Pluspunten
Snelle reactie als je vragen hebt.
VerbeterpuntenOp het einde was er begin oktober mij al een mail gestuurd dat het geld was ontvangen. Gisteren (20-11) moest ik zelf bellen waar het geld bleef. Die communicatie kan beter.
Pluspunten
Uiteindelijk al mijn geld teruggekregen. Heeft bijna een jaar geduurd, maar uiteindelijk is het gelukt om geld terug te krijgen!
Pluspunten
Snelle reactie op e-mail
Pluspunten
Vorig jaar aansluiting San Francisco-Las Vegas gemist door verlate aankomst vlucht met United Airlines.Misten 1 volle vakantiedag. 2x verzoek om compensatie, geen reactie. Kwam toevallig Aviclaim op internet tegen. Ook die kreeg in 1e instantie geen reactie, maar die zette door. Na 3 maanden is het Aviclaim gelukt om vergoeding te verkrijgen. Ik werd van iedere fase tijdens het proces op de hoogte gehouden. Uitstekende service en een echte aanrader voor pechvogels.
Pluspunten
Makkelijke en simpele afhandeling van de zaak
Pluspunten
Snelle reactie, behulpzaam!
Pluspunten
Goed contact via de mail ,duidelijk aangegeven hoe lang de procedure duurt , snelle uitbetaling . hoop geen vertraging meer mee te maken . maar mocht het zo zijn kom ik gelijk bij jullie terug .
Verbeterpunteneigenlijk niet ben zeer tevreden
Pluspunten
Aviclaim heeft zeer snel en goed gehandeld bij de afwikkeling van de vertraging.
Pluspunten
Duidelijke service en met succes! Goede communicatie.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Effectief, informatief en efficient
VerbeterpuntenWeinig
Pluspunten
Snel handelen na melding
VerbeterpuntenIk werd dag na gedeeltelijk invullen al gebeld of ik aanvullende info wilde invullen. Dat vond ik wel erg snel
Pluspunten
duidelijk en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ze houden vol ook al duurt het lang en houden je telkens op de hoogte. Erg tevreden met het resultaat. Aan te bevelen!
Pluspunten
Snelle en duidelijke acties. Je wordt goed op de hoogte gehouden. Snelle afhandeling 29-09 claim ingediend. 08-11 is het geld al over gemaakt!
Pluspunten
Goede communicatie. Je wordt meteen op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Correcte service
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Super snel afgehandeld
Pluspunten
Goede communicatie en afhandeling.
Pluspunten
Snelle afhandeling. Wist van het bestaan niet af maar via Parkos kreeg ik een bericht dat jullie het wilde claimen. Goede communicatie via de mails.
VerbeterpuntenGeen verbeter punten geef jullie een cijfer 9
Pluspunten
Goede communicatie Snelle reactie Ook met tussenbedrijf ertussen goede communicatie
Pluspunten
communicatie
Pluspunten
Geld terug
VerbeterpuntenDuurt wel lang
Pluspunten
Alles OK