Pluspunten
Correcte afhandeling
Pluspunten
Snelle service en correct mailcontact
Pluspunten
snelle service en reageren snel op vragen via de mail
Pluspunten
Snelle afhandeling, goede ondersteuning.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Positief resultaat. Goede tussentijdse informatie.
VerbeterpuntenBetrekkelijk hoog courtage.
Pluspunten
Duidelijkheid over alles wat ze voor je gaan doen en wat het kost.
Pluspunten
Snelle en duidelijke begeleiding bij claim. Snelle reactie op mail. Vasthoudend!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle afhandeling duidelijke instructies bij het invullen en doorgeven van de informatie
Pluspunten
Geld terug krijgen is een lang proces. Je wordt netjes af en toe op de hoogte gebracht van de vorderingen. Uitstekend.
Pluspunten
Super geregeld! Snelle service en perfecte feedback!
VerbeterpuntenJe moet geduld hebben om door alle pagina's te gaan....
Pluspunten
Goede communicatie en goede afhandeling van de claim
Pluspunten
Goede medewerking Vriendelijke behandeling Aviclaim heeft voor elkaar gekregen wat mij als individu niet lukte, nl compensatie van vliegtuigmaatschappij voor vertraging van 24 uur.
VerbeterpuntenTussendoor communiceren in hoeverre het ervoor staat, mag wat mij betreft vaker / regelmatiger.
Pluspunten
Makkelijk te vinden, snelle afhandeling en geld staat snel op de rekening. Geweldig dat jullie het opnemen tegen de grote logge bedrijven
VerbeterpuntenIets minder commissie vragen
Pluspunten
Uitstekende service. Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Duidelijkheid over de kosten. Snelle afhandeling
VerbeterpuntenVoor mij was alles prima.
Pluspunten
Goede communicatie, regelmatig op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Positieve claim afhandeling.
Pluspunten
Alles snel en makkelijk geregeld
VerbeterpuntenDuidelijker adverteren
Pluspunten
Wordt goed op de hoogte gehouden. Vriendelijk aan telefoon.
Pluspunten
Werd netjes te woord gestaan via tel. Alles uitgelegd...jullie hebben 1 brief gestuurd.. Maar dankzij TV programma MAX..is en onze eigen klacht via TUI (en die van iedere reiziger) is de uitbetaling van 400 p.p. vastgesteld dus naar mijn idee hebben jullie als bedrijf dit niet echt voor elkaar gekregen.. Dan is het wel zuur dat er 200 euro zomaar afgehouden wordt... Dat vind ik persoonlijk een beetje jammer...
VerbeterpuntenHad het klantvriendelijker gevonden om hierover ook te contacten en een eventuele redelijke afspraak te maken.. bijvoorbeeld 100 euro totaal Want zonder jullie tussenkomst hadden we zonder meer 800 ontvangen...wel zo redelijk lijkt me.
Pluspunten
Snelle en duidelijke afhandeling. Fijn geholpen via de chatomgeving.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie , erg behulpzaam had niet anders gedaan
VerbeterpuntenHeb zeer goeie ervaring en op dit moment geen verbeterpunt
Pluspunten
Duidelijke informatie verstrekking gedurende gehele proces.
Pluspunten
Netjes altijd op hoogte gehouden over de ontwikkelingen en natuurlijk snelle afhandeling van de zaak.
Pluspunten
Een snelle en duidelijke service, direct contact als er vragen waren en constant op de hoogte gehouden via email.
VerbeterpuntenKan nu niets aanvoeren ter verbetering.