De kosten die jullie rekenen van25% zijn wel erg hoog. Rechtstreeks via lichtvaartmaatschappij kost niks
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
informeert goed. Houdt goed op de hoogte van voortgang.
Pluspunten
Snel makkelijk en eenvoudig!
Pluspunten
Ze blijven het volhouden om gelijk te krijgen ook al gaat er een behoorlijke tijd overheen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- zeer klantvriendelijk - geeft goed uitleg via telefoon - snelle reactie en terugkoppeling - snelle actie - ervaren medewerkers - snelle uitbetaling - duidelijk - geduldig - ze zijn goed bereikbaar zowel via de mail als telefonisch - duidelijke website
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijk verslag over de status van de claim, en hoe de procedure in zijn gang gaat
VerbeterpuntenWellicht een frequenter verslag, verder geen op of aanmerkingen
Pluspunten
Doet wat het belooft en een snelle afhandeling.
Verbeterpunten25 % commissie is wellicht wat aan de hoge kant
Pluspunten
Snelle reacties. Geld stond binnen 2 dagen na schikking op onze rekening!
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Ben goed op de hoogte gehouden.
VerbeterpuntenOnduidelijk dat wij in totaal 600 euro zouden krijgen of per persoon. Plus 200 euro vind ik teveel als bemiddelingskosten. Dat staat nergens duidelijk aangegeven.
Pluspunten
Goede service, snel uitbetaald
Pluspunten
Telefonisch contact uitstekend. Na indienen van de gegevens worden deze snel behandeld. Keurig op de hoogte gehouden van het verloop van de claim.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De aanhouder wint zeggen ze vaak, jullie hebben aangehouden, en gewonnen echt top !!!
Pluspunten
Regelmatig terugkoppeling over stavaza
VerbeterpuntenMisschien vooraf iets meer informatie over kansen en criteria voor mogelijke rechtzaak
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed contact, tussentijdse updates, stappen helder. Geld snel binnen na uitspraak rechtbank. Zeer tevreden!
Pluspunten
Direct opgepakt, geen overbodige vraagstelling. Dit of dit moet u opsturen, de rest regelen wij, helemaal geweldig!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel goed contact met de klant
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle afhandeling.
VerbeterpuntenMeld dat je nog met de resterende claims bezig bent. Nu leek het net dat je al gestopt was maar hartelihk dank
Pluspunten
Zeer professionele aanpak en uitwerking met duidelijke en correcte terugkoppeling. Onze inbreng is beperkt gebleven tot het aanreiken van alle gegevens via de website portaal waarna Avivclaim dit verder - met succes ! - heeft afgehandeld.
Pluspunten
Snel en efficiënt en goede communicatie
Pluspunten
Website is netjes en aanvraagproces overzichtelijk met vrij adequate telefonische opvolging daar waar de uitzondering niet in het standaardproces paste
VerbeterpuntenBelangrijkste verbeterpunt is dat de software mij vooraf aangaf dat mijn situatie niet claimbaar was, terwijl dit wel het geval was. Dat ik de claim toch heb ingediend kwam omdat ik via een andere website (concurrent) met dezelfde gegevens wel de melding kreeg dat ik voor een claim in aanmerking kwam. Ik heb dit overigens al telefonisch aangegeven, dus wellicht is het al opgepakt. Verder is een claim indienen voor meerdere personen die separaat geboekt hebben een handige optie in de online flow die ik nu miste. Moet niet al te ingewikkeld zijn om toe te voegen lijkt me.