Pluspunten
Snelle afhandeling van de claimTop
Pluspunten
Top zijn goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken
Pluspunten
Erg tevreden over dit bedrijf. Werd steeds goed op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Vorig jaar een geannuleerde vlucht gehad van Vueling vanuit Ibiza. Daardoor 2 dagen langer moeten verblijven. Bij thuiskomst Aviclaim ingeschakeld en kan alleen maar zeggen dat zij zeer professioneel, secuur en goed te werk gaan. Duidelijke communicatie vanuit Aviclaim, werken snel. Ondanks mijn lange traject zijn ze het blijven proberen en met succes! Eindelijk mijn compensatie nu mogen ontvangen.
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en goede update
Pluspunten
Super geholpen
Pluspunten
Makkelijk documenten aan te leveren. Gaan voor positief resultaat en houden vol snelle uitbetaling zoals afgesproken
VerbeterpuntenGeen gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Duidelijk, snel, effectief.
Pluspunten
Snel geholpen geweest beter dan vluchtvertragingen
Pluspunten
Netjes behandeld, houden je goed op de hoogte voor de gang van zake.
25% is wel erg veel voor deze wettelijk vastgelegde claim en derhalve makkelijk verdent.
Pluspunten
Niet laten zitten bij een afwijzing van vliegmaatschappij en doorgaan tot het naadje. Met een prachtig resultaat. Naar verhalen en ervaringen om ons heen is dit niet voor het eerst! Wij zijn meer dan happy en onze nieuwe reis wacht op ons :-)
VerbeterpuntenDe klant beter informeren. Veelal zal het grote bedragen betreffen en de klant wil echt wel op de hoogte blijven van de vorderingen mbt een lopende claim. Zelf de ervaring dat de vliegmaatschappij 10 dagen had om te reageren en ik een update zou krijgen zodra jullie meer wisten. Maar ruim een maand na die 10 dagen heb ik zelf maar contact opgenomen omdat ik niet geupdate werd. Bleek dat bij jullie al bekend was dat maatschappij failliet is etc etc. Communication is the key ;-)
Pluspunten
Snelle afhandeling!!
Pluspunten
Een vlekkeloos proces! Aviclaim hield periodiek contact om aan te geven wat de voortgang was. Ik kan Aviclaim sterk aanbevelingen!
Pluspunten
Vanaf het begin behulpzaam We werden goed op de hoogte gehouden over het verloop
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Doeltreffend en betrouwbaar
Pluspunten
Duidelijke en makkelijke site. Je wordt goed op de hoogte gehouden met de status van de claim.
Pluspunten
Goed geregeld allemaal Je wordt goed op de hoogte gehouden
Pluspunten
Erg Goede updates over de status van de claim
VerbeterpuntenEerst kreeg ik bericht van bevestiging dat ik recht zou hebben op uitbetaling, later dat het nog even afwachten was
Pluspunten
heldere communicatie en snelle afwikkeling met positief resultaat.
Verbeterpuntenfoto's, zoals paspoort in claim formulier digitaal inbrengen wat lastig
Pluspunten
Houd je goed op de hoogte en komt de afspraken na
Pluspunten
Volhardend
Pluspunten
We werden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen
Pluspunten
Duidelijke aanpak. Goede organisatie. Prettige interface voor aanleveren onderliggende stukken. Juiste communicatie.