kan alleen maar zeggen dat jullie heel goed bezig zijn!
Pluspunten
Perfect geregeld. Binnen 2 weken de schadevergoeding ontvangen.
Pluspunten
Wij hebben zelf niets moeten doen, alles goed geregeld, regelmatig update gekregen, hartelijk bedankt
Pluspunten
Maken waar wat toegezegd wordt.
VerbeterpuntenWeet dit niet zeker maar ik had mijn claims verdeeld over twee bedrijven ( bij toeval ) en de claim bij het andere bedrijf was behoorlijk sneller afgewikkeld. Nogmaals jullie doen wat jullie beloven dus daar geen kritiek op.
Pluspunten
Snelle services, duidelijke communicatie, overzichtelijke aanvraag module
Pluspunten
Duidelijke communicatie Goed op de hoogte gehouden van het proces
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed kontakt en een goede afhandeling
Pluspunten
Communicatie, nakomen op afspraken, helder op alles,
Pluspunten
Snel, transparant
Pluspunten
Veel communicatie Gelijk duidelijk wat we konden verwachten Snel
VerbeterpuntenDie kan ik nu even niet bedenken
Pluspunten
Goede berichtgeving. Duidelijke reacties bij het stellen van vragen. Doen wat ze zeggen. En uiteraard blij dat de claim succesvol was!
Pluspunten
Super makkelijk om al je gegevens in te vullen en ze houden je goed op de hoogte!!
Pluspunten
snelle actie en reactie
Pluspunten
Zeer duidelijk
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Heel erg behulpzaam! En we hebbe ons claim gekregen..
VerbeterpuntenBedankt voor jullie hulp!
Pluspunten
Het as ons zelf nooit gelukt, wij waren allang afgehaakt. Vanaf indienen claim via Aviclaim heeft het eerst 3 maanden geduurd voordat de claim werd toegewezen=n en daarna nog ruin 3 maanden voordat de claim werd uitbetaald. Wij hadden zelf allang opgegeven..
Pluspunten
Vlotte afhandeling, gebruiksvriendelijke website (zelfs iPhone competable), reageren snel op emails, geen gekkigheid.
Pluspunten
Houd klanten goed op de hoogte van de voortgang. En zet door.