Pluspunten
Adequate en zo snel als mogelijke afhandeling; uitstekende communicatie
Pluspunten
Wij vinden dat het snel afgehandeld is,ervaren dit heel prettig
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Iets van de reissom kunnen declareren
VerbeterpuntenMeld duidelijk hoeveel er ingehouden word van het gedeclareerde bedrag, dit was zo 1 2 3 niet ergens te vinden
Pluspunten
Via de mail zijn we goed op de hoogte gehouden van het proces.
Pluspunten
het goed in contact blijven met de klant.
Pluspunten
Zeer snel en zeer goed geregeld!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Snel afwikkeling van de vraag
Pluspunten
Duidelijk, correct, vriendelijk
VerbeterpuntenNiet zover ik kan beoordelen
Pluspunten
prettig contact
Pluspunten
Snel efficiënt en vriendelijk van toon. Risicoloos. Heel tevreden.
Pluspunten
Snelle afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Hebben alles in gang gezet en gezorgd dat ik mijn geld kreeg. TOP
Pluspunten
Een goed bedrijf zoekt veel voor jou uit
VerbeterpuntenMaar moet vrij veel kosten afdragen aan bedrijf
Pluspunten
Duidelijk en snel.
Pluspunten
Werken snel accuraat.
Pluspunten
Heldere en overzichtelijke procedure, communicatie prima op orde, snelle afhandeling, persoonlijke communicatie bij invulprobleempje.
VerbeterpuntenEen fout genoteerde tijdsaanduiding geeft een reactie die naar datum verwijst en niet naar tijd.
Pluspunten
snelle afhandeling
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede updates en duidelijke informatie hoe alles te werk gaat. Ook de medewerker aan de telefoon vriendelijk en duidelijk
Pluspunten
Open communicatie en betrokkenheid om tot resultaat te komen. Klantgericht en meer dan vriendelijke uitstraling.
Pluspunten
Heb jullie al aanbevolen! Snelheid en gemak en perfect resultaat. Zelfs de kosten van eten en toiletartikelen met succes geclaimd! Andere sites gaven de kans van slagen: 0% en Aviclaim maakte hun en mijn verwachtingen waar!!!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
goede uitleg over wat men nodig heeft om de aanvraag in te dienen. Snelle service
Verbeterpuntengeen
Vooraf duidelijkere bekendmaking wat je als vergoeding kwijt bent. Ik had gelezen dat jullie werkten op basis van no cure No pay. Achteraf ben ik € 600 aan vergoeding kwijt wat gewoon belachelijk hoog is. Als ik dit vantevoren geweten had dan had ik de klachtenformulieren zelf op de site van KLM ingevuld en had ik € 600 meer ontvangen.
Beste heer, Het spijt ons om te horen dat u niet tevreden bent. Zoals u zelf al aangeeft werken we op basis van No Cure, No Pay en houden we alleen 25% van het claimbedrag in wanneer we succesvol zijn. in uw geval hebben we met succes €2400,00 weten te claimen. Zoals overeengekomen in de Algemene Voorwaarden houden we dan dus €600,00 in van het claimbedrag. Hopende u hiermee voldoende te hebben geinfomeerd. Met vriendelijke groet, Aviclaim
Pluspunten
Snel en duidelijk in communicatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Snelle afhandeling.